Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikkitta
    13. Lipanj 2025. 15:49

Maria31 posteljica mi je lijevim bridom pa prema straga. Kao veli doktorica “bit će straga”, valjda do 20 tt će se tamo pomaknut. 🤷🏼‍♀️ Znam da ako je sprijeda da onda se još kasnije osjeti tipa 20-24 tt, ali ja sam u ovoj čudnjikavoj poziciji. ☺️ Bila sam na uzv sad u utorak i isto je beba bila aktivna, ali nisam niš osjetila. 

Sjećam se da sam pročitala tvoj upis da je baby watcher “put u pakao” i moram priznati da definitivno iako je jaka izjava, nije daleko od istine. 😱😂🤭

👰🏼‍♀️Endometrioza IV stadij, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK
    2009. LPSC miom i endometrioza. 🏥
    2013. LPSC endometrioza. 🏥
    2013.-2014. Ciljani odnosi.❌❌❌❌❌❌❌❌
    2014.-2020. 1 AIH, 8 IVF.❌❌❌❌❌❌❌❌❌
    11/2021. Robotic surgery, LPSC endometrioza, resekcija crijeva, Bordeaux, FR. 🏥
    2022.-2023. Oporavak. ❤️‍🩹
    2024. 2 propala IVF-a. ❌❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF, Prag, CZ, 1 blastica, 0 ❄️, beta 9dnt 181, 11 dnt 497.9, 13 dnt 1136,1, 17 dnt 6559,5. Uzv 6+4 tt, imamo ❤️!
    05/25 Panorama 12 tt ✅, stiže 💙!

• greta10
    13. Lipanj 2025. 16:15

Boogie

Pa da, evo, to i mene brine s obzirom na gužve. Rodilište je na Merkuru malo i ovako. Greta10 blizu si upoznavanju sa svojom bebicom, ako uspiješ, budeš nam javila i kako je gore? 😊
    Cordisoosuosjećam s tvojim problemom s grčevima jer i mene muče zadnjih par dana otkako sam prestala s magnezijem, baš jako bolno kad ulovi u bedru, a tipa jako ti se piški, to mi se dogodi pred jutro. Ne znam bi li pomoglo magnezij ulje, evo, nisam pametna…

da da naravno,  sve cu vam napisati. A racunam na to da su svaki dan otpusti, valjda necu bit te srece da bas nema kreveta🙈
    al evo kolko mi je to blizu sad me pere ono bitno da je sve ok, ja mogu di god bit.

@nikita joj to je bas jako individualno, moja prva preko 20 tjedana a i onda jedan dan osjetis pa dva dana ne… svakako mislim da je bolje ako dodje do prevelikog straha, stresa ili anksioznosti ici na uzv, mislim da manje steti nego stres al nisam dr🤷‍♀️

Curica 6/23 🩷

• greta10
    13. Lipanj 2025. 16:20

Nestao mi je komentar😂

Boogie - svakak cu napisat sve, nekak vjerujem da necu bas izvisit jer su svaki dan otpusti al evo kolko je blizu sad sam u onoj fazi samomda bude sve ok a ja mogu bit di god💪

Nikita to je bas jako infividualno, moja prva preko 20 thedana a i onda jedan dan nesto osjetis pa dva dana ne dok se ti udarci ne ustale i beba ojaca.  Svakak mislim da ako dodje do prevelikog stresa, straha ili anksioznosti da je bolje otic na uzv za dva tjedna, da manje steti nego bit u stresu

Curica 6/23 🩷

• Maria31
    13. Lipanj 2025. 16:24

Nikkitta

Maria31 posteljica mi je lijevim bridom pa prema straga. Kao veli doktorica “bit će straga”, valjda do 20 tt će se tamo pomaknut. 🤷🏼‍♀️ Znam da ako je sprijeda da onda se još kasnije osjeti tipa 20-24 tt, ali ja sam u ovoj čudnjikavoj poziciji. ☺️ Bila sam na uzv sad u utorak i isto je beba bila aktivna, ali nisam niš osjetila.

Sjećam se da sam pročitala tvoj upis da je baby watcher “put u pakao” i moram priznati da definitivno iako je jaka izjava, nije daleko od istine. 😱😂🤭

Ako je tako, onda bi trebala osjetiti pokrete ranije nego ja definitivno. Držim fige za to 🤞

Da, moj doktor je baš tako rekao i da je bio nešto blaži vjerojatno mi se ne bi to toliko usjeklo u pamćenje pa bih ga možda i kupila 😁

Ima cura u grupi koje su ga koristile i bio im je koristan, al moram priznati da meni nije žao što ga nisam nabavila.

• cordis00
    13. Lipanj 2025. 17:51

Udarci oko 18tt, sve tri trudnoce posteljica straga, prvu trudnocu nisam ni znala da su to udarci, osvijestila sam ih s 20tt pa se sjetila da su krenili tako 2tj ranije. Poslije sam znala. Baby watcher nisam imala.
    Joj greta, 1 day left. Jel radis neke vjezbe za poticanje?

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• greta10
    13. Lipanj 2025. 18:31

cordis00

Udarci oko 18tt, sve tri trudnoce posteljica straga, prvu trudnocu nisam ni znala da su to udarci, osvijestila sam ih s 20tt pa se sjetila da su krenili tako 2tj ranije. Poslije sam znala. Baby watcher nisam imala.

Cordiso ne jer idem na dogovoreni carski pa cekam nedjelju odnosno ponedjeljak za porod🙏🤞

Curica 6/23 🩷

Grizli
    13. Lipanj 2025. 19:32

Petrucika čestitam i brzi oporavak. Dobro dosla malecka

Greta10 sretno onda da vikend prođe mirno i u ponedjeljak da sve bude super. Sretno!

lolola13
    13. Lipanj 2025. 20:32

Ja sam za prvorotku bas jako rano osjetila ta prva treperenja kao da je neki leptiric dolje. Ali to je bilo tipa jednom u 12tt i onda opet nesto lagano za tjedan dana i tak. Ako se dobro sjecam prvo bas lupkanje sam osjetila oko ili nakon 15tt... Ali tu po grupi je stvarno bilo jako razlicito od zene do zene pa tko zna o cemu ti to sve ovisi. Znam da je lako meni rec ali nemoj se oko toga stresirat jer je moguce da si samo dosta aktivna il nes pa ni ne registriras 😁 Ja sam u tom periodu prakticki samo lezala od jakih mucnina i lose spavala tako da sam imala vremena osjetit 😅
    .
    Sto se tice informacija dapace, podijeli sa svima sve 😁😁

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• cordis00
    13. Lipanj 2025. 20:40

greta10

cordis00

Cordiso ne jer idem na dogovoreni carski pa cekam nedjelju odnosno ponedjeljak za porod🙏🤞

A da sjecam se sad da si pisali. Onda jos malo🥰

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Teich56
    13. Lipanj 2025. 21:34

Nikkitta

Bok cure, čitam vas svaki dan pa evo da se i ja konačno priključim😁 
    Nikkitta ja sam prve pokrete osjetila sa 19+5. Posteljica straga. Tjedan dva ranije sam nekoliko puta osjetila kao neko škakljanje ali nisam bila sigurna što je to točno 😅 kaj se tice baby watcher, s obzirom na neke traume kaj sam imala prije,meni je on bio spas za psihu. Poslušala bi doslovno na 5 sec u prosjeku 1 dnevno i to mi je bilo dovoljno da me umiri. Kad sam počela osjecati pokrete nisam ga vise bas koristila.

Čestitke vama koje ste rodile🥳

👸33g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.