Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • greta10
    12. Lipanj 2025. 18:07

Sretno Petrucika🎉🎉

Curica 6/23 🩷

Grizli
    12. Lipanj 2025. 18:30

Elza ja od početka trudnoće imam taj tlak i bez obzira što jel i pila i koje je doba dana, tlak se ne mrda 90/60 ili cak bude 50. Meni se ne povisi cak ni da jedem jako slano ili popijem kavu. Rekli su više gin da je to bolje od visokog tlak i da je vjerojatno mi tako zbog heparina i lijekova za astmu iako ne mora biti. Meni od tog tlaka znaju biti i ko neki bljeskovi ispred oči, zamućen vid, pospanost. 🤷
    Petrucika sretno 🤗

• Emi25
    12. Lipanj 2025. 18:30

Sretno Petrucika, neka sve prođe u redu i što brže

2016 💙J
    16.10.2024. +

Milica24
    12. Lipanj 2025. 18:31

Petrucika sretno!! Bas sam uzbudena, javite ako bude updatea na fejsu 🤞🏻🤍
    .
    Annie iduci pregled u srijedu 18.6. 

baby boy 🤎🐻

Megyca
    12. Lipanj 2025. 19:37

Hej curke, uletila sam brzinski da vam pokusam natipkati dojmove.. 
    znaci lezala sam gore na patologiji trudnoce i 10.06.oko 13h sam primjetila da mi je iscjedak dodta rijedak proziran i ima primjesu krvi pa me doktor pregledao i napravio test za plodnu vodu koji je potvrdio curenje vode. U 16h su me spustili u predradaonu, popricala sam s doktorom o opcijama i dogovorili smo se da ce mi dati prostaglandin na infuziju prvo lagano pa povecati dozu. Stvarno je bilo super, trudovi su krenuli nakon cca 2h, babice su mi pokazale kako da ih prodisem, otvarala sam se ni pre brzo ni pre sporo, u 22:30h su me stavili u radaonu i tad mi je dosao muz, dali su mi mrvu dolantina cisto da se izmedu trudova mogu opustiti i moram priznati da mi je bas pomogao i u 00:16 i 00:22 su stigle moje curice, prvo Kate pa onda Rita🥰 moram pohvaliti apsolutno cijelo osoblje, od patologije trudnoce radaone pa i sad odjela, svi su bili predivni, sestre su stvarno od pomoci a i doktor koji me poradao i bio uz mene, pun strpljenja ali i sigurnosti u sebe sto stvarno olaksava sam porod. 
    Mi se polako uhodavamo, danas ih cak dojim u isto vrijeme sto mi je preslatko ali im dodaju i malo dohrane nakon dojenja sto mi uopce ne smeta jer bas lijepo odspavaju. Oporavak ide super, malo sam popucala ali stvarno nista strasno i uopce me ne boli 😃 eto ukratko od mene.. ako ima netko pitanja pisite 🥰
    I Petrucika ajmo zadranko mojaaa navijam za tebe tu 30ak metara dalje 😀💪🏼

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

• cordis00
    12. Lipanj 2025. 20:17

Megyca bas zvuci lijepo, bez traume. Nek ste dobro i drago mi je da i dojenje ide dobro, vjerujem da nije lako dojiti blizance.
    Petrucika bas mi je drago, sretno, nadam se u biti da si vec i rodila ☺️. I bas mi je drago da si obavila sve sta si zamislila i ispratila maloga iz vrtica i u miru otisla u rodiliste, znam da si se nadala da se neces nasjediti po cekaoni TA😁.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

_spring_
    12. Lipanj 2025. 20:26

Sretno, draga Petrucika!!! 💓🍀

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

• cordis00
    12. Lipanj 2025. 20:36

Joj ja svakim danom sve gladnija, ne znam sta je to🙈🙈🙈🙈. Jedem sve vise, bas sam luuuda od toga.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• Tinchilina
    12. Lipanj 2025. 20:46

Čestitam draga Megyca, jako mi je drago da si uspjela prirodno roditi i da imaš tako lijepo iskustvo prvorotke iza sebe 🥰 želim vam puno maženja i lijepih uspomena, i da cure lijepo napreduju, a mamu i tatu poštede besanih noći čim više 🥰🤗 baš sam iskreno veselim vašim bebicama ❤️

I Petrucika draga je isto sad u rađaoni, nek sve ide na ruku njoj i malenoj, da uz što manje muke prođe. Sretno draga 🥰

27.05.25 ❤️💙
    💙 5/2023

Emma05
    12. Lipanj 2025. 22:02

Megyca

Hej curke, uletila sam brzinski da vam pokusam natipkati dojmove..
    znaci lezala sam gore na patologiji trudnoce i 10.06.oko 13h sam primjetila da mi je iscjedak dodta rijedak proziran i ima primjesu krvi pa me doktor pregledao i napravio test za plodnu vodu koji je potvrdio curenje vode. U 16h su me spustili u predradaonu, popricala sam s doktorom o opcijama i dogovorili smo se da ce mi dati prostaglandin na infuziju prvo lagano pa povecati dozu. Stvarno je bilo super, trudovi su krenuli nakon cca 2h, babice su mi pokazale kako da ih prodisem, otvarala sam se ni pre brzo ni pre sporo, u 22:30h su me stavili u radaonu i tad mi je dosao muz, dali su mi mrvu dolantina cisto da se izmedu trudova mogu opustiti i moram priznati da mi je bas pomogao i u 00:16 i 00:22 su stigle moje curice, prvo Kate pa onda Rita🥰 moram pohvaliti apsolutno cijelo osoblje, od patologije trudnoce radaone pa i sad odjela, svi su bili predivni, sestre su stvarno od pomoci a i doktor koji me poradao i bio uz mene, pun strpljenja ali i sigurnosti u sebe sto stvarno olaksava sam porod.
    Mi se polako uhodavamo, danas ih cak dojim u isto vrijeme sto mi je preslatko ali im dodaju i malo dohrane nakon dojenja sto mi uopce ne smeta jer bas lijepo odspavaju. Oporavak ide super, malo sam popucala ali stvarno nista strasno i uopce me ne boli 😃 eto ukratko od mene.. ako ima netko pitanja pisite 🥰
    I Petrucika ajmo zadranko mojaaa navijam za tebe tu 30ak metara dalje 😀💪🏼

Drago mi je da imaš tako lipo iskustvo iz našeg rodilišta. Lakše je i meni kad to čujem🤗. Ja ću kroz nekih mjesec dana. 
    Uživaj sa svojim bebicama, super za dojenje i spavanje i da se polako uhodavate. Mazite se i pazite😍❤️

Petrucika se još ne javlja. Cijeli dan pratim fejs. Nadam se da je sve ok i da samo odmara sa svojom mrvicom☺️.

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.