Petrucika super za srčeko ❤️ mislim ako je veličina bebe u mjerama koje se navode svugdje ne znam zašto je doktor tako reagirao, pogotovo kad ti ne prati on inače trudnoću. Baš bi neki doktori mogli biti malo taktičniji u izboru riječi, možda smo mi njima samo broj, ali bilo bi lijepo da shvate da nama naše bebe nisu broj nego sve na svijetu. Znam da ti je ostavio gorak okus u ustima, ali nadam se da ćeš zaboraviti što prije te riječi
Tocno to napisala si ovo kao da sam ja posala bas onako kako se osjecam danas i sto mislim… jer eto nije ni meni jasno ako su ove mjere od 0.83 sasvim ok za ove tjedne one mogu varirat gori doli ali za ove tjednu su ok … i sad uzv izbaci da to odgovara za tjedan dana manje i onda on meni to onako bas natrlja na glavu s recenicom vidit ce mo kako ce to ici dalje to me toliko nekako uplasilo a da sam ista upitala ne bi mi nista ni odgovorio jer je inako dosta hladan i bas sam se osjecala kao broj kojeg se jedva cekao rijesit ne misleci kako cu ja o tome razmisljat naredna dva tjedna i mislit se jel sve ok a on je to reka tako hladno i poslovno vjerojatno nit ne razmisljajuc kako se ja osjecam nakon toga.. nadam se da se nemam sto brinut jer beba jesta od pocetka manja ali to je sve jos tako malo plus po netu sto citam ta velicina je sasvim ok… eto malo sam si dala oduska😂
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Drage cure, čitam vas već neko vrijeme i konačno se priključujem danas nakon prvog kontrolnog pregleda. Sve je prošlo dobro na pregledu i srce se čuje, a beba prema ultrazvuku ima 6 tjedana i 5 dana i velika je 0,73 cm. Manja je za tjedan dana u odnosu na datum zadnje menge, ali to je u redu zato jer imam produžene cikluse i ovulacija mi je bila na 20 dan ciklusa (uhvatila peak preko LH trakica) tako da se poklapa s tim. Ukratko o nama, MM i ja imamo 31 godinu i već 11 mjeseci radimo na bebi (ovo nam je prva beba) i konačno smo sad ugledali plus tako da smo oboje presretni i sve nam se ovo čini nestvarno
Veselim se druženju s vama kroz nadolazeće mjesece i sretno svima na sljedećim pregledima
Moj sljedeći pregled zakazan je za 28. 11.
🙋♀️ 31
🙋 31
+ 20. 10. 2024.
It's a boy 💙
Pa baš užasna rečenica i taaako nepotrebna. Mislim meni je jasno da doktori trebaju biti tako malo hladnijih glava i odvojiti se nekad od emocija jer se sigurno svega nagledaju i ne mogu si dopustiti da ih sve dira. Ali tako izbaciti prvu rečenicu koja mu je na umu mi je suludo, bez imalo empatije. Barem ljepše upakiraj ako već moraš tako nešto reći. Probaj se što manje nervirati, beba je tu, srčeko kuca i bit će sve okej baš vjerujem 🥰 i samo si ti daj oduška
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Drage cure, čitam vas već neko vrijeme i konačno se priključujem danas nakon prvog kontrolnog pregleda. Sve je prošlo dobro na pregledu i srce se čuje, a beba prema ultrazvuku ima 6 tjedana i 5 dana i velika je 0,73 cm. Manja je za tjedan dana u odnosu na datum zadnje menge, ali to je u redu zato jer imam produžene cikluse i ovulacija mi je bila na 20 dan ciklusa (uhvatila peak preko LH trakica) tako da se poklapa s tim. Ukratko o nama, MM i ja imamo 31 godinu i već 11 mjeseci radimo na bebi (ovo nam je prva beba) i konačno smo sad ugledali plus tako da smo oboje presretni i sve nam se ovo čini nestvarno
Veselim se druženju s vama kroz nadolazeće mjesece i sretno svima na sljedećim pregledima
Moj sljedeći pregled zakazan je za 28. 11.
Evo dok ja natipkam dođe nam nova cura 😄 čestitam maslačak i dobro nam došla 🤗 baš mi je drago da ste konačno ugledali svoj plusić i želim vam svu sreću 🍀
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Datumi pregleda🤰🏼
Lolola13 i Keksolina - 8.11.
Tonkica1509 - 12.11.
Cordisoo - 14.11.
Leptirica - 15.11.
Tinchilina i Petrucika - 21.11.
Mommy735 - 22.11.
Greta10 - 25.11.
Maslačak_13 - 28.11.
Tonkica1509 - 2.12.
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Pa baš užasna rečenica i taaako nepotrebna. Mislim meni je jasno da doktori trebaju biti tako malo hladnijih glava i odvojiti se nekad od emocija jer se sigurno svega nagledaju i ne mogu si dopustiti da ih sve dira. Ali tako izbaciti prvu rečenicu koja mu je na umu mi je suludo, bez imalo empatije. Barem ljepše upakiraj ako već moraš tako nešto reći. Probaj se što manje nervirati, beba je tu, srčeko kuca i bit će sve okej baš vjerujem 🥰 i samo si ti daj oduška
Ma definitivno cu se opustit i ne mislit o tom ova dva tjedna…hvala ti ❤️
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Drage cure, čitam vas već neko vrijeme i konačno se priključujem danas nakon prvog kontrolnog pregleda. Sve je prošlo dobro na pregledu i srce se čuje, a beba prema ultrazvuku ima 6 tjedana i 5 dana i velika je 0,73 cm.
Čestitam i dobrodošla😊
2016 💙J
16.10.2024. +
Keksolina moj pregled je 2.12 pa me možeš stavit na listu
2016 💙J
16.10.2024. +
Jutro cure, kako ste danas?
Maslacak dobrodosla🎉🎉
Ja nosim briseve na mikrobioloski pa cu usput i krv obavit i urin ostavit.
Curica 6/23 🩷
Datumi pregleda🤰🏼
Lolola13 i Keksolina - 8.11.
Tonkica1509 - 12.11.
Cordisoo - 14.11.
Leptirica - 15.11.
Tinchilina i Petrucika - 21.11.
Mommy735 - 22.11.
Greta10 - 25.11.
Maslačak_13 - 28.11.
Tonkica1509 i Emi25 - 2.12.
3/23 👨👩👦