Petrucika kakvo je stanje kod tebe? Sretno ti sutra na pregledu 🍀
Draga pod kontrolom .. bilo mi je i jutros malo ali nekako sebe tjesim bit ce dobro.. lezim cili dan al doslovno… simptome trudnoce imam normalno kao i do sad pa se tjesim da ce biti sve ok.. vjerujem da hoce osjecam to u srcu da je sve kako triba samo me nekad uhvati strah i panika..al to je normalno javim se sutra❤️
Normalno je da te strah i panika ulove i kada je sve okej, a di neće ovako uz neka krvarenja. Ali vjerujem da će sve biti okej, pogotovo kada ti to majčinska intuicija kaže ❤️ sretno ti sutra i samo smireno, sutra samo dobre vijesti prihvaćamo🤞
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Petrucika kakvo je stanje kod tebe? Sretno ti sutra na pregledu 🍀
Draga pod kontrolom .. bilo mi je i jutros malo ali nekako sebe tjesim bit ce dobro.. lezim cili dan al doslovno… simptome trudnoce imam normalno kao i do sad pa se tjesim da ce biti sve ok.. vjerujem da hoce osjecam to u srcu da je sve kako triba samo me nekad uhvati strah i panika..al to je normalno javim se sutra❤️
Normalno je da te strah i panika ulove i kada je sve okej, a di neće ovako uz neka krvarenja. Ali vjerujem da će sve biti okej, pogotovo kada ti to majčinska intuicija kaže ❤️ sretno ti sutra i samo smireno, sutra samo dobre vijesti prihvaćamo🤞
❤️
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Mene i dalje pate mučnine i odbojnost hrane. Pijem i dalje Utragastone i od njih mi je baš loše, budem ko pijana, al prođe nakon max sat vremena, pa duram. Moram danas nazvat ginekologa da mi prepiše nešto drugo jer sam pri krqju s ovom kutijom. I baš sam umorna jako, teška sam sama sebi a nisam se ništa udebljala. Osjećam se kao da ima 10 kg više. Kako je kod vas? I kad ono počne bolji period u trudnoći? 😆
💙 5/2023
Mene i dalje pate mučnine i odbojnost hrane. Pijem i dalje Utragastone i od njih mi je baš loše, budem ko pijana, al prođe nakon max sat vremena, pa duram. Moram danas nazvat ginekologa da mi prepiše nešto drugo jer sam pri krqju s ovom kutijom. I baš sam umorna jako, teška sam sama sebi a nisam se ništa udebljala. Osjećam se kao da ima 10 kg više. Kako je kod vas? I kad ono počne bolji period u trudnoći? 😆
A zasto ga ne stavljas vaginalno? Tako nema tak jake nuspojave?
Petrucika sretno danas🤞
Ja idem na papu i briseve
Curica 6/23 🩷
Joj bas dosta tuznih vijesti, nadam se da cete dalje samo lijepe stvari pisati. I meni je to sve tesko citati jer sam i ja u strahu ovu trudnocu otkad mi je ta prva beta bila jako niska i trudim se bit pozitivna; al cesto me uhvate te neke misli. Mada svjesna sam u ovoj fazi trudnoce da je normalno da nazalost dode i do neuspjeha i da se to treba prihvatit i ic dalje. Saljem svima dobre vibre i nadam se da ce doc uskoro svima bolji period :).
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Petrucika sretno danas🤞
A ne znam, jer nisam još uvijek nazvala svog ginekologa, svaki dan budem budem i nikak. Evo budem danas 😅🤞
Ti si onda isto danas na preegledu? Ili je to nešto vanredno?
💙 5/2023
Evo da vam se javim.
Moram napravit krvnu sliku i onda u ponedjeljak idem po tabletu, pa se vraćam u srijedu i ostajem u bolnici par sati, ako sve samo ne krene preko vikenda što bi bilo najbolje 🤞
Kako ste vi?
Petrucika kada imaš pregled?
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Jasamja, stvarno bih te željela poštedjeti muke i da se sve očisti prirodno, nadam se da bude 🙏
💙 5/2023
Petrucika sretno danas🤞
A ne znam, jer nisam još uvijek nazvala svog ginekologa, svaki dan budem budem i nikak. Evo budem danas 😅🤞
Ti si onda isto danas na preegledu? Ili je to nešto vanredno?
Briseve i papu sam isla kod soc ginekologa da ne placam. Nije radila pregled, odnosno pogledala je malo taj hematom i ona.
Jasamja drzim fige da krene samo🤞🤞
Curica 6/23 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji