Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikkitta
    14. Lipanj 2025. 12:07

Hvala vam cure na podijeljenim iskustvima, različita su i baš zato valjda nema pravila. Ja isto dosta mirujem i zato sam mislila da bih već mogla osjetiti, ali ništa, valjda će to za koji dan - tjedan. Čekam da doguram do 20 tt, nekako je to za mene (nakon što sam prošla 12 tt) drugi veliki milestone, radit ćemo big anomaly scan, a i službeno sam onda na pola puta. 🙏🏼🍀💙

Sumirat ću najvažnije i najkorisnije informacije i stavit curama na našu temu Jesenskih bebica. Hvala vam svakoj od vas što ste nesebično i otvoreno dijelile svoje događaje, strahove, pitanja, dileme, savjete, preporuke, sve je baš zlata vrijedno. Sretno u iščekivanju finala i upoznavanja vaših bebica. 🥰

👰🏼‍♀️Endometrioza IV stadij, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK
    2009. LPSC miom i endometrioza. 🏥
    2013. LPSC endometrioza. 🏥
    2013.-2014. Ciljani odnosi.❌❌❌❌❌❌❌❌
    2014.-2020. 1 AIH, 8 IVF.❌❌❌❌❌❌❌❌❌
    11/2021. Robotic surgery, LPSC endometrioza, resekcija crijeva, Bordeaux, FR. 🏥
    2022.-2023. Oporavak. ❤️‍🩹
    2024. 2 propala IVF-a. ❌❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF, Prag, CZ, 1 blastica, 0 ❄️, beta 9dnt 181, 11 dnt 497.9, 13 dnt 1136,1, 17 dnt 6559,5. Uzv 6+4 tt, imamo ❤️!
    05/25 Panorama 12 tt ✅, stiže 💙!

Grizli
    14. Lipanj 2025. 12:43

Oh ovo kad citam za preusmjeravanje 😱... A toliko vas gore planiram. 
    Jel mozda vam neka opcija neki telefonski broj pa kad krene nazvati prvo i provjeriti da ajmo reć ne gubite vrijeme putovati tamo pa vas salju dalje. 🤔 Recimo ja bi u toj situaciji prvo to pokušala ako ima kakav kontakt na koji se javljaju.Meni je ovo skroz ludo pročitati. 

Ja imam pitanjce dal koja ima ili je kupila putni krevetić Joy kinderkraft 3u1? Ako da imate kakve preporuke. Ili za neki sličan tome. Mi smo često na putu, tako planiramo i kad malo se oproavim pa smo dobili od bake novce da kupimo tako nešto sad samo treba odabrati.

• cordis00
    14. Lipanj 2025. 16:26

Grizli pa zvuci zgodno sta se dize na visu razinu, ja nisam nikad kupovala putne krevetice, mi kad idemo na more (kod muza), imamo sta je svekrva nasla u lidlu/kauflandu i skroz su solidni, nemaju doduse tu visu razinu i prematalicu, al nama su bili ok i tako, je lomljenje leda kad spustas/dizes bebu koja jos ne sjedi, al realno mozda smo u tom periodu od 2-8 mj starosti putovali 3x max pa bi izgurali to kratko vrijeme.
    Takoder imam krevetic uz nas koji se spaja, zab sam marku, koji je isto tako do posjedanja tj 11kg, meni je mlada sa 5 mj vec presisala tu kilazu i nije vise mogla u njega😅. A necija djeca sa godinu ipo imaju tu kilazu, ovisi o genetici, moje curke su jako visoke.
    Ako vi cesto putujete, sigurno se isplati.
    Jedan krevetic gdje je starija isto ima to za otkopcat da dijete moze izic, ona to ne voli i imamo zakopcano😂. Taj ima i kotacice, nisam sig gdje je taj uzela jel lidl il kaufland. I imaju i madraci koji su sklopivi kao u 3 dijela, al mi imamo prave madrace za te krevetice pa ih stavimo unutra.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• cordis00
    14. Lipanj 2025. 16:29

Evo sad sam se sjetila taj mali krevetic sta se spaja s nasim je kinderkraft neste up mislim da se zove. Ugl super stvar jer se moze lijep nagib postic, starijoj sam knjige stavljala pod madrac. I zgodan je ako ces ga po stanu vuc sa sobom. Al kazem, ide do 11kg/posjedanja, kod nas je to bilo do 5.mj kilazom. Ili cak ide do 9 kg evo vise ne znam.
    Madrac sam uzela negdje drugdje, al imaju plahte i madraci za tu dimenziju bez problema za nac.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Grizli
    14. Lipanj 2025. 17:16

Cardisoo hvala, to je moja mama vidjela valjda kod neke svoje kolegice koja cuva unuku malu pa zato odlučila da bi ona to kupila al nek kao mi biramo koji cemo. Imam od necaka onaj klasican putni krevetić koji smo za stariju korstili svugdje i vukli za sobom po pol svijeta. Ona ga je zapravo prije prerasla nego sto je težinu imala. Sad sa 5 i pol ima 17 kg, a visoka 115 cm, ovih 11kg je imala sa 2.5 g 🫣. Ovaj klinjo sad u trbuhu za sad je isto po mjerama kao i ona pa se nadam da ce isto tako nam duže koristi. Ubilo nam je leđa spustan ju u onaj klasican putni nizak zato mi se ovo cini skroz dobro dok je beba mala. Al kako nista nismo imali za malu kinderkraft volim provjeriti prije kupnje. 

• cordis00
    14. Lipanj 2025. 18:38

Mi nismo bili od tako velikih putovanja, na more idemo doma pa nam je to bilo cist ok.
    A evo prvo “obiteljsko” putovanje je bilo u amarin😂. Kad bi isli na neke pireve i sl, onda se tu noc, dvije snademo il provjerimo jel apartman ima mozda krevetic, vecina cak i ima.
    Al taj kinderkraft nest up je stvarno dobar krevetic, meni ga je dala prijateljica od svog maloga i zato sam htjela novi madrac, al stvarno je izdrzao cak i moju mrljinu i sad cu ga za malog koristit koliko ide😁.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• Ivka025
    14. Lipanj 2025. 21:39

Pozdrav, molim vas pomoc oko odabira kišobran kolica koja bi ujedno koristila kao i kolica za novorođenče. Znam da ergobaby metro + i ergobaby 3 imaju opciju da se napravi kao mala kosara za bebu. Iskreno, ne znam razliku između ovih dvoje kolica. Imaju li još neka koja su vam super da ih proucim, možete li navesti prednosti i mane kolica ako ih imate. (imamo 3 u 1 od 1.djeteta, no nekako sa. stajališta da su nepotrebna u gradu(prije smo živjeli na selu te zbog lošije asfalta i kamenčića su sportska 3u1 bila neophodna) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.