Sretno svima danas, Elza drzim fige da se beba okrenula🤞🤞
Cestitam na ulasku u termin cure🎉🎉
Hemeroidi - nakon poroda mi ni jedna krema nije pomogla ko svinjska mast. Treba je oprat u 9 voda (ima na netu recept kome se da zezat s tim) i jos mi je jedna frendica koja inace ima problema s tim rekla da ga vracam lagano unutra🤷♀️
Curica 6/23 🩷
Cureeee sretno danas na pregledima❤️
Evoo ja cekam pregled jako sam nervozna i prvi put me trema uhvatila, imala sam bolove cijelu noc a i kontrakcije osjecam 🙈
11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
13.01.2025. UZV- 🎀🎀
Sretno cure na pregledima, danas vas je bas puno! A eto dosta nas u finishu, sad samo cekamo da krenu dolazit bebice 🥳🥳
.
Megyca sretno ako je to krenulo, nek prode brzo, sto manje bolno i bez komplikacija! 💪
.
Petrucika a mozda ces i ti nekad skoro, cesti su ti vec ti menstrualni? Ja ih ne osjetim tako cesto, svakih par dana kratko nesto. Ali su mi zato bh svaki dan pocele
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Sretno cure danas na pregledima.
Megyca sretno ako je krenulo,neka sve prođe dobro🤞
Baš vas je puno u terminu,cestitam😊,ja sam od sutra.
2016 💙J
16.10.2024. +
Cureeee sretnoo na pregledima!! Javite se cekamo vasss🥰🥰moji menga bolovi su bili kao stali na koji dan ali jucer su me sorali cili dan i noc!! Kontrakcije su se moje smirile znate da san ja imala bas jake i ceste sad onako par u danu🤣ne znam sto ovekivat i mislit ako mene pita ja ni isla rodit!! Ali zensko je to zafrkavat ce ona mamu sigurna san🤣vjerojatno nece tit van tako skoro kako bi ja tila😅jedva cekam petak da vidim jel se to doli ista pokrece!! Proslu san t u 38 tt bila uloziva🤣ridila tocno na termin!! Sad na pregledu cu biti 37+6 sto bi znacilo prakticki 38 tt pa evo ne znam moglo bi to isto malo se krenit pokrecat doli!! Znam da pravila nema ali eto cinjenica da nam je svima u terminima vec pomalo dosta i da bi rado usle roditi!!! A vidim bebice su pocela🥰sretno nam cure 🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Evo i ja sam gotova, sve je u redu, ima jos mjesta, dolje se vrti glavom, migolji, ni blizu male zdjelice😅. Ima oko 2800, al kaze da se moze tu i 400 nadodat jer je to samo procjena, svakako ocekuje preko 4kg za porod.
Za 2 tjedna kontrola u TA, sad saljem mail na Merkur pa javim kad mi odg.
Moram stavljat geonistin vaginalete svaku drugu vecer do poroda zbog bhsb😩. Nije napisala oralno nista.
Sretno megyci i drugim curama na pregledu!
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Evo da prijavim iduci pregled, 17.6., Merkur.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Hvala cure na lijepim željama.
Upravo sam došla s pregleda...
Beba se okrenula opet na glavu i to možda čak i noćas jer sam imala baš snažne kontrakcije. Nisam mogla spavati od 3 ujutro uopće zbog bolova. Išla sam si spakirati torbu do kraja i istuširati se ali se pred jutro smirilo međutim i dalje osjećam povremeno menstrualne bolove.
Na CTGu se vide neki valovi ali očito je to preslabo da bi se smatralo pravim kontrakcijama. Doktorica je rekla da je to normalno da se to maternica priprema.
Procjena težine je 3100g. Pogledali su me i dolje, uloživa za 1 prst.
Drago mi je da je glava dolje ali sad je opet prisutan malo strah jer ne znam kako da se ponašam da ne bi isprovocirala ponovno okretanje jer očito još može... Uff..
Kontrola za 7 dana, 11.06.
Sretno i ostalim curama koje su danas!
Megyca baš me zanima što će tebi reći za kontrakcije.
Hvala cure na lijepim željama.
Upravo sam došla s pregleda…
Beba se okrenula opet na glavu i to možda čak i noćas jer sam imala baš snažne kontrakcije. Nisam mogla spavati od 3 ujutro uopće zbog bolova. Išla sam si spakirati torbu do kraja i istuširati se ali se pred jutro smirilo međutim i dalje osjećam povremeno menstrualne bolove.
Na CTGu se vide neki valovi ali očito je to preslabo da bi se smatralo pravim kontrakcijama. Doktorica je rekla da je to normalno da se to maternica priprema.
Procjena težine je 3100g. Pogledali su me i dolje, uloživa za 1 prst.
Drago mi je da je glava dolje ali sad je opet prisutan malo strah jer ne znam kako da se ponašam da ne bi isprovocirala ponovno okretanje jer očito još može… Uff..
Kontrola za 7 dana, 11.06.
Sretno i ostalim curama koje su danas!
Megyca baš me zanima što će tebi reći za kontrakcije.
Drago mi je jako da se bebica okrenula i da ajmo reci mozes odahnut iako sto kazes sanse za ponovo okretanje ocito jos uvik postoje!! Ali ajmo biti optimisti i ne razmisljat tako opusti se i probaj pustit da sve ide onako kako mora ic!! Kazes menstrualne?? Ja nemam kontrakcije vidim ti kazes da imas mislis da su ti bolne kad te uvate kao menstrualni bolovi?? Jer ja imam isto jucer cili dan menstrualne ali to mene drzi tako kao ono pred mengu i kad samo sto nisi procurila ali ne u intervalima kao trudovi tj kontrakcije nego osjecaj je konstan!! I nocas kako sam lose spavala isto me tako boluckalo dok god nisan zaspala!! Eto kod tebe jedan prst doli to je ok!! Cestitam 🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji