Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lolola13
    05. Lipanj 2025. 09:31

Petrucika ti si ludilo mama, ja bez djece jedva pocistim po stanu koliko me umara ova trudnoca 😂 Svaka ti cast 👏🏻💪 Sretno sa svim upisima i kupovinom 😊😊
    .
    Ja isto skinula prstenje prije nekih 2 tjedna, jos mi je tesko bez njih i jedva cekam da ih mogu opet staviti 🥲
    .
    Kile, jutros sam se vagala i idem prema +12. Sad svaki tjedan dobim kilu 😅🤦🏼‍♀️ Ne znam jel to od zadrzavanja vode bas toliko ili sam pocela vise jest a da nisam svjesna. Al ne zamaram se puno, cak i da tako nastavim do termina sam na +15 recimo i to vjerujem da ce otic. I dr mi je rekao 12-15kg da je ok ako dobim.
    .
    Na treninge i dalje idem ali sada samo jednom tjedno. Uhvatilo me da moram sve doma oprat, preslozit i izribat pa ne stignem sve to uz ostale neke obaveze i jos dodatni trening 😂 I potrefilo mi se da su mi pregledi u TA cetvtrkom kad i taj drugi trening pa me i to zeznulo.
    .
    Menstrualni bolovi su mi se tek poceli javljati prosli tjedan i nisu mi svaki dan niti dugo traju kad dodu. Ali bas bude neugodno kad se jos spoje sa bh 🥲
    .
    Inace pocela sam piti tinkturu lista maline, malo mi je muka od tog ali vidjet cu koliko ide ide. I jedem datulje svaki dan 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

Milica24
    05. Lipanj 2025. 09:35

Dobro jutro cure! Sretno na pregledima danas svima koje ih imaju 🤞🏻
    .
    Petrucika mama tebe ceka jesen za velike stvari 🥰 sigurno ce bit veselo i zanimljivo, svaka cast kako sve hendlas
    .
    Ja sam isto primjetila bolove u ledjima nekakve, pa nemam pojma je li to od tog sto moram tempo smanjiti ili se nesto priprema. Jos mi rano jer imam osjecaj da sto stvari trebam jos obaviti. Npr oprat kuhinjske elemente, prozore... muz mi se smije kad krenem nabrajat i kaze da ce vodit bebana po stanu i pokazivat mu sta treba polizat da mu mama bude mirna da nije dzaba radila 😂 valjda me to nesting puca

baby boy 🤎🐻

Milica24
    05. Lipanj 2025. 09:39

E i ja prijavljujem da sam pocela pit biljkoljupka tinkuturu, pa cemo vidjet djeluje li stogod na prvorotke ☺️ datulje jos nisam krenula
    Lolola jel tinkuturu u vodi razmutis samo? Mozda da u caj ili sok ubacis pa ti lakse sjedne

baby boy 🤎🐻

lolola13
    05. Lipanj 2025. 10:19

Milica24

Ja sam isto primjetila bolove u ledjima nekakve, pa nemam pojma je li to od tog sto moram tempo smanjiti ili se nesto priprema. Jos mi rano jer imam osjecaj da sto stvari trebam jos obaviti. Npr oprat kuhinjske elemente, prozore… muz mi se smije kad krenem nabrajat i kaze da ce vodit bebana po stanu i pokazivat mu sta treba polizat da mu mama bude mirna da nije dzaba radila 😂 valjda me to nesting puca

Tako tocno i ja krenem nabrajati kaj jos trebam oprat pa muzu nije jasno kakve veze kuhinjski elementi imaju s bebom 🤣 A isti mi je osjecaj da trebam jos 100 stvari i da beba mora pričekati dok ja to sve spremim 🤭
    .
    Tinkturu samo u vodu stavim jer sokove i cajeve ne mogu generalno zbog mucnina 😅 Ja sam ti sva jadna s tim mucninama. Ono kaj mogu jest i pit da mi ne izaziva mucninu - e to mi izaziva zgaravicu. Ali naravno, ne bi bilo zanimljivo da je uvijek isto. Danas mogu pojest npr blitvu i bit ok, a drugi put je vec upitno kako ce sjest. Evo za to jedva cekam rodit i opet jest normalno bez tih mucnina i zgaravica 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• cordis00
    05. Lipanj 2025. 10:35

