Ma hvala vam još jednom. Za sada sam jako pozitivna. Moguće da će me slomit nakon procesa, i baš me zanima što će mi sutra reć i hoće li opet napraviti UZV da se još jednom provjeri, mada sam i ja danas vidjela da srca nema. Nisam mogla vjerovat kako je i doktoru bilo teško, par minuta tišine u ordinaciji i odmah sam znala što slijedi. Nakon svog iščitavanja po forumu i fejsu više neznam što bi radije, tablete ili kiretažu. Više se bojim svega toga jer sam dosta gadljiva nego poroda 😂
Iskreno se nadam da se na forum vraćam čim prije, baš bih voljela da vas uhvatim, ali ipak mislim da to neće biti moguće 🤞
I znajte da vas čitam i vjerojatno ću vam i pisat za svaki dobar pregled i za svaku podršku koju trebate. Vi ste moje žene ❤️❤️😘😘
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Nek ti svakako naprave još jednom UZV, ja se nadam nekom čudu za tebe 🙈 javi nam se svakako i obavještavaj nas da i mi tebi budemo podrška, zato se tu sve i imamo ❤️
A tome se i ja nadam, ali čini mi se da je ovo dijete toliko čuda dalo od početka da sada više ne može, nažalost.
Javim vam se svakako sutra sa vijestima 😘
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Ma hvala vam još jednom. Za sada sam jako pozitivna. Moguće da će me slomit nakon procesa, i baš me zanima što će mi sutra reć i hoće li opet napraviti UZV da se još jednom provjeri, mada sam i ja danas vidjela da srca nema. Nisam mogla vjerovat kako je i doktoru bilo teško, par minuta tišine u ordinaciji i odmah sam znala što slijedi. Nakon svog iščitavanja po forumu i fejsu više neznam što bi radije, tablete ili kiretažu. Više se bojim svega toga jer sam dosta gadljiva nego poroda 😂
Iskreno se nadam da se na forum vraćam čim prije, baš bih voljela da vas uhvatim, ali ipak mislim da to neće biti moguće 🤞
I znajte da vas čitam i vjerojatno ću vam i pisat za svaki dobar pregled i za svaku podršku koju trebate. Vi ste moje žene ❤️❤️😘😘
Sretno draga ne zelim davat laznu nadu ali nikad se ne zna jos jedan uzv da budes sto posto sigurna predlozi im cisto da ti budes mirna.. nikad ne znas .. i stvarno si divna uz svoju bol ti tjesis nas .. divna si hrabra zena kedna od onih kojima se moras diviti na tolikoj pozitivi,hrabrosti,borbenosti ma ne znam osjeti se to iako je virtualno ali to se se jednostavno osjeti i prepozna.. svako nam javi sto i kako je bilo dalje mi smo tu uz tebe kao i ti uz nas❤️❤️sretno sutra
+ 10.10.
Petrucika kakvo je stanje kod tebe? Sretno ti sutra na pregledu 🍀
Draga pod kontrolom .. bilo mi je i jutros malo ali nekako sebe tjesim bit ce dobro.. lezim cili dan al doslovno… simptome trudnoce imam normalno kao i do sad pa se tjesim da ce biti sve ok.. vjerujem da hoce osjecam to u srcu da je sve kako triba samo me nekad uhvati strah i panika..al to je normalno javim se sutra❤️
+ 10.10.
Sortiraj odgovore
Najstariji