Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    03. Lipanj 2025. 20:30

Mene su isto uvjeravali da za hripavac je opasno u zimi, ali ja sam prije 10 godina u 8 mj završila u bolnici sa hripavcem. Meni ce mala cijelo ljeto u vrtiću biti i to u mjesovitim grupama. Krivo je mišljenje da ga ljeti nema, ima jedino faza oporavak bude nešto kraća nego zimi. Trenutno je velik broj zaraženih u Češkoj, Francuskoj i Uk, a kako živimo u turističkom mjestu gdje iz tih zemalja dolaze gosti onda je meni to cijepljenje bio najpametniji izbor zapravo. 

Hvala za savjet za kremu probam...

Kila dobila 5 do 32tt, sad sam 34tt, i izgubila sam cak 700 grama zbog panike oko GD i te kak ti ga dijabetičke dijete. Iako ja ne kužim zašto meni šećer veći nakon obroka sa integriranim kruhom nego nakon običnog bijelog, nije mi baš jasno. 
    Otkriće su mi proteinski pudinzi, na poslu sam jedan dan pojela ga kolegi jer nisam znala što ću od gladi i služim da mi šećer nakon njega se podigne minimalno, recimo ako je prije jela 5.4, 1 h poslije je 5.8, a 2h poslije je 5.3 i to mi se dogodilo par puta kad sam ga poslije ciljano jela. 
    Jel jos koja sa GD ima problema da joj integralni kruh izaziva užasnu žgaravicu? 

• cordis00
    03. Lipanj 2025. 21:06

Joj grizli meni sve zivo izaziva zgaravicu, pomirila sam se s tim. Noci su posebno teske.
    Pijem i zeljezo i probava mi je koma. Tako da je to isto jedan od razloga zasto jedva cekam roditi😅.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Boogie
    03. Lipanj 2025. 21:16

Da, ima rezona. A ništa, prošao voz, što sad mogu.

Da, probaj s time i cure su pisale da su ledile dolie i da im je pomagalo. Nisam to probala pa ne znam, ali vjerujem da je veliko olakšanje.

Očito ti ne paše integralni kruh. Meni bijeli baš onako digne šećer ako pojedem previše, ali onaj zrnati, one ciglice-ne, ali su teški i specifični, to je činjenica. To su super vrijednosti, pisalo se o tim pudinzima da su okej, samo ti sebi guštaj dok nemaš skokove, šta sad.

Kile sam nabila i uz tu dijetu, znam da je puno toga voda jer sam tome sklona i ovako, zato se nadam što lakšem oporavku nakon poroda da mogu što više hodati i da ta voda izađe. A i da manje očijukam s frižiderom, da se ne lažem.

🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
    🦹'90-sve ok!
    2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
    2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
    2022.-izvanmaternična desno-MTX
    1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
    4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
    5/24 FET 2❄️ bhcg 0
    7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab

AnnieP
    03. Lipanj 2025. 21:22

Megyca sutra smo nas dvije u terminu i neka krene. 😄
    Samo šetaj, bit će ti lakše sigurno, a možda i krene nešto.
    .
    Milica24 žao mi je zbog svega što se dogodilo. Drago mi je da ste ti i bebica dobro. 😊
    Neka je sve kako treba.
    Kada ti je idući pregled?
    .
    Ja sam obavila danas pregled odnosno samo ctg, bila naručena u 9, izašla u 13:15. Bilo je puno trudnica, kako sam već kasno došla na red doktorica je to htjela valjda što prije završiti pa je samo prepisala nalaz od prošlog tjedna i pitala me kako sam. Malo sam razočarana.
    Putujem do bolnice sat vremena i danas sam izgubila pola dana, bila gladna i žedna dok sam završila. 😄 

🩷 7/2022

• Tonkica1509
    03. Lipanj 2025. 21:31

Da se i ja javim, pregled danas prošao ok. Prvo sam išla na ctg al je mali gospodin divljao i izbijao sondu pa sam poslije išla ponavljati, onda se ajde smirio malo. Ovak bez promjene, i dalje omekšano i za prst prohodna. Nek bude još tako do 37, onda lagano tjeramo van 😆 isto sam se načekala danas zbog tog ctg-a, krenuli me i živci prati i vrućina i sve. Ali što se može, bitno da je sve ok.
    Kile na +8 sam, ne pazim više ništ zbog gd jer su mi šećeri skroz uredni, ali ni ne mogu baš jesti. Tj mogu jako male obroke inače me ubija žgaravica pa baš i ne dobivam na kilaži sad. Srećom zasad me oticanje izbjegava, trudim se i piti više vode da ne dehidriram jer onda tijelo dodatno zadržava vodu.
    Bravo svima za preglede, držim fige da nam krenu bebice brzo. Al tvrdoglave su neke, nit se okrenuti, nit van krenuti 😁 bit će zabavno

Milica24
    03. Lipanj 2025. 21:36

Iduci pregled u cetvrtak 12. ☺️
    .
    Joj grozno, bas mogu to puno drugacije organizirati. Nek iduci pregled bude bolji, a i mozda nesto krene do njega 🤞🏻

baby boy 🤎🐻

petrucika
    03. Lipanj 2025. 22:13

Cestitam na urednim pregledima!! Ja imam i danas cili dan lagane menstrualne bolove nista bitno cini mi se ali osjecam!! U petak imam oregled pa ce mo vidit stanje doli!! 

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

AnnieP
    04. Lipanj 2025. 06:36

Pregledi🤰🏼
    .
    04.06.- ddm2463, Cordisoo,Maslačak_13, Elza, Keksolina, Megyca, Lunolina
    05.06. - Nella2909, Danos, MariaI, PrvaBebica
    06.06.- Petrucika, Mommy735, Ana0310
    09.06. - moonchild, Mom_stera, Greta10, AnnieP, Piamia
    10.06. - Shoko, _spring_, TejaT, Tonkica1509
    11.06. - Mrss26, Petra_aaa
    12.06. - Lolola13, Milica24
    13.06. - Zrinkolina, Pukica
    16.06. - Pixi
    18.06. - Emma05, Maria31
    23.06. - Katrin
    25.06. - AnnaR
    27.06. - Sabrina86
    .
    Popis stvari za bebu: 285
    Popis stvari za rodilište:  293
    .
    Ddm2463, Cordisoo, Maslačak_13, Elza, Keksolina, Megyca i Lunolina sretno vam danas na pregledima. 😊

🩷 7/2022

AnnieP
    04. Lipanj 2025. 06:39

Evo i mene u terminu, osjećam se super, sve je kako treba. Trenutno sam na +10kg, zadovoljna sam i jedem sve.
    Za poticanje poroda ću kao pokušati od ovog vikenda opet u duže šetnje, stepenice, odnosi, pa kako bude. 😄
    Bebica će doći kada bude spremna, a ne kad si ja zamislim. 😄

🩷 7/2022

Lejla97
    04. Lipanj 2025. 07:53

Sretno mamice, dosli su i vasi mjeseci za porod, da sve prode uredu i bez puno muke❤️ pozdrav od proljetnice🥰

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.