Elza, stigne se to sve još promijeniti. 🤞 da se vrati s glavicom.
💙 5/2023
Elza nekim mamama se doslovno taj dan beba okrene, ocito ima jos mjesta i vrtiguz je, mislim da je veci problem ako nikad nije ni bio glavom dolje jer ga nesto fizicki koci. Sretno! Kako god bude, bitno da dobro prode!
Tinchilina ajoj, onda ti nataste cekala i cekala, al bitno da si se psihicki pripremila, pa danas sutra, doci ce, mozda te sutra odmah uzmu onda!
I eto ipak ce bit terminske bebice, punih 37, dobro ste to izgurali u komadu😊.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Da, osim tog dijela sa gladovanja ostalo mi je prihvatljivo. Došla mi se doktorica ispričavati, sva znojna, krvave oči, navodno da nekoj ženi nisu moglo zaustaviti krvarenje. Ono, vidiš koliko je toj doktorici stalo, onako smo se međusobno tapšale po rukama. Evo ja stvarno nemam niti jedne zamjerke za sv.Duh, sve do sad samo pozitivna iskustva ❤️
💙 5/2023
Da, osim tog dijela sa gladovanja ostalo mi je prihvatljivo. Došla mi se doktorica ispričavati, sva znojna, krvave oči, navodno da nekoj ženi nisu moglo zaustaviti krvarenje. Ono, vidiš koliko je toj doktorici stalo, onako smo se međusobno tapšale po rukama. Evo ja stvarno nemam niti jedne zamjerke za sv.Duh, sve do sad samo pozitivna iskustva ❤️
Sretno onda sutra. 🤞🏻🥰
Lijepo što imaš pozitivna iskustva, neka se tako i nastavi.
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Evo mene s pregleda… sve je ok ali se beba okrenula na zadak. Malo sam u bedu, treba se psihički pripremati za mogućnost carskog reza. 🙁
Elza žao mi je, možda se još okrene. Najbitnije da je beba dobro. ♥️
Kad ti je idući pregled?
.
Tinchilina još malo, vjerujem da si nestrpljiva ali bitno da ste svi dobro. Uskoro si sa svojim bebicama. 🥰
🩷 7/2022
Istina je da se puno vrti, imam dojam da se svaki put okrene kada radim nešto što joj očito ne paše (npr. kad čistim kuću i puno se saginjem, kada puno sjedim...).
I uvijek se okrene tokom noći...to mi bude baš bolno jer se pojave kontrakcije.
U 28. tjednu je bila zadak, u 32. glava i sad u 36. opet zadak.
Pogledati ću i vježbice ali bome ću navaliti i na čišćenje, možda joj bude neugodno pa se opet okrene.
Znam da ni carski nije kraj svijeta ali nisam baš ovo nikako očekivala pa me zbediralo. Trebati će mi koji dan da prihvatim kao i za gestacijski.
Petrucika, i dalje sam s kilama na istome,to nitko ništa nije komentirao. A što se težine tiče, rekla je da je procjena 3050 ali to mi je malo čudno jer je prije 10 dana bila 2400. Probati cu ne misliti toliko o sanasnjem pregledu i nadati se da ce na iducem biti bolja situacija.
4.6 je iduci pregled.
Tinchilina, svