cestitke od srca draga Petrucika🥰
👦💙 18.10.2022.
panorama uredna, stiže 👦💙
Petrucika cestitke od srca, zelim ti brzi oporavak pozz od ekipe iz sobe 4 🥰❤️
11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
13.01.2025. UZV- 🎀🎀
Petrucika, čestitke, žao mi je da si se tako namučila, brz oporavak ❤️
Baby E 09/2022 ❤️
OTP 05.07.2025. 💙
Petrucika pa čestitam i brz oporavak tebi i malenoj Rozi! Nadam se da će ti se sad i vene smiriti, držim fige.
Ostalim curkama također čestitke, Megyca svaka čast na blizićima i vag porodu, zbilja ti se divim!
Cure, je li itko ikad imao iskustvo ili čuo da su rodilju preusmjerili u drugo rodilište zbog gužve?
🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
🦹'90-sve ok!
2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
2022.-izvanmaternična desno-MTX
1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
Boogie ja sam jednom cula da je na duhu bila uzasna navala da su vracali, al se ne mogu sjetit kad je to bilo, moguce kad je bio covid?
Jutros me u krevetu uzasan grc u nozi uhvatio, inace bude u listu pa ga istegnem, al danas u kvadricepsu pa sam trazila muza da mi savije nogu, znaci koma.
I zadnjih par dana mi se mali bas nekako nabija dolje i tesko hodam. Inace sam mogla normalno setat sigurno sat vremena prije pauze, sad mi je tesko vec nakon 20ak min od tog probadanja, bas me to zivcira, a imam jos 4 tjedna do kraja🥲.
Jedva cekam pregled u uto da vidim stanje, osjecam se kao da sam se pocela otvarati, ali jos nije vrijeme. I muza nema iduci tjedan do vikenda, sama sam u Zg-u🙈.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Čestitam Petrucika! Draga Roza, dobrodošla! 💓💐
Uživajte i odmarajte, a ti se, mama, brzo oporavi! 💖
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
23. u lipnju su bile velike guzve na duhu i vinogradskoj i bas se puno pricalo o tome da preusmjeravaju. Al brijem da prije toga ide smjestanje po bolnici- patologija cekanje na hodniku itd. Mislim da niko nece zenu u trudovima poslat da ide u drugu bolnicu🤷♀️ Al sam isto razmisljala o tome da bi se sad to moglo desit na Merkuru kolko je navala a malo kreveta
Curica 6/23 🩷
Pa da, evo, to i mene brine s obzirom na gužve. Rodilište je na Merkuru malo i ovako. Greta10 blizu si upoznavanju sa svojom bebicom, ako uspiješ, budeš nam javila i kako je gore? 😊
Cordisoo suosjećam s tvojim problemom s grčevima jer i mene muče zadnjih par dana otkako sam prestala s magnezijem, baš jako bolno kad ulovi u bedru, a tipa jako ti se piški, to mi se dogodi pred jutro. Ne znam bi li pomoglo magnezij ulje, evo, nisam pametna...
🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
🦹'90-sve ok!
2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
2022.-izvanmaternična desno-MTX
1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
Bok cure, opet ja s Jesenskih bebica, zadnjih 5-6 dana sam si dala truda pročitati vašu temu od prve do zadnje stranice. Imam osjećaj da vas poznajem jer sam pratila vaše putovanje do ovih finalnih tjedana. 😍 Tema je super, predivna ste podrška jedna drugoj i jako puno sam našla korisnih savjeta.
Imate li što protiv da neke savjete (popis za bebu i rodilište, info oko tečajeva i sl.) prenesem i na našoj Jesenskoj temi? Vjerujem da će mnogim curama i ondje koristiti (za slučaj da ne čitaju ovu temu).
I drugo pitanje, sve ste sad to prošle, pa vas molim iz iskustva. Kad ste osjetili prvu bebicu? Znam da vele da je sve prije 20 tt prerano za prvorotku, ali ja sam baš nestrpljiva. Danas sam po ZM 16+4, ali kako sam imala rano transfer blastice beba je i do 9 dana zapravo veća ako se gleda po transferu. Nikakve mjehuriće ni valove ne osjetim, osim kad crijeva rade, a inače sam hiperosjetljiv tip. Idući uzv mi je tek za 4 tjedna, ne znam kako ću izdržati, imam doma baby watcher, ali koristila sam ga svega 2x u zadnja 2 tjedna jer mi je to jako stresno. A i čitala sam da je to ponegdje i zabranjeno u UK i USA, upravo jer potencijalno šteti bebicama, ono stresira ih taj šum glasni. Ja sam to nekako i osjetila intuitivno, a i čitajući razna iskustva, pa sam odlučila ne koristit to. Kako onda preživit 4 tjedna ako ne osjetim bebana, a mučnine su se ful smanjile i bolovi, pa sad kad mi nije ništa to je odmah panika? 😂😱😬 Any advice?
Sretno svima i čestitke svim novopečenim mamicama, osobito Petruciki koju sam upratila da je sad zadnja rodila svoju curicu. 🥰
👰🏼♀️Endometrioza IV stadij, adenomioza, 🤵🏻♂️OK
2009. LPSC miom i endometrioza. 🏥
2013. LPSC endometrioza. 🏥
2013.-2014. Ciljani odnosi.❌❌❌❌❌❌❌❌
2014.-2020. 1 AIH, 8 IVF.❌❌❌❌❌❌❌❌❌
11/2021. Robotic surgery, LPSC endometrioza, resekcija crijeva, Bordeaux, FR. 🏥
2022.-2023. Oporavak. ❤️🩹
2024. 2 propala IVF-a. ❌❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF, Prag, CZ, 1 blastica, 0 ❄️, beta 9dnt 181, 11 dnt 497.9, 13 dnt 1136,1, 17 dnt 6559,5. Uzv 6+4 tt, imamo ❤️!
05/25 Panorama 12 tt ✅, stiže 💙!
Bok cure, opet ja s Jesenskih bebica, zadnjih 5-6 dana sam si dala truda pročitati vašu temu od prve do zadnje stranice. Imam osjećaj da vas poznajem jer sam pratila vaše putovanje do ovih finalnih tjedana. 😍 Tema je super, predivna ste podrška jedna drugoj i jako puno sam našla korisnih savjeta.
Imate li što protiv da neke savjete (popis za bebu i rodilište, info oko tečajeva i sl.) prenesem i na našoj Jesenskoj temi? Vjerujem da će mnogim curama i ondje koristiti (za slučaj da ne čitaju ovu temu).
I drugo pitanje, sve ste sad to prošle, pa vas molim iz iskustva. Kad ste osjetili prvu bebicu? Znam da vele da je sve prije 20 tt prerano za prvorotku, ali ja sam baš nestrpljiva. Danas sam po ZM 16+4, ali kako sam imala rano transfer blastice beba je i do 9 dana zapravo veća ako se gleda po transferu. Nikakve mjehuriće ni valove ne osjetim, osim kad crijeva rade, a inače sam hiperosjetljiv tip. Idući uzv mi je tek za 4 tjedna, ne znam kako ću izdržati, imam doma baby watcher, ali koristila sam ga svega 2x u zadnja 2 tjedna jer mi je to jako stresno. A i čitala sam da je to ponegdje i zabranjeno u UK i USA, upravo jer potencijalno šteti bebicama, ono stresira ih taj šum glasni. Ja sam to nekako i osjetila intuitivno, a i čitajući razna iskustva, pa sam odlučila ne koristit to. Kako onda preživit 4 tjedna ako ne osjetim bebana, a mučnine su se ful smanjile i bolovi, pa sad kad mi nije ništa to je odmah panika? 😂😱😬 Any advice?
Sretno svima i čestitke svim novopečenim mamicama, osobito Petruciki koju sam upratila da je sad zadnja rodila svoju curicu. 🥰
Hej, ja nemam ništa protiv da se išta prenosi u druge teme, dapače, rekla bih da su takve informacije i dijeljene s ciljem da dođu do što više trudnica.
Što se tiče pokreta, ovisi jel ti posteljica sprijeda ili straga?
Ako je sprijeda, onda se obično kasnije i slabije osjete pokreti, jer posteljica ih amortizira.
Moja je sprijeda i ja sam prve pokrete kao neko migoljenje osjetila tek oko 20tt, a prave udarce negdje oko 25tt. Dosta kasno, al nekako sam znala da je to tako i zbog posteljice pa se nisam previše stresirala oko toga.
Baby watcher nisam koristila, pitala sam doktora što misli o tome pa je rekao da je to "put u pakao 🙈" tako da sam ga poslušala.
Kad bih bila na uzv, vidjela bih koliko je beba aktivna, baš bi me i doktorica pitala jel ja to šta osjetim, a ja apsolutno ništa.
Sretno 😊
Pridružujem se čestitkama svim našim ljetnim mamama i bebama i brz oporavak želim!
Sortiraj odgovore
Najstariji