Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchilina

Broj poruka: 320

Prijavi adminu

Jasamja, jako mi je žao i krivo, ne mogu vjerovati koliku stopu takvih ishoda imamo u grupi. Pa što se događa? :( želim da ti čišćenje prođe što bezbolnije i da uspiješ brzo zacijeliti psihički i fizički 🙏 sretno sa svime 😘

Dečko 5/2023

jasamja

Broj poruka: 910

Prijavi adminu

Hvala svima. Da, baš je grozna statistika ove grupe. Ali valjda će bit bolje 🤞
    Ja ću vam sada staviti listu pregleda ako želite i dalje vodit. 
    Hvala svima za podršku, svima vama želim sreću neka vam sve prođe u najboljem redu. Vjerujem da ću vas čitat i dalje 😉❤️❤️❤️😘

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

jasamja

Prijavi adminu

Datumi pregleda🤰🏼
    Petrucika - 6.11.
    Lolola13 i Keksolina - 8.11.
    Tonkica1509 - 12.11.
    Cordisoo - 14.11.
    Leptirica - 15.11.
    Tinchilina - 21.11.
    Mommy735 - 22.11.
    Greta10 - 25.11.
    Tonkica1509 - 2.12.

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

petrucika

Broj poruka: 415

Prijavi adminu

jasamja

Hvala svima za podršku, svima vama želim sreću neka vam sve prođe u najboljem redu. Vjerujem da ću vas čitat i dalje 😉❤️❤️❤️😘

Draga si mi jako iako te ne poznam ali nekako sam kod tebe osjetila tu neku toplinu i dobru vibru mozda malo vise nego kod drugih ..zelim ti zaista puno sve najbolje i najljepse dalje u zivotu .ostani tako pozitivna kao do sad i samo hrabro. Ovaj grupa s ovim tragovima krvi i sa nazalost ovakvim ishodima je bas😔i nekako to bas izbedira i uhvati te neki strah…nadam se da ce napokn proci ova kriza i da ce nam dalje sve biti vesele i dobre vjesti od srca zelim svima nama🥰

+ 10.10.

• greta10

Broj poruka: 215

Prijavi adminu

Jasamja srasno mi je zao i zalim ti da sto lakse i bezbolnije prodje ovaj sad dio i da se svi oporavite od ovog soka. Tabletw nisu strasne boli al izdrzljivo uz nesto jako protiv bolova. ♥️

Curica 6/23 🩷

jasamja

Prijavi adminu

petrucika

jasamja

Draga si mi jako iako te ne poznam ali nekako sam kod tebe osjetila tu neku toplinu i dobru vibru mozda malo vise nego kod drugih ..zelim ti zaista puno sve najbolje i najljepse dalje u zivotu .ostani tako pozitivna kao do sad i samo hrabro. Ovaj grupa s ovim tragovima krvi i sa nazalost ovakvim ishodima je bas😔i nekako to bas izbedira i uhvati te neki strah…nadam se da ce napokn proci ova kriza i da ce nam dalje sve biti vesele i dobre vjesti od srca zelim svima nama🥰

Hvala puno na lijepim riječima. I vi ste meni ovdje sve drage ❤️
    Željno iščekujem tvoje dobre vijesti sutra 🙏🙏

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

jasamja

Prijavi adminu

greta10

Jasamja srasno mi je zao i zalim ti da sto lakse i bezbolnije prodje ovaj sad dio i da se svi oporavite od ovog soka. Tabletw nisu strasne boli al izdrzljivo uz nesto jako protiv bolova. ♥️

Hvala ti ❤️ ma ako sam preživila porod valjda ću i ovo 😉🤞

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

petrucika

Broj poruka: 415

Prijavi adminu

jasamja

petrucika

jasamja

Hvala puno na lijepim riječima. I vi ste meni ovdje sve drage ❤️
    Željno iščekujem tvoje dobre vijesti sutra 🙏🙏

🙏❤️

+ 10.10.

• Leptirica_

Broj poruka: 97

Prijavi adminu

Jasamja ajme koji šok, došla sam pročitati lijepe vijesti od danas i onda vidim tvoju poruku. Strašno mi je žao, nemam riječi kojima bih te utješila 😔 čuvaj se, nadam se da ćeš brzo fizički i psihički biti bolje i da ćeš nas možda još i uloviti do kraja. Šaljem zagrljaj ❤️

• keksolina

Broj poruka: 99

Prijavi adminu

Draga jasamja, baš mi je jako žao 😔 mene isto baš jako šokiralo, valjda jer si tako sva pozitivna i optimistična i bila sam sigurna da će kod tebe sve biti super. Baš ćeš faliti ovdje. Ja se isto nadam da ćeš nam se vratiti za mjesec-dva, mada ti je to vjerojatno sad zadnje na pameti. Drži se, što drugo reći, šaljem ti podršku ❤️

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.