Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emma05
    15. Lipanj 2025. 15:15

Greta10 čestitam od srca💕🥳. Drago mi je da si zadovoljna sa svime. ☺️👌

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

petrucika
    15. Lipanj 2025. 15:26

Tonkica1509

Greta čestitam, na kraju sve super ispalo 😊
    Petrucika ona je i u trbuhu ratoborna bila, očito je pravi mali karakter ženska 😁
    Cordiso ja sam negdje prošli tjedan skužila da se spustio. Stavim majicu, vidim nema mi trbuha, skroz dole otišao. Isto popustile žgaravice, jak iscjedak baš i nabija mi se jako dolje, svako malo sijeva. Al krenulo je sad da me svako malo zaboli donji dio leđa i ti menstrualni bolovi, a od jučer se on baš umirio. Onako se malo javi i protegne i to je to, a dosad je baš bio turbo. Vidjet ćemo u utorak na pregledu, baš me zanima

Je dobro si upamtila 😅 zenski karakter onako bas tvrdoglavo i ratoborno😍

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

petrucika
    15. Lipanj 2025. 15:30

Boogie

Greta10čestitam ti na bebici i želim vam brz oporavak! 😊😊😊

Petrucikabitno da beba hoće cicati, pogotovo ako je žuta malo, obično budu baš uspavane tako da vjerujem i držim fige da što prije možete doma.

Ne znam sad na kraju što ću s odabirom rodilišta, baš me to sad muči.

Daa oce ona je bas orijentirana iskljucivo i samo na cicu jer kad je dohrana jedva ju nahrane iako bude gladna!! Ali eto nadan se da ce mo sutra napokon kuci!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

petrucika
    15. Lipanj 2025. 15:30

Greta10 cestitam draga i zelim ti brz oporavak a tvojoj mrvi sretno i veselo djetinstvo😍😍

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

lolola13
    15. Lipanj 2025. 15:55

Greta cestitam i zelim ti brz oporavak! 🥳🤗 Zao mi je da su te setali okolo ali vidis na kraju je super ispalo 😄 Samo nek ostanu tako dragi i da boravak u bolnici bude sto je bolji moguci 🤗
    .
    Petrucika joj nek joj brzo prode zutica i da nije povecan crp tako da odete fino doma. 🤞 A jesi uspjela ti odspavati i odmoriti malo? Btw od tvoje bebe nisam ocekivala nista drugacije nego kakva i je 😁🤭

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• greta10
    15. Lipanj 2025. 16:14

Boogie ako
    Mozes nemoj opce razbijat glavu s tim. Idi na preglede di si odabrala,  a za porod mozda bas kad ti budes radjala ne bude nikog (tak se meni potrefilo kad je bila najveca guzva u vinogradskoj). Svima to zelim koji biraju Merkur, al nekak probajte da se ne uzrujavate ako bude guzva, budite spremne na to mozda i izaberite alternativu 🤞

Curica 6/23 🩷

• greta10
    15. Lipanj 2025. 16:15

Hvala svima na lijepim zeljama, sad cekamo ko je sljedeci🎉🎉🎉🎉

Curica 6/23 🩷

petrucika
    15. Lipanj 2025. 16:19

lolola13

Gretacestitam i zelim ti brz oporavak! 🥳🤗 Zao mi je da su te setali okolo ali vidis na kraju je super ispalo 😄 Samo nek ostanu tako dragi i da boravak u bolnici bude sto je bolji moguci 🤗
    .
    Petrucikajoj nek joj brzo prode zutica i da nije povecan crp tako da odete fino doma. 🤞 A jesi uspjela ti odspavati i odmoriti malo? Btw od tvoje bebe nisam ocekivala nista drugacije nego kakva i je 😁🤭

Jesan bas san idmorila bile smo same i ja i ona smo nekako bez obzira na to nacicavanje odspavale!! Ja sam valjdabila tako umorna da bi zaspala i tako!! Tako da smo u miru i tisini nas dvi same bile i bas mi je bilo lipo uzivala san bez obzira na umor i sve ostalo!! Malo me razocaralo to sto nismo isle kuci jer smo bile sto posto doma sam i tortu narucila ali eto u nadi da ce mo sutra🙏meni mliko bas nadolazi posteno a njoj ce mi donosit otp na tri sata!! A daaa sto kazes hahah nista manje nije bilo ni za ocekivati id moje Roze 😅😅👌

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

lolola13
    15. Lipanj 2025. 16:27

petrucika

lolola13

Gretacestitam i zelim ti brz oporavak! 🥳🤗 Zao mi je da su te setali okolo ali vidis na kraju je super ispalo 😄 Samo nek ostanu tako dragi i da boravak u bolnici bude sto je bolji moguci 🤗
    .
    Petrucikajoj nek joj brzo prode zutica i da nije povecan crp tako da odete fino doma. 🤞 A jesi uspjela ti odspavati i odmoriti malo? Btw od tvoje bebe nisam ocekivala nista drugacije nego kakva i je 😁🤭

Jesan bas san idmorila bile smo same i ja i ona smo nekako bez obzira na to nacicavanje odspavale!! Ja sam valjdabila tako umorna da bi zaspala i tako!! Tako da smo u miru i tisini nas dvi same bile i bas mi je bilo lipo uzivala san bez obzira na umor i sve ostalo!! Malo me razocaralo to sto nismo isle kuci jer smo bile sto posto doma sam i tortu narucila ali eto u nadi da ce mo sutra🙏meni mliko bas nadolazi posteno a njoj ce mi donosit otp na tri sata!! A daaa sto kazes hahah nista manje nije bilo ni za ocekivati id moje Roze 😅😅👌

Ajde neka si malo  odmornija onda, a torta ce i sutra biti dobra 😁🤭 Super i za mlijeko, izgleda neces imati problema onda s njom oko dojenja 🤗

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

Boogie
    15. Lipanj 2025. 16:29

Petrucika ma to je takav plus kad dojenje ide ko po špagi, samo neka vam tako ostane, a u torti sutra guštate onda 

greta10  toliko si draga, i u pravu si skroz. Hvala ti na tim riječima u ovom tebi tako intenzivnom razdoblju oporavka. Jako to cijenim. ❤️ Valjda kako se bliži porod, tako malo izlazi moja tjeskoba.

🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
    🦹'90-sve ok!
    2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
    2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
    2022.-izvanmaternična desno-MTX
    1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
    4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
    5/24 FET 2❄️ bhcg 0
    7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.