Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • keksolina
    07. Studeni 2024. 08:11

greta10

Jutro cure, kako ste danas?
    Maslacakdobrodosla🎉🎉
    Ja nosim briseve na mikrobioloski pa cu usput i krv obavit i urin ostavit.

Jutro 😊 meni je malo manje zlo zadnjih dana nego prosla dva tjedna, al bas me nekak zeludac boli kaj god pojedem. Ne znam tko je od cura pisao da ne moze vodu piti, al tak je i meni, bas mi nije fina

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

petrucika
    07. Studeni 2024. 09:11

Jutro evo i mene sastavila me prehlada ali onako jaca a osjetljiva san na pluca bronhije znaci laringitis i bronhitis su mi ko dobar dan… glas mi je pao puna sam te sline nesto od ovo dvoje je… sopam se mentol bomonima i to je too nezz sto smim a i ne bi tila se nicim sopat nego da to odradim ovako malo duze ce trajat al nema ceze ionako sam doma i lezim.. muka i meni dode nakon rucka bas jucer mi je bilo uzas jedno uru nako i onda je proslo tako mi zna neka hrana naskodit bude mi mucno ali prode… zelim vam dobar ovaj lipi i suncan dan cure moje❤️

+ 10.10.

petrucika
    07. Studeni 2024. 09:21

Zaboravila sam vam reci da evo jucer mi je prosao prvi dan bez krvaruckanja i za sad ga isto nema🙏hvala dragom Bogu na tome i samo da tako ostane i da napokon krene mirno i da se napokon mogu i opustiti.. eto neka mi ostane ovako i da na pregledu budu mjere bebice kako triba i ja cu biti presretna🙏ali polako u nadi i vjeri da ce sve biti u redu❤️

+ 10.10.

• Maslačak_13
    07. Studeni 2024. 12:44

Hvala svima na dobrodošlici i veselim se našem druženje :)

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

• Tinchilina
    07. Studeni 2024. 13:55

Dobrodošla Maslačak ! 🥰
    Petrucika, super za lijepe vijesti da ti je napokon stalo. A doktora uopće neću komentirati jer sam proživjela nešto slično. Treba to lijepo zapakirati u glavi i baciti u smeće. Jel ti barem rekao od kud krvarenje dolazi? I uspiju li oni ikad to detektirati? Kod mene nisu. 
    Ja sam napokon stupila u kontakt sa svojim ginekologom, zvala sam ih masu puta i jedva smo se "uhvatili" i dao mi je novu turu vaginalnih utrića, pa bi mi to nadam se trebalo biti lakše podnošljivo. Dodatno, od jedne prijateljice sam dobila preporuku da si uzmem Roidakal i pitala sam njega jel ok da to uzimam i rekao je da mogu. Pa eto, ako nekoga zanima, to su nekakvi vitamini/dodaci prehrani koji pomažu u održavanju trudnoće. Ja ću počet to pit danas. 

💙 5/2023

• mommy735
    07. Studeni 2024. 14:07

Maslačak_13

Drage cure, čitam vas već neko vrijeme i konačno se priključujem danas nakon prvog kontrolnog pregleda. Sve je prošlo dobro na pregledu i srce se čuje, a beba prema ultrazvuku ima 6 tjedana i 5 dana i velika je 0,73 cm. Manja je za tjedan dana u odnosu na datum zadnje menge, ali to je u redu zato jer imam produžene cikluse i ovulacija mi je bila na 20 dan ciklusa (uhvatila peak preko LH trakica) tako da se poklapa s tim. Ukratko o nama, MM i ja imamo 31 godinu i već 11 mjeseci radimo na bebi (ovo nam je prva beba) i konačno smo sad ugledali plus tako da smo oboje presretni i sve nam se ovo čini nestvarno
    Veselim se druženju s vama kroz nadolazeće mjesece i sretno svima na sljedećim pregledima
    Moj sljedeći pregled zakazan je za 28. 11.

Čestitam, dobro došla. Gotovi smo vršnjaci (mi smo godinu mlađi), a nama je također prva beba 😊

30.9. +
    30.11. Panorama 🩷

petrucika
    07. Studeni 2024. 14:14

Tinchilina

Dobrodošla Maslačak ! 🥰
    Petrucika, super za lijepe vijesti da ti je napokon stalo. A doktora uopće neću komentirati jer sam proživjela nešto slično. Treba to lijepo zapakirati u glavi i baciti u smeće. Jel ti barem rekao od kud krvarenje dolazi? I uspiju li oni ikad to detektirati? Kod mene nisu.
    Ja sam napokon stupila u kontakt sa svojim ginekologom, zvala sam ih masu puta i jedva smo se "uhvatili" i dao mi je novu turu vaginalnih utrića, pa bi mi to nadam se trebalo biti lakše podnošljivo. Dodatno, od jedne prijateljice sam dobila preporuku da si uzmem Roidakal i pitala sam njega jel ok da to uzimam i rekao je da mogu. Pa eto, ako nekoga zanima, to su nekakvi vitamini/dodaci prehrani koji pomažu u održavanju trudnoće. Ja ću počet to pit danas.

Nije mi rekao odakle jer me nije niti gledao vaginalno samo uzv od nekih rekla bi 15do 20sek vjerojatno vidio srce i mjere i to je to.. inace to nije moj ginic ne kazem da on ne zna svoj posao al evo ja mislim da mi je napravio sekiranciju bez potribe jer da je to bio moj ginic on bi s menom ko covik poprica i onako ljudski i ne bi o tom vise razbijala glavu.. ma necu se vise s tim zamarat bit ce sve u redu🙏❤️😍eto i to krvaruckanje nadam se da ce biti ok i da ce mo dalje mirno🥰ne znam kakvi su to tocno vitamini koje spominjes?

+ 10.10.

• Tinchilina
    07. Studeni 2024. 17:50

https://ljekarna-pablo.hr/roidakal-za-trudnice-30-tableta-proizvod-143/

💙 5/2023

petrucika
    07. Studeni 2024. 18:15

Tinchilina

https://ljekarna-pablo.hr/roidakal-za-trudnice-30-tableta-proizvod-143/

Hvala

+ 10.10.

petrucika
    07. Studeni 2024. 22:41

Vecer cure evo skoro da sam ja najaktivnija ode😂ali evo da nas malo razbudim prije spavanja da vam svima zazelim laku noc nadam se da ste mi ok i da je dan prosao svim super.. ja sam se prehladila i bas san onako sva nikakva radi toga pop mi se nesto vrlo malo pokazalo na papiru onako vise braun trag al zaista malo.. ja letim uglavno odmaram dignem se ovako nesto poredit i onda se opet vratim.. tako cu nekako do iduceg pregleda u nadi da ce mi onda biti moj doktor koji ce mi dati vise informacija i savjeta.. zelim vam mirnu i laku noc❤️

+ 10.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.