Cure, da se javim na brzinu, stigli nam Emilia i Matko oko 10, sve je dobro prošlo. Ona ga je prešišla sa kilažom 2800, a on 2500g. Mene je sad počelo fino boljet, pa čekam da mi roknu ketonal. Kao tek u 12 😅
Cestitam draga i svu srecu zelim tebi i tvojim andelima!! Brz oporavak a djecici sretno i bezbrizno djetinstvo🩷💙🙏
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Cureeee ja kad ovo vidim da bebice polako ali sigurno stizu ja ne mogu virovat!! Kao da nisam ni sama svjesna da za par tjedana radam!! Kao vidim ja te tjedne ali ne mogu virovat da je to tu pred vratima!!! Kroz ovih 9mj uvik sam zamisljala taj dan kad rodim kad ce kako ce izgledat kako ce to sve prici i kako je to daleko!! Ali svakim oregledom sve sam boize bila tom datumu!! I realno imam jos samo par pregleda sto me djele od termina vecina vas je vec i presla u TA !! Nestvarno a do jucer smo bodrile jedna drugu prolazile zajedno preglede radovale se skupa!! I evo nas u finalu sad jedna drugu bodrimo i radujemo se svakoj bebici!! Ovo je divno zaista koliko se mozes povezat preko jednog foruma i koliko je ovaj forum vjetar u leda jedna podrska i jedna mala grupa koja vam se uvuce pod kozu!!! Bilo mi je zadovoljstvo s vama djeliti i ih 9mj i neka je sretno svakoj od nas!! Isoratit ce mo svaku nasu bebicu i biti podrska svakoj mami!! Sretno cure🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Cure, da se javim na brzinu, stigli nam Emilia i Matko oko 10, sve je dobro prošlo. Ona ga je prešišla sa kilažom 2800, a on 2500g. Mene je sad počelo fino boljet, pa čekam da mi roknu ketonal. Kao tek u 12 😅
Draga čestitam na bebicama, a tebi želim brz oporavak ❤️💙
🙋♀️ 31
🙋 31
+ 20. 10. 2024.
It's a boy 💙
Tinchilina čestitke na bebicama! Super kilaža za blizance!
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Lijepi pozdrav drage mame ljetnih bebica 🤗 želim vam svima poželjeti ugodne posljednje dane i tjedne trudnoće i da vam bebice sigurno stignu na svijet! A tebi draga Tinchilina čestitam od sveg srca i želim brz oporavak i sretno djetinjstvo tvojoj dječici! Već danima otvaram forum i čekam vesele vijesti jer se sjećam dana kada si nam nakon ultrazvuka prenijela vijest da očekuješ dvije bebice 🥰
(P.S. Ispričavam se na ovom upadu cure, ali čitam vas koliko stignem iz prikrajka sve ove mjesece, mada nisam više vaša članica. Nekako ste mi sve ostale u srcu i neka posebna vrsta utjehe je ipak se osjećati dijelom ovog lijepog foruma i svjedočiti kako dočekuje svoje bebice nakon što smo skupa dijelile početne muke i nebrojeno puta ste mi olakšale savjetom i ohrabrenjem baš kada mi je to trebalo 😊)
11/2024 +
12/2024 nipt low risk/boy
1/2025 PPROM u 15tt 💔
4/2025 kemijska 💔
Tinchilina čestitam, prave su to bebice 💙🩷
Ja sam danas obavila pregled u TA na Merkuru. Gužva je prilično, ali pregled sam brzo obavila (iako su me naručili u običnu ambulantu, a trebala bih biti kao u visokorizičnoj zbog GD). Nije dr ništ posebno komentirala, pregledala, cerviks je smekšan i uloživ, al za drugorotku je to ok nalaz. Poslije sam išla i na uzv, malac ima oko 2600g, taman za dob, ne bude ništa prevelik 🙂 idući pregled 3.6.
Koliko mi je laknulo jer je sve ok, tak me sad primila frka jer je porod blizu i počeo me primati strah jel bude to sve ok i porod i kak će to sve proći. Normalno je, ali sad me tek primilo, sad sam postala svjesna da smo u finalu 😅
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;104/st/20250825/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/5e2d/preg.png
👱♀️40
👦43
2021 ivf petrova 12js,9 oplođene, 2 blastice vraćene, 4 smrznute blastice
06/2021 ET , biokemijska
06/2022 uspješan postupak, 12/2022 abrupcija posteljice u 29 tt😓👼🙏
02/2024 novi ET, biokemijska
09/2024 novi IVF poliklinika Škvorc neuspješan
12/2024 FET dvije blastice, 10 dnt 285 beta, 14 dnt 2600 beta..
Uzv 30.12.2024. Imamo 2 ❤️❤️
Panorama low risk stižu cura i dečko ❤️🩵
Iskrene čestitke!!
Uživaj sada sa svojim srećicama 🩵❤️
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;104/st/20250825/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/5e2d/preg.png
👱♀️40
👦43
2021 ivf petrova 12js,9 oplođene, 2 blastice vraćene, 4 smrznute blastice
06/2021 ET , biokemijska
06/2022 uspješan postupak, 12/2022 abrupcija posteljice u 29 tt😓👼🙏
02/2024 novi ET, biokemijska
09/2024 novi IVF poliklinika Škvorc neuspješan
12/2024 FET dvije blastice, 10 dnt 285 beta, 14 dnt 2600 beta..
Uzv 30.12.2024. Imamo 2 ❤️❤️
Panorama low risk stižu cura i dečko ❤️🩵
Tinchilina čestitam, prave su to bebice 💙🩷
Ja sam danas obavila pregled u TA na Merkuru. Gužva je prilično, ali pregled sam brzo obavila (iako su me naručili u običnu ambulantu, a trebala bih biti kao u visokorizičnoj zbog GD). Nije dr ništ posebno komentirala, pregledala, cerviks je smekšan i uloživ, al za drugorotku je to ok nalaz. Poslije sam išla i na uzv, malac ima oko 2600g, taman za dob, ne bude ništa prevelik 🙂 idući pregled 3.6.
Koliko mi je laknulo jer je sve ok, tak me sad primila frka jer je porod blizu i počeo me primati strah jel bude to sve ok i porod i kak će to sve proći. Normalno je, ali sad me tek primilo, sad sam postala svjesna da smo u finalu 😅
Kod koga si na kraju bila? To za visokorizicnu, ja sam cula da nije svaki GD visokorizicna trudnoca, ako imas kontroliran GD tj uredne guk profile, da se vodi kao uredna trudnoca. Mene je isto to zanimalo da znam za ambulantu. I na kraju sam dobila uputnicu D1 gdje pise uredna trudnoca, ne visokorizicna (sifra na njoj).
Jel im uzv isto tamo, jesi ponovno morala na salter ili cekat drugu amb ili su ti u tijeku pregleda napravili?
Ja imam jos iduci tj kod svoje pa se narucujem, imas li preporuku za dr?
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Sortiraj odgovore
Najstariji