Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    06. Studeni 2024. 12:27

Evo mene cure ja sam bila bila je zamjena nije bio moj doktor i to mrzim jer te zamjene to naprave tako brzo da se niti ne snades… ugl vaginalni pregled mi nije niti radio samo uzv bebica je ok srce kuca❤️nisan dobila ni slicice niti san ju vidila.. ono sto me malo zabrinulo je to da je bebica manja za tjedan dana znaci sad odgovara za 6+3 i dugacka je 0,83 .. doktor je komentira da je kao malo manja pitao za cikluse koliko traju reko 24,25,26 dana a kao moguce zato i kao recenica vidit ce mo kako ce to ici dalje.. termin mi je 22.06. A po uzv 27.06 malo me to brine ako ste volje napisati duzinu vasih bebica u otp ovim tjednima cisto eto da znam

+ 10.10.

• greta10
    06. Studeni 2024. 13:02

Petrucika bravo za srce🎉🎉💪💪 a ovo za mjere ne znam al meni se tvoje cini ok skroz za 7 tjedana. Meni je na 6+1 bilo 4.2mm a na 8+2 2 cm. Aplikacija premom kaze da je na 7+3 oko 7.6 mm a tvoje je vece od toga. I sto sam brzinski uguglala kaze da je 7 tjedan od 5-13mm. 

Curica 6/23 🩷

petrucika
    06. Studeni 2024. 13:07

greta10

Petrucikabravo za srce🎉🎉💪💪 a ovo za mjere ne znam al meni se tvoje cini ok skroz za 7 tjedana. Meni je na 6+1 bilo 4.2mm a na 8+2 2 cm. Aplikacija premom kaze da je na 7+3 oko 7.6 mm a tvoje je vece od toga. I sto sam brzinski uguglala kaze da je 7 tjedan od 5-13mm.

Da i ja sam guglala i isto sam izguglala kao ti i citajuc po forumima ima i manje mjere za moje tjedne pa mi zato nije jasno cemu to kao manja za tjedan dana i njegove rjeci kao vidit ce mo kalo ce to ici dalje,,,bas me onako zabrinuo i pitam se sto nije u redu??pregled mi je 21.11. Za dva tjedna radi krvaruckamja

+ 10.10.

• Emi25
    06. Studeni 2024. 13:21

Petrucika Ja sam bila na pregedu po ZM 6+4  mjere su bile 8.39mm po UZV je to 6+5, dr je rekao da to odgovara tjednima trudnoce termin  mi je 26.6. Pošto je tebi bila zamjena,a trudnoca je jako mala moguće da je taj dr krivo izmjeriti,dovoljno 1 mm da fula,maleno je to sve još ni 1 cm. Tako da ja vjerujemo da će ti na drugom pregledu bit sve u redu

2016 💙J
    16.10.2024. +

• cupko
    06. Studeni 2024. 13:31

petrucika

Evo mene cure ja sam bila bila je zamjena nije bio moj doktor i to mrzim jer te zamjene to naprave tako brzo da se niti ne snades… ugl vaginalni pregled mi nije niti radio samo uzv bebica je ok srce kuca❤️nisan dobila ni slicice niti san ju vidila.. ono sto me malo zabrinulo je to da je bebica manja za tjedan dana znaci sad odgovara za 6+3 i dugacka je 0,83 .. doktor je komentira da je kao malo manja pitao za cikluse koliko traju reko 24,25,26 dana a kao moguce zato i kao recenica vidit ce mo kako ce to ici dalje.. termin mi je 22.06. A po uzv 27.06 malo me to brine ako ste volje napisati duzinu vasih bebica u otp ovim tjednima cisto eto da znam

