Hvala svima. Da, baš je grozna statistika ove grupe. Ali valjda će bit bolje 🤞
Ja ću vam sada staviti listu pregleda ako želite i dalje vodit.
Hvala svima za podršku, svima vama želim sreću neka vam sve prođe u najboljem redu. Vjerujem da ću vas čitat i dalje 😉❤️❤️❤️😘
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Hvala svima za podršku, svima vama želim sreću neka vam sve prođe u najboljem redu. Vjerujem da ću vas čitat i dalje 😉❤️❤️❤️😘
Draga si mi jako iako te ne poznam ali nekako sam kod tebe osjetila tu neku toplinu i dobru vibru mozda malo vise nego kod drugih ..zelim ti zaista puno sve najbolje i najljepse dalje u zivotu .ostani tako pozitivna kao do sad i samo hrabro. Ovaj grupa s ovim tragovima krvi i sa nazalost ovakvim ishodima je bas😔i nekako to bas izbedira i uhvati te neki strah…nadam se da ce napokn proci ova kriza i da ce nam dalje sve biti vesele i dobre vjesti od srca zelim svima nama🥰
+ 10.10.
Hvala svima za podršku, svima vama želim sreću neka vam sve prođe u najboljem redu. Vjerujem da ću vas čitat i dalje 😉❤️❤️❤️😘Draga si mi jako iako te ne poznam ali nekako sam kod tebe osjetila tu neku toplinu i dobru vibru mozda malo vise nego kod drugih ..zelim ti zaista puno sve najbolje i najljepse dalje u zivotu .ostani tako pozitivna kao do sad i samo hrabro. Ovaj grupa s ovim tragovima krvi i sa nazalost ovakvim ishodima je bas😔i nekako to bas izbedira i uhvati te neki strah…nadam se da ce napokn proci ova kriza i da ce nam dalje sve biti vesele i dobre vjesti od srca zelim svima nama🥰
Hvala puno na lijepim riječima. I vi ste meni ovdje sve drage ❤️
Željno iščekujem tvoje dobre vijesti sutra 🙏🙏
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Hvala svima za podršku, svima vama želim sreću neka vam sve prođe u najboljem redu. Vjerujem da ću vas čitat i dalje 😉❤️❤️❤️😘Draga si mi jako iako te ne poznam ali nekako sam kod tebe osjetila tu neku toplinu i dobru vibru mozda malo vise nego kod drugih ..zelim ti zaista puno sve najbolje i najljepse dalje u zivotu .ostani tako pozitivna kao do sad i samo hrabro. Ovaj grupa s ovim tragovima krvi i sa nazalost ovakvim ishodima je bas😔i nekako to bas izbedira i uhvati te neki strah…nadam se da ce napokn proci ova kriza i da ce nam dalje sve biti vesele i dobre vjesti od srca zelim svima nama🥰Hvala puno na lijepim riječima. I vi ste meni ovdje sve drage ❤️
Željno iščekujem tvoje dobre vijesti sutra 🙏🙏
🙏❤️
+ 10.10.
Draga jasamja, baš mi je jako žao 😔 mene isto baš jako šokiralo, valjda jer si tako sva pozitivna i optimistična i bila sam sigurna da će kod tebe sve biti super. Baš ćeš faliti ovdje. Ja se isto nadam da ćeš nam se vratiti za mjesec-dva, mada ti je to vjerojatno sad zadnje na pameti. Drži se, što drugo reći, šaljem ti podršku ❤️
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Sortiraj odgovore
Najstariji