Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LuI
    16. Lipanj 2025. 13:05

Užasna je gužva u čekaoni, sjedila sam jedno vrijeme kad je neka žena ustala, ali naravno čim odeš na WC ili nešto, sjedne netko drugi. Iskreno, već mi je bilo teško i sjediti i stajati. Za stajanje mi je još najgore što nemaš gdje stat i ubiti cijeli vrijeme nekom smetaš jer ljudi moraju nekud i prolazit.

Baby E 09/2022 ❤️
    Baby M 07/2025 💙

Pixi
    16. Lipanj 2025. 14:49

Bok cure 😊
    Evo mene sa pregleda. Sve je uredu, beba je oko 2800, plodne vode ima dovoljno za ove tjedne, ctg je uredan, još sam zatvorena pa je doktorica komentirala sve u svoje vrijeme kad sam ju pitala hoće li uskoro. 😁
    Pregled mi je 23.6. i dalje kod moje doktorice, pustila mi je i uputnicu za bolnicu. Za kupanje u moru mi je rekla da mogu, samo more mora biti toplije i čisto.

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

Pixi
    16. Lipanj 2025. 14:50

Greta čestitam na bebici 🥰 tebi zelim brz oporavak 

Megyca i Petrucika uzivajte sa bebama kući, volite se i mazite 🥰🥰

Ja ne mogu dočekati da moja curica stigne, iako me panika kako ću ja to

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

• cordis00
    16. Lipanj 2025. 15:09

Jel tko zna kakvo je stanje u Vinogradskoj sto se tice poroda/odjela? Jesu im isto guzve il je manje otkad se dio pac preselio?
    Sad se ozbiljno premisljam o promjeni rodilista, a sutra imam pregled na Merkuru🙈.
    Stvarno mi je muka uopce doc do tamo, cekat 3+h pa da te na kraju vrate u trudovima!

👩33g👨33g 👧👧👶

Danos
    16. Lipanj 2025. 16:15

Evo i mi smo obavili pregled. Sve je u redu uzv,ctg, plodna voda i protoci.  Mata je oko 3800-4000 g. U srijedu kontrola, a ako se do petka nista ne dogodi prijem pa kaze doktorica nesto moramo potaknuti. Nadam se da ce se moj sin pokrenuti prije i da to odradimo vec jednom. U srijedu mi je bas termin 🫣 

• Bananica80
    16. Lipanj 2025. 19:42

Jeste mozda imale grceve u trbuhu? Kao da mi bude grc u vanjskoj stijenci trbuha, ne unutra. Ne bih rekla da je maternica, nego bas kao ti trbusni misici. Bude mi bolno. Jesu to mozda Braxton Hicks? Iako mi se cini da sam u prosloj trudnoci te Braxton Hicks dozivljavala drugacije (tupo, nije jaka bol i kao unutra). Pijem magnezij

3/2024 💙

• katrin
    16. Lipanj 2025. 19:50

Bananica80

Jeste mozda imale grceve u trbuhu? Kao da mi bude grc u vanjskoj stijenci trbuha, ne unutra. Ne bih rekla da je maternica, nego bas kao ti trbusni misici. Bude mi bolno. Jesu to mozda Braxton Hicks? Iako mi se cini da sam u prosloj trudnoci te Braxton Hicks dozivljavala drugacije (tupo, nije jaka bol i kao unutra). Pijem magnezij

Hej ja imam povremeno bh kontrakcije ali nisu i ne bi trebale biti bolne. 
    Ocito kao sto kazes da ti u trbušnom zidu bude grč. Ne znam koliko magnezija pijes ali meni je gin rekao da ako imam pojacane grceve slobodno pijem 2 od 300, vecinom jedan pijem jer mi je dovoljan uz prehranu i prenatale. Grceva opcenito u tijelu nemam osim tih povremenih Bh. 
    Jedino ako ti bude bas jako da nazoves doktora/icu pa pitas za savjet. ☺️

• Bananica80
    16. Lipanj 2025. 20:18

katrin

Bananica80

Hej ja imam povremeno bh kontrakcije ali nisu i ne bi trebale biti bolne.
    Ocito kao sto kazes da ti u trbušnom zidu bude grč. Ne znam koliko magnezija pijes ali meni je gin rekao da ako imam pojacane grceve slobodno pijem 2 od 300, vecinom jedan pijem jer mi je dovoljan uz prehranu i prenatale. Grceva opcenito u tijelu nemam osim tih povremenih Bh.
    Jedino ako ti bude bas jako da nazoves doktora/icu pa pitas za savjet. ☺️

Hvala ti na odgovoru. Pijem 2x200 i prenatal. Kao da bude jace ak se preforsiram malo u danu. Spomenula jesam na zadnjem pregledu al me nije bas dozivilo. Doduse nije bila moja ginicka nego zamjena, pa cu svakako ponovit pitanje na iducem pregledu. Da, ipak onda nisu Braxt Hicks.. one ne bi trebale bit bolne..

3/2024 💙

• cordis00
    16. Lipanj 2025. 20:20

Danos

Evo i mi smo obavili pregled. Sve je u redu uzv,ctg, plodna voda i protoci. Mata je oko 3800-4000 g. U srijedu kontrola, a ako se do petka nista ne dogodi prijem pa kaze doktorica nesto moramo potaknuti. Nadam se da ce se moj sin pokrenuti prije i da to odradimo vec jednom. U srijedu mi je bas termin 🫣

Zasto indukcija sa 40+2?

Grceve imam u nogama, nisam u trbuhu nikad imala. Imam sad cesce bh, al ne tako grcasto.

👩33g👨33g 👧👧👶

• cordis00
    16. Lipanj 2025. 20:20

Danos

Evo i mi smo obavili pregled. Sve je u redu uzv,ctg, plodna voda i protoci. Mata je oko 3800-4000 g. U srijedu kontrola, a ako se do petka nista ne dogodi prijem pa kaze doktorica nesto moramo potaknuti. Nadam se da ce se moj sin pokrenuti prije i da to odradimo vec jednom. U srijedu mi je bas termin 🫣

Zasto indukcija sa 40+2?

Grceve imam u nogama, nisam u trbuhu nikad imala. Imam sad cesce bh, al ne tako grcasto.

👩33g👨33g 👧👧👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.