Pregledi🤰🏼
.
28.05. - Maria31, Emi25, Danos, Petrucika, Keksolina
29.05. - Sabrina86, Emma05, Lolola13,AnnieP
02.06. -Pixi, Greta10, TejaT, Megyca
03.06. - Piamia, Tonkica1509
04.06.- ddm2463, Cordisoo,Maslačak_13, Elza
05.06. - Nella2909
09.06. - moonchild, Mom_stera
10.06. - Shoko, _spring_
11.06. - Mrss26, Petra_aaa
13.06. - Zrinkolina, Pukica
23.06. - Katrin
25.06. - AnnaR
.
Popis stvari za bebu: 285
Popis stvari za rodilište: 293
.
Maria31, Emi25, Danos, Petrucika i Keksolina sretno danas na pregledima. 😊
🩷 7/2022
Ako sam nekog izostavila s liste pregleda pišite mi, baš nas puno ima sad preglede, sve češće su nam tako da neke idemo svaki tjedan već.
.
Ja sam danas 36tt, nisam uopće još svjesna da sam tu, da je to to, mogu svaki čas. Psihički sam spremna stvarno, jedva čekam upoznati to malo biće. 🥹🥰
Idući vikend slavimo Luckin 3. rođendan (inače ima 3.7., ali joj ga ne želim oduzeti ove godine jer se jako veseli tome). Samo da to u subotu iduću riješimo i mogu roditi drugi dan. 😄
.
Samo sam htjela reći koliko je ovo predivna zajednica, ovdje na forumu i naša facebook grupa. Ništa negativno nisam doživjela, iako nas je puno i različitih smo karaktera, stvarno nije bilo osuda ni ružnih komentara. Samo curke koje se podržavaju i dijele sreću nakon svakog pregleda, a sada i dolaska bebica. Bravo žene!! ♥️❤️
🩷 7/2022
AnnieP bas si sve lijepo napisala❤️. Bas su se pregledi zaredali, sve vise bebica ce stizati. Meni je vrijeme i dalje cudno, nekad brzo, nekad sporo, al znam da mi se vise ne da bit trudna, a imam jos dosta😂.
I stvarno je i lakse kad citam tuda iskustva, savjete, svaka trudnoca je teska na svoj nacin i drugacija, nema veze ako je druga, treca, puno znaci podrska nekog tko razumije.
I zelim lijepu proslavu i dobru zabavu slavljenici!
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Tonkica ako ima izvjesen raspored po amb, bi li ti se dalo uslikati pa da javis iduci put, taman si dan prije mene na pregledu pa da u srijedu pitam svoju gin kog preporucuje. Ona je preporucila Stasenko i Zmijanac vec davno prije, ali kad me tamo ocito nece naruciti pa moram trazit dalje.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Tinchilina, čestitam ❤️💙 brz oporavak 😊
Baby E 09/2022 ❤️
OTP 05.07.2025. 💙
Ako sam nekog izostavila s liste pregleda pišite mi, baš nas puno ima sad preglede, sve češće su nam tako da neke idemo svaki tjedan već.
.
Ja sam danas 36tt, nisam uopće još svjesna da sam tu, da je to to, mogu svaki čas. Psihički sam spremna stvarno, jedva čekam upoznati to malo biće. 🥹🥰
Idući vikend slavimo Luckin 3. rođendan (inače ima 3.7., ali joj ga ne želim oduzeti ove godine jer se jako veseli tome). Samo da to u subotu iduću riješimo i mogu roditi drugi dan. 😄
.
