Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jasamja
    06. Studeni 2024. 14:55

Petrucika čestitke za dobar pregled. Žao mi je da nije bio tvoj doktor i da nije bilo kako bi zapravo trebao biti peegčwd4. Bit će bolje idući put 🤞
    Evo ja sam upravo prokrvarila, krenulo je samo od sebe hvala bogu. Nadam se da će brzo završiti 🤞❤️

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

petrucika
    06. Studeni 2024. 15:13

jasamja

Petrucika čestitke za dobar pregled. Žao mi je da nije bio tvoj doktor i da nije bilo kako bi zapravo trebao biti peegčwd4. Bit će bolje idući put 🤞
    Evo ja sam upravo prokrvarila, krenulo je samo od sebe hvala bogu. Nadam se da će brzo završiti 🤞❤️

Hvala draga❤️tebi zelim da sto bezbolnije to prodes..kad je vec tako neka je krenulo samo mislim da je to puno blazi izbor za tebe..javi se tj javljaj se kako si izvjestavaj nas svakako ..

+ 10.10.

jasamja
    06. Studeni 2024. 19:05

petrucika

jasamja

Hvala draga❤️tebi zelim da sto bezbolnije to prodes..kad je vec tako neka je krenulo samo mislim da je to puno blazi izbor za tebe..javi se tj javljaj se kako si izvjestavaj nas svakako ..

Za sad sam imala samo jedan izljev, i sad je relativno mirno, nadam se da će tako i ostat 🤞
    Ali sam skroz zbunjena jer neznam dal se onda moram ponovno javit u ponedjeljak po planu 🤷 kao sve sam zapamtila i zaboravila 😔 poslala sam mail na ginekologiju pa se nadam da će mi odgovorit do onda. A sutra idem vadit krv za svaki slučaj 🙄

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

• greta10
    06. Studeni 2024. 19:30

Draga jasamja svakako odi da uzv vide jel sve otislo🤞

Curica 6/23 🩷

jasamja
    06. Studeni 2024. 19:35

greta10

Da da ići ću, odgovorio mi je moj ginekolog da odem. Ionako nemam što izgubiti.
    Zaboravila sam se prije svima još jednom zahvaliti na svoj podršci koju mi dajete. Ne želim vas uplašiti, ali trenutno imam osjećaj da mi je s vama najlakše o tome pričati i jadati vam se❤️

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

• Tinchilina
    06. Studeni 2024. 19:49

Budi tu s nama dok god ti to odgovara i paše ❤️🫂 

💙 5/2023

• greta10
    06. Studeni 2024. 20:08

jasamja

greta10

Zaboravila sam se prije svima još jednom zahvaliti na svoj podršci koju mi dajete. Ne želim vas uplašiti, ali trenutno imam osjećaj da mi je s vama najlakše o tome pričati i jadati vam se❤️

♥️ Samo se ti nama pojadaj, zato smo tu

Curica 6/23 🩷

petrucika
    06. Studeni 2024. 21:24

jasamja

greta10

Ostani s nama dapace mozda ce ti biti lakse proci kroz to sve ipak si navikla na nas od pocetka i medu prvima smo tu koji saznajemo za trudnocu puno toga djelimo s potpunim neznancim bas ono prvo a kasnije imas osjecaj iako nikad nisi vidio te ljude da ih poznas odavno jednostavno naviknes na njih,tako i ti ostani s nama tu smo da jedna drugu saslusamo i utjesimo❤️

+ 10.10.

• keksolina
    06. Studeni 2024. 21:38

Samo se ti nama jadaj jasamja, mislim da nam je svima drago kad možemo jedna drugoj pomoći makar nekom toplom riječi. Meni je baš drago da si ostala s nama ❤️ I ajde bar jedno dobro u tom zlu da ti je samo krenulo, nadam se da će ti proći što bezbolnije takvo nešto može proći

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

• keksolina
    06. Studeni 2024. 21:44

Petrucika super za srčeko ❤️ mislim ako je veličina bebe u mjerama koje se navode svugdje ne znam zašto je doktor tako reagirao, pogotovo kad ti ne prati on inače trudnoću. Baš bi neki doktori mogli biti malo taktičniji u izboru riječi, možda smo mi njima samo broj, ali bilo bi lijepo da shvate da nama naše bebe nisu broj nego sve na svijetu. Znam da ti je ostavio gorak okus u ustima, ali nadam se da ćeš zaboraviti što prije te riječi

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.