Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cordis00
    12. Lipanj 2025. 11:46

U Vinogradskoj su imali prijasnjih godina klimu i puhala je tamo ispred amb gdje su snimali ctg, ima plahta za pokrit se. Preporuka obuc nesto u dva dijela. Ja sam uvijek isla haljina/tunika i hlacice ispod da nisam skroz gola.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Milica24
    12. Lipanj 2025. 12:24

Prijavljujem se i ja nakon pregleda - samo uzv. Sve ok, beban 3100, ja cerviks 29mm (pretpostavljam da nece brzo onda). CTG ni vaginalni pregled nitko ni ne spominje 🤷🏻‍♀️

baby boy 🤎🐻

Elza
    12. Lipanj 2025. 12:54

Ej cure..
    Bila sam jucer na pregledu, beba je dobro namještena, glava je dolje.
    Jedan prst sam otvorena.
    Dr kaže da ne bi inducirali porod jer je GD dobro reguliran.
    Iduci pregled u pon, 16.6..

Ima li koja od vas nizak tlak?
    Meni bude 90/60, samo bih spavala cijeli dan, nemam snage za nista...

Milica24
    12. Lipanj 2025. 13:28

Elza

Ej cure..
    Jedan prst sam otvorena.

Meni bude 90/60, samo bih spavala cijeli dan, nemam snage za nista…

Meni je jedan doktor rekao da radi GD mogu najdulje do 40+0, a drugi mi danas rekao da mogu do 40+6 i dalje da ne pustaju. Iako su mi GUK profili uredni i mjerim secere svaki dan doma.
    .
    I meni je nizak tlak, sestra mi tri puta mjerila jer je mislila da krivo pokazuje. I ja sam smantana i nekako razdrazljiva samo bi lezala i nista ne radila... bezveze

baby boy 🤎🐻

Elza
    12. Lipanj 2025. 14:27

Milica24

Elza

Ej cure..
    Jedan prst sam otvorena.

Meni je jedan doktor rekao da radi GD mogu najdulje do 40+0, a drugi mi danas rekao da mogu do 40+6 i dalje da ne pustaju. Iako su mi GUK profili uredni i mjerim secere svaki dan doma.
    .
    I meni je nizak tlak, sestra mi tri puta mjerila jer je mislila da krivo pokazuje. I ja sam smantana i nekako razdrazljiva samo bi lezala i nista ne radila… bezveze

I meni su rekli da bi me pustili malo preko termina. Vidjet ćemo...vjerojatno se i među doktorima mišljenja razlikuju.
    Malo mi se čini kao da ništa neće biti još danima, a malo kao da bi moglo svaki čas.

Nego..di nam je petrucika danas? 😀

• cordis00
    12. Lipanj 2025. 14:38

Meni je isto tako moja gin rekla da GD pustaju do 40+0, sad cekam pregled u TA da cujem njihovo misljenje.
    Moj tlak je inace uredan, u trudnocama (pogotovo pred kraj) plus sto je ljeto uvijek bude nizak, ponekad isto tako skoro nemjerljivo nizak pa moraju vise puta mjeriti. To je normalno, proc ce. Samo je grozno. I ja sam danas out, samo lezim. Tlak nisam mjerila, pretp da je nizi.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• Emi25
    12. Lipanj 2025. 15:02

AnnieP

Pregledi 🤰🏼
    .
    12.06. - Lolola13, Milica24, Danos
    13.06. - Pukica, Maslačak_13, Petrucika

Imala sam samo ctg, bio je uredan. Sljedeći pregled je 18.06.

Čestitam na urednim pregledima, tko još ima danas sretno

2016 💙J
    16.10.2024. +

• cordis00
    12. Lipanj 2025. 15:21

Joj cure dolaze ozbiljni tjedni. Jos vase trake, a vecina je ispred mene, sve 38+.
    Polako ide kraju🤭. Bas mi je nestvarno. Meni se mojih 36 cini mjesecima daleko i totalno mi je nestvarno da imam jos cca 4 tjedna do poroda. A to mogu bit i 2 tj, nikad ne znas.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Emma05
    12. Lipanj 2025. 16:25

Elza

Milica24

Elza

Ej cure..
    Jedan prst sam otvorena.

.
    I meni je nizak tlak, sestra mi tri puta mjerila jer je mislila da krivo pokazuje. I ja sam smantana i nekako razdrazljiva samo bi lezala i nista ne radila… bezveze

I meni su rekli da bi me pustili malo preko termina. Vidjet ćemo…vjerojatno se i među doktorima mišljenja razlikuju.
    Malo mi se čini kao da ništa neće biti još danima, a malo kao da bi moglo svaki čas.

Nego..di nam je petrucika danas? 😀

Petruciki je pukla plodna voda i u rodilištu je. Javila se na fejsu u grupi. Čekamo apdejt...trenutno je zatišje..Njena Roza ubrzo stiže🥳💕

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

AnnieP
    12. Lipanj 2025. 17:43

Milica24

Prijavljujem se i ja nakon pregleda - samo uzv. Sve ok, beban 3100, ja cerviks 29mm (pretpostavljam da nece brzo onda). CTG ni vaginalni pregled nitko ni ne spominje 🤷🏻‍♀️

Super, dan po dan i roditi ćemo mi sve koliko god nam se sada čini daleko možda.
    Kada ti je idući pregled?

🩷 7/2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.