Cure cestitam na dobrim pregledima!
.
Megyca zao mi je da jos cekas, evo drzim fige da krene sto prije pa da se rijesis te muke🤞
.
Meni stigao nalaz brisa bhsb, negativan je 😁🥳 Jos jedna briga manje.
.
A danas me bas od podneva sibaju bh, uz njih mi je i povremeno bolno na nekim mjestima ali nis strasno niti se pojacava pa smatram da je i dalje sve samo priprema. Vjerojatno sam se preforsirala a mozda i dehidrirala jer uz to kaj oticem se i znojim nenormalno 😂 A bebica mi je aktivna bas danas, lupka, vrti se, ne znam jel ju zivcira kaj nema vise mjesta ili joj pasu ove vrucine 😆
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
.
Megyca zao mi je da jos cekas, evo drzim fige da krene sto prije pa da se rijesis te muke🤞
.
.
A danas me bas od podneva sibaju bh, uz njih mi je i povremeno bolno na nekim mjestima ali nis strasno niti se pojacava pa smatram da je i dalje sve samo priprema. Vjerojatno sam se preforsirala a mozda i dehidrirala jer uz to kaj oticem se i znojim nenormalno 😂 A bebica mi je aktivna bas danas, lupka, vrti se, ne znam jel ju zivcira kaj nema vise mjesta ili joj pasu ove vrucine 😆
Moja i tvoja bebica se prate!! I moja je danas aktivna bas bass ja muzu govorim niti ja vise imam igdi mista od droba niti ona unutra ima mista!! Vjerujem da pokusava se namistit ali nije lako sad u tom skucenom prostoru🤭tako da pridruzujem se danas aktivnoj bebini u drobu😁
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
.
.
.
Moja i tvoja bebica se prate!! I moja je danas aktivna bas bass ja muzu govorim niti ja vise imam igdi mista od droba niti ona unutra ima mista!! Vjerujem da pokusava se namistit ali nije lako sad u tom skucenom prostoru🤭tako da pridruzujem se danas aktivnoj bebini u drobu😁
To su nase prave ljetne bebe pa se vesele ovoj vrucini 🤭
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Pregledi 🤰🏼
.
05.06. - Nella2909, Danos, MariaI, PrvaBebica
06.06.- Petrucika, Ana0310
09.06. - moonchild, Mom_stera, Greta10, AnnieP, Piamia
10.06. - Shoko, _spring_, TejaT, Tonkica1509, Emi25
11.06. - Mrss26, Petra_aaa, Keksolina, Elzs
12.06. - Lolola13, Milica24
13.06. - Zrinkolina, Pukica, Maslačak_13
16.06. - Pixi
17.06. - Cordisoo
18.06. - Emma05, Maria31
23.06. - Katrin
25.06. - AnnaR
27.06. - Sabrina86
.
Popis stvari za bebu: 285
Popis stvari za rodilište: 293
.
Nella2909, Danos, MariaI i PrvaBebica sretno danas na pregledu. 😊
🩷 7/2022
Jutro cure, evo da se malo javim. Vidim da je dosta vas već u terminu ili jaaaako blizu🙌 Meni se na dane čini da imam još vječnost, a na dane me hvata panika šta sve tribam obavit. I dalje me pitaju BH kontrakcije, jučer su baš podivljale ali mislim da mi generalno nedostaje minerala pogotovo sad kad je vruće jer me svaku večer strefi takav grč u listu da mi dodje plakat. Pijem onaj mg glicinat ali možda bi trebala još nešto uključiti, nemam pojma 🥴 više ne idem na treninge, išla sam redovito skoro 4 mjeseca ali postalo mi je to previše. Ovih dana sam se uhvatila čišćenja i pranja odjeće i slušam dosta podkasta o porodu i dojenju da malo osvježim znanje 🤣 mogu vam preporučiti kanal na YT Hrvatska udruga doula, super su ženice jer pričaju o stanju poroda u HR,a od stranih mi je super Bridget Teyler (teme disanja na porodu, faze poroda,dojenje..) pa ako nekog zanima. Trenutno mi se Neda fizički pohađati neke tečajeve pa upalim ta videa dok čistim... Raspisala sam se malo jutros 😆 Cure sretno dalje...🤞
Jutro i od mene ja upravu na kaucu uz kavucu!! Zelim sretno curama na pregledu danas!!! Ja imam sutra i jedva cekam da vidim jel sve ok koliki smo i da li se doli ista krenulo pomicati!! Danas cu imati aktivno popodne bas curama na fb pisem idemo kupit ormar i idemo nac curki haljinu za sutra ima veceru mali maturalac zavrsetak osnovne!! Ja sam mama koja svaki dan iscekuje svoju novorodenu bebu mama koja za koji dan vrsi upis u osnovnu i mamama koja isto tako kroz deset dana upisuje stariju u srednju sk i ne zabiravimo mama koja ima jos jednu koja ce dogodine 7 razred!! Ja sam jedna jako aktivna mama🤣🥰samo se nadam da cu sve stic kako triba i da ce to sve biti bo!!! Cureee sretno na pregledima🥰🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Ja sam mislila da.je ta "menstrualna bol" od nahlađenih nogu ali vidim sa je to samo priprema maternice za porod. Osjetila sam to u par navrata pa sam se sve cudila što je sad to. Ugl meni je još jaaako rano. Vi ste cure većina u terminima sada i baš vas je lipo pratiti i čitati. Jedva čekam vaše bebice🥰.
Što se tiče kilaže ja sam na +11. Prestala sam se zamarati s tim. Ne oticem još ali očekujem ubrzo. Žgaravicu nemam što mi je super. Treniram još samo neznam do kad bi. Dali prekinuti zadnji misec ili nastaviti sve do carskog. Vidit ću još..
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Emma nas dvije se pratimo po terminu ☺️ i ja jedva čekam kad krenu pristizati bebice, to me baš razveseli, pogotovo kad sve dobro prođe.
.
Ja sam dobila 11 kg ali dosta sam visoka pa se ne vidi toliko, a iskreno i ne zamaram se puno jer jedem raznoliko i ne trpam se glupostima. Počela sam nakupljati vode, primjećujem da mi je teško skinuti prsten pa ga više ne nosim i noge mi postanu nekako teške kako dan odmiče ali stvarno je kod nas na moru jako zagrijalo zadnjih dana pa nije ni čudo.
Petrucika bome puno promjena ovo ljeto i jesen, zelim ti svu srecu da se dobro uhodate svi zajedno😊
Cure sretno na pregledima ove dane!
Meni se cini kao da jos nisam ni blizu poroda, uz njih dvije male uopce nisam dozivila trudnocu, jos manje od prosle. Fizicki sam jos ok, guram, nisam otekla kao proslu, doduse vrucine tek krecu.
A u drugu ruku, ne da mi se vise bit trudna, umorna, gegava😅. Ne da mi se drzat ta dijeta, ne da mi se stavljat sad te vaginalete svaku drugu vecer do poroda.
Idem se spremat, danas imam frizera, pramenovi, da rijesim jos izrast prije poroda, racunala sam da cu jos sad moc izgurat toliko sjedenje pa iduci put idem u 9.mj.
—-
Jel netko mozda spominjao proceduru kod dr. Stasenko Merkur? Dal da dodem kad sam narucena za prvi put il oni bas svaki put rade ctg ( na Vin mi nisu nego tek kasnije), da ne dodem bezveze sat ranije zanista. A opet da ne dodem na termin bez tog ctg-a pa me posalje napravit ga i da cekam onda i zakasnim na termin.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Sortiraj odgovore
Najstariji