Meni je 6+6 (a prema zadnjoj menstruaciji sam taj dan bila točno 8) bila 9mm. Isto kasnimo tjedan dana prema zadnjoj menstruaciji. Menstruacije su mi uglavnom redovite, ali očito je baš taj mjesec ovulacija kasnila. Tjedan dana uvijek toleriraju ako onda svaki pregled tjedan dana kasni. A i kao što je netko napisao u tim ranim tjednima je to teško precizno izmjeriti, puno ovisi i tko mjeri i s kakvim ultrazvukom. 
    Tako da nema brige oko veličine, srce kuca to je najbitnije i sad se probaj opustiti do drugog pregleda, vidjet ćeš kako će ona narasti. 🙂

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

petrucika
    06. Studeni 2024. 13:31

Emi25

PetrucikaJa sam bila na pregedu po ZM 6+4 mjere su bile 8.39mm po UZV je to 6+5, dr je rekao da to odgovara tjednima trudnoce termin mi je 26.6. Pošto je tebi bila zamjena,a trudnoca je jako mala moguće da je taj dr krivo izmjeriti,dovoljno 1 mm da fula,maleno je to sve još ni 1 cm. Tako da ja vjerujemo da će ti na drugom pregledu bit sve u redu

Uzv mi je izmjerio termin 27.6 a po zm mi je 22.6 neznan eto citajuc po netu te mjere za te tjedne su ok.. iako od pocetka je meni bebica manja al nije mi niko skretao pozornost do sad kao ovaj doktor koji mi je ostavio veliki upitnik nad glavom iskreno … nadan se da ce sve biti kako treba da se napok mogu vise opustit.. tek je pocela trudnoca a stalno sam u nekom strahu ..sad cekam dva tjedna pa ce mo vidit

+ 10.10.

• Emi25
    06. Studeni 2024. 13:49

Ptrucika ako ti je od početka bebica malo manja onda se nemaš što brinuti, bitno da srce kuca i bebica raste. Bit će sve u redu

2016 💙J
    16.10.2024. +

petrucika
    06. Studeni 2024. 14:03

Hvala vam cure na utjesnim rjecima vask mjerama i iskustvima.. pokusat cu se smiriti malo i ne nervirat ce vjerovat da ce biti sve ok… bitno da je za sad to ok i da srce kuca❤️🥰

+ 10.10.

petrucika
    06. Studeni 2024. 14:14

cupko

petrucika

Meni je 6+6 (a prema zadnjoj menstruaciji sam taj dan bila točno 8) bila 9mm. Isto kasnimo tjedan dana prema zadnjoj menstruaciji. Menstruacije su mi uglavnom redovite, ali očito je baš taj mjesec ovulacija kasnila. Tjedan dana uvijek toleriraju ako onda svaki pregled tjedan dana kasni. A i kao što je netko napisao u tim ranim tjednima je to teško precizno izmjeriti, puno ovisi i tko mjeri i s kakvim ultrazvukom.
    Tako da nema brige oko veličine, srce kuca to je najbitnije i sad se probaj opustiti do drugog pregleda, vidjet ćeš kako će ona narasti. 🙂

Jel tvoj doktor sto komentirao i da li ti bebica kasni i dalje tako za tjedan dana?

+ 10.10.

• cupko
    06. Studeni 2024. 14:28

petrucika

cupko

petrucika

Jel tvoj doktor sto komentirao i da li ti bebica kasni i dalje tako za tjedan dana?

Nije ništa komentirala, odmah je rekla da može biti kasnija ovulacija.  Da, bas sam sad u četvrtak bila na pregledu znači tad sam trebala prema zadnjoj menstruaciji biti 12+1, ali prema ulz sam bila točno 11 i mjere točno 11. tjednu odgovaraju. Meni je odmah s ovih 6+6 ginek rekla da nećemo više gledati prema zadnjoj menstruaciji nego prema ultrazvuku. 
    Imam onaj priručnik za trudnice, roditelje i babinjače i u njemu piše da je plod u 6. tjednu veličine 2-6mm. Ja sam u početku trudnoće imala problema s tom veličinom i rastom (oko 5. tjedna) isto sam svašta čitala i svugdje drugačije piše, a realnost je kao što je meni ginek rekla da je tad sve to toliko malo da je teško točno izmjeriti, bitno da na svakom pregledu jednako napreduje. 🙂

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.