Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    07. Studeni 2024. 22:42

I ovo letim ispravak ne letim😂nego lezim😂.. daleko sam ja od letenja😂😝

+ 10.10.

• Tinchilina
    08. Studeni 2024. 09:11

Samo ti lijepo lezi i odmori, ozdravi i opusti se 😊. Brzo će proć i tih 2 tj. Znam kako mi se 21.11. Činio daaaaleko, a evo za čas će i to.
    Mene pak druge brige muče. Sad sam dobila vaginalno utrogestan i mene to tak muči kaj ja sad to turam svojom rukom, iako je naravno operem i sve, al me brine da ne unesem neku bakteriju il neko drugo zlo na taj način. Znam da je glupo, al eto, brine me taj dio. 
    Btw jel imate osjećaj kojeg je spola bebolino? Za sina sam stvarno "osjećala" da je dečko, i sad mi je ful curica u glavi iako bih radije da je dečko. Al baš kad god mislim o tom malom biću mi je ženski spol na pameti. Baš me zanima. Kaj vi velite?

💙 5/2023

• keksolina
    08. Studeni 2024. 09:46

Joj ja sam za sina mislila da je curica, ali mislim da je to vise jer sam prizeljkivala curicu. Sad bas imam osjecaj da je curica, a isto bi nekak radje decka opet 🤷‍♀️ bas me zanima tko ce nam na kraju doci

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

jasamja
    08. Studeni 2024. 09:48

Hej cure, evo da vam se malo javim 😉
    Prvo čestitke novoj ili novim curama na trudnoći, dobrodošle i neka vam trudnoća bude školska i dosadna, kako se kaže 😉🤞
    Ja sam jučer bila vadit krv za krvnu sliku za ponedjeljak, 3 epruvete 🤮
    Krvarim i dalje, jako lagano, kad odem na wc budem oko 10min i čekam ako će nešto jače izać, ali ne bude ništa. U ponedjeljak popodne moram se javiti u bolnicu pa ćemo vidjet kako ide. Inače imam klasične menga grčeve i bolove. 
    Jučerašnji dan sam iskoristila za svih 18 dana odmora 😂 a danas ću opet u većini dan provest u ležećem položaju. Uopće neznam kako bi se trebala ponašat s obzirom na situaciju 🤷

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

• Maslačak_13
    08. Studeni 2024. 10:04

Ja nemam baš neki feeling što bi moglo biti, na 50% sam i za curicu i za dečka, dok je MM uvjeren da je riječ o curici :)

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

petrucika
    08. Studeni 2024. 11:04

Tinchilina

Samo ti lijepo lezi i odmori, ozdravi i opusti se 😊. Brzo će proć i tih 2 tj. Znam kako mi se 21.11. Činio daaaaleko, a evo za čas će i to.
    Mene pak druge brige muče. Sad sam dobila vaginalno utrogestan i mene to tak muči kaj ja sad to turam svojom rukom, iako je naravno operem i sve, al me brine da ne unesem neku bakteriju il neko drugo zlo na taj način. Znam da je glupo, al eto, brine me taj dio.
    Btw jel imate osjećaj kojeg je spola bebolino? Za sina sam stvarno "osjećala" da je dečko, i sad mi je ful curica u glavi iako bih radije da je dečko. Al baš kad god mislim o tom malom biću mi je ženski spol na pameti. Baš me zanima. Kaj vi velite?

Isti problem sam imala kad san dobila rojazol vaginalete bojala sam se da ne unesem kakvu bakteriju ili nesto iako prije toga u sapunu i vrucij vodi bi oprala ruke malo iu papirnati ubrus utapkala i onda bi tu vaginaletu nekako brzinski samo ubacila.. ugl sam promislila koliko zena stavlja vaginalete tokom trudnoce pa i ja sam u prijasnjim iako onda nisam tako razmisljala sad sto starija previse brinem analiziram i razmisljam .. samo se opusti bitno da su ruke ciste i ne brini.. sto se tice spola za sina san znala od pocetka to je neka intuicija koju nikad nisan osjetila u ni jednoj trudnoci pa niti u ovoj znala sam da je decko i nitko me u suprotno nije mogao uvjerit jednostavno sam znala i osjecala i kad su mi potvrdili da je sam se rasplakala jer ja sam od pocetka osjecala da je sin… sad imam filing kao da je cura iako ne migu reci da san nesto sigurna u to jer hrana koju jedem kusela slana itd mi vise odgovara decku i to to san sve jela kad san nosila decka aliii ne mogu reci da san sigurna u to da nosim decka.. ali samo da izade sve na dobro i da bude zivo i zdravo nije mi da vam pravo kazem niti toliko vazno kojeg ce spola biti…

+ 10.10.

petrucika
    08. Studeni 2024. 11:09

jasamja

Hej cure, evo da vam se malo javim 😉
    Prvo čestitke novoj ili novim curama na trudnoći, dobrodošle i neka vam trudnoća bude školska i dosadna, kako se kaže 😉🤞
    Ja sam jučer bila vadit krv za krvnu sliku za ponedjeljak, 3 epruvete 🤮
    Krvarim i dalje, jako lagano, kad odem na wc budem oko 10min i čekam ako će nešto jače izać, ali ne bude ništa. U ponedjeljak popodne moram se javiti u bolnicu pa ćemo vidjet kako ide. Inače imam klasične menga grčeve i bolove.
    Jučerašnji dan sam iskoristila za svih 18 dana odmora 😂 a danas ću opet u većini dan provest u ležećem položaju. Uopće neznam kako bi se trebala ponašat s obzirom na situaciju 🤷

Drago mi je viditi da si tu nekako bas falis iskreno ❤️nadam se da ce to sve proci ok bez vecih bolova kao sto i vidim po napisanom da eto bar taj dio te nije zakacio neki tezi kako znam da zenama zna biti.. nadam se da si mi dobro vidim pozitivna si kao i uvjek🥰kako da se pinasas ne znam hvala dragom Bogu iskustva nemam s tim ali ako mogu dati savjet rekla bi ti isto da se malo pricuvas bar dok to krvarenje traje nista onako previse al isto daj svom tjelu odmor.. svakako se javi i javljaj kako si i kakva je situacija ja ti zelim od srca da sve izade na dobro i da se stvari brzo vrate na svoje🥰

+ 10.10.

• keksolina
    08. Studeni 2024. 18:04

Evo curke ja se javljam s pregleda. Sve je dobro 🥰 Srceko kuca, mjere su 1.38 cm. Na uzv pise da je to 7+5 i da je termin 22.6., a ja sam racunala 27.6. Sad ne znam jel bi se trebala po tome ravnati kaj uzv kaze? A nije mi sinulo doktoricu pitati

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

lolola13
    08. Studeni 2024. 18:10

Jasamja bas mi je zao da prolazis to sve i nadam se da ces brzo biti dobro i s bebicom 🫂 nevjerojatna mi je tvoja snaga i pozitiva.

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    08. Studeni 2024. 18:11

Ja obavila prvi pregled, sve je kak treba Beba 1,19 i odgovara 7+3. Po ciklusu bi bila 7+4 tako da je to to. Iduci pregled 3.12.

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.