Samo sam htjela reći koliko je ovo predivna zajednica, ovdje na forumu i naša facebook grupa. Ništa negativno nisam doživjela, iako nas je puno i različitih smo karaktera, stvarno nije bilo osuda ni ružnih komentara. Samo curke koje se podržavaju i dijele sreću nakon svakog pregleda, a sada i dolaska bebica. Bravo žene!! ♥️❤️
Bas si lijepo to napisala. Ja nikada nisam pratila neke forume i grupe, jednostavno nisam nikada bila za djeljenje svog zivota sa nepoznatim ljudima i nisam za neka raspravljanja i komentiranja preko Facebooka. Ovaj forum sam pocela pratiti od pocetka, ali mi je bilo dosta tesko se prikljuciti tako da mi je trebalo malo vremena. Sad nas svima "hvalim", govorim kolika ste podrška i koliko mi znači ta naša mala zajednica ❤️ Zaista se veselim svakom dobrom pregledu, a da ne govorim sada kada su krenule prve bebice, ajme meni. Jucer ja kazem muzu stigle su nam jos dvije bebice, a on prvo pogleda blijedo u mene i onda je skuzio ahaaaa u grupi ☺️🫢❤️ Nadam se da ce nam svima sve biti dobro do kraja i da cemo imati sto blaze porode. Takodjer se nadam da ce one koje su krenule s nama pa na zalost nisu nastavile uskoro imati plusice i otkucaje i prolaziti ovaj put koji smo prosle i mi. Svaka od nas je imala neki svoj put, neka duzi i tezi, neka kraci i malo laksi, ali sve smo sada pri kraju i uskoro cemo drzati svoj mali svijet u rukama 💙💙💙💙💙💙
Cure ja sam upravo zavrsila s pregledom samo ctg kaze doktor da nije potriba pregled i uzv jer je bilo prije tj dana pa ce mo to na iducem pregledu a to je 6.6. Eto malo mi ka ono eli misla san da cu je vidit ali opet nema smusla realno prije tj dana smo radili tako da to je sasvim ok za iduci tjedan!! Eto toliko od nas dvi🩷🩷
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Cordiso evo slika za TA https://ibb.co/QjdkLYP4
Sretno svima na pregledima🤞
Curica 6/23 🩷
Obavila sam pregled, zadnji kod svog dr. Moram se narucit na pregled u bolnicu tako da ne znam kada je sljedeći. Ctg je uredan,beba je narasla i ima oko 3040g, po mjerama veca tjedan dana od tt.
Ostale cure koje imate pregled sretno.
2016 💙J
16.10.2024. +
Hej cure, čestitam svima na urednim pregledima te Tinchilini na bebilicama, neka vam je svima što brži oporavak i što cure kažu, sretno i veselo djetinjstvo!
Došla sam se, hm, pojadati i pitati tu jednu totalno taštu stvar. Znači u pubertetu sam dobila brdo strija po stražnjici i nekak nikad nisam obraćala pažnju na njih. U prvoj trudnoći su mi popucale cice, stvarno su bile jako narasle u odnosu na gotovo A košaricu prije trudnoće, ali trbuh mi je prva trudnoća poštedjela. I sad u drugoj sam počela pucati po trbuhu, par plićih ispod pupka i jedna dublja kod ruba gaćica. Mažem se od početka trudnoće sa bio oil uljem i burts bees mama kremom i sad sam si uzela contratubex. Onak, nekak sam i tužna i nisam, kao, znam da sam se uprasila(na 13+kg sam, u prvoj sam natukla 18kg), nisam inače pretila osoba, nekakva prosječna recimo, a prije trudnoća sam bila jako mršava, ali na to se nikad nisam vratila. Kak se nosite s tim? Jel vam bed zbog strija? Meni su nakon prve trudnoće baš smetale te po prsima, onak dok se ta koža malo nije unormalila nisam se mogla dotaknuti, primijetila sam i da mi je skroz drugačiji osjet tj da ga nema. Naravno da je najbitnije da smo svi zdravi, ali eto, mali rant. Inače sam zadnjih dana užasno nervozna, imam sutra pregled, a u prvoj trudnoći sam u ovom tjednu (34+4) završila na hospitalizaciji i baš osjetim da me peru živci i strah.
🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
🦹'90-sve ok!
2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
2022.-izvanmaternična desno-MTX
1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
Sortiraj odgovore
Najstariji