Joj meni muz isto svaki dan prigovara sta nisi odmarala kroz jutro, a svaki dan nesto imam za obavit, sve sta moram izlazit iz kuce si rasporedim u vise puta i tako po malo. A i po kuci il oprat nesto il neki ves il skuhat, skupi se toga, sve kao sitnice, al moraju se obavit.
    Ovi vikend sub djecji rodendan, ned krstenje, crknit cu, to mi je zadnje od tih nekih vecih stvari i obaveza pa cu od iduceg tjedna laganica.
    Doc ce mi mama tjedan pred porod da uskoci s djecom i valjda cemo skupa malo detaljnije pocistit, ne zelim se sad preforsirat niti se iscrpljivat s tom dijabetickom dijetom, treba cuvat snagu za porod i odmorit 😁.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

petrucika
    05. Lipanj 2025. 11:15

Cureee mi se se oonasamo kao da nam dolazi inspekcija a ne beba🤣🤣🤣ja ne znam kako to tako prirodno ude u nasu osihu to oranje i ciscenje ali stvarno smo sou mi zene!! Hvala vam cure manjisan ja nikava sou mama samo virujte ponekad pomislite ma kakvi ne bi ja to mogla aliii s ovom dicim mizes sve apsolutno zena/ majka nema toga sto ne moze!! To tako valjda u genima nama🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

Grizli
    05. Lipanj 2025. 14:59

Uh utješila ste me da i vi ribate po domovima. Mi doslovno moramo pola stana porazmjestiti da složimo sobu za bebu odnosno stvari. I naravno to iziskuje čišćenje i ja sam luda od toga. Muz sve kao ma laaako stignes, al ja vidim da za nešto sto realno mi treba 3 dana sad cu trebati 20 dana. 
    Jučer sam shvatila da bi torbu za rodilište trebala mozda spremiti, jer me zadnjih pr dana hvataju bas jako HB nakon sto sam malo aktivnija. U prvoj trudnoći nisam uopće to imala i sad me strah zašto su krenule tako rano, a bebac je jos vodoravno. I menstrualni bolovi mi budu navečer 🤦 

Jedva cekam sutra pregled da vidim situaciju. 

Elza super da se okrenula beba neka tako i ostane. 
    Petrucka sretno sa svim obavezama. 

petrucika
    05. Lipanj 2025. 15:29

Grizli

Uh utješila ste me da i vi ribate po domovima. Mi doslovno moramo pola stana porazmjestiti da složimo sobu za bebu odnosno stvari. I naravno to iziskuje čišćenje i ja sam luda od toga. Muz sve kao ma laaako stignes, al ja vidim da za nešto sto realno mi treba 3 dana sad cu trebati 20 dana.
    Jučer sam shvatila da bi torbu za rodilište trebala mozda spremiti, jer me zadnjih pr dana hvataju bas jako HB nakon sto sam malo aktivnija. U prvoj trudnoći nisam uopće to imala i sad me strah zašto su krenule tako rano, a bebac je jos vodoravno. I menstrualni bolovi mi budu navečer 🤦

Koliko si ti trudna nema lenticu pa nismo u toku!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

petrucika
    05. Lipanj 2025. 15:30

Grizli

Hvala ti😬😊

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Nella2909
    05. Lipanj 2025. 16:19

Evo ekipica da se i ja javim sa pregleda ☺️
    Sve je super, decko ima cca 1200g curka 1300g, sto kaze doktor da je za 29 tjedana super 😍
    Zatvorena skroz, cerviks skoro 4 cm, ja zadovoljna ☺️ tek sam u plusu 4 kg( s time da sam 7 kg izgubila u prva 3 mj zbog uzasnih kucnina i cjelodnevnih povracanja).
     narucili smo kolica cybex platimum za blizance, krevetic cutie cloud imam od prve trudnoce jos zapakiranog, krenula sa nabavkom oblekice ali kako su ljetne bebe najvise sam uzela bodije dugih i kratkih rukava i hlacice..
    Eto to je to od mene, ima jos koja sa blizancima u ovim tjednima ne mogu nas sve popratiti ☺️☺️

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;104/st/20250825/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/5e2d/preg.png

👱‍♀️40
    👦43
    2021 ivf petrova 12js,9 oplođene, 2 blastice vraćene, 4 smrznute blastice
    06/2021 ET , biokemijska
    06/2022 uspješan postupak, 12/2022 abrupcija posteljice u 29 tt😓👼🙏
    02/2024 novi ET, biokemijska
    09/2024 novi IVF poliklinika Škvorc neuspješan
    12/2024 FET dvije blastice, 10 dnt 285 beta, 14 dnt 2600 beta..
    Uzv 30.12.2024. Imamo 2 ❤️❤️
    Panorama low risk stižu cura i dečko ❤️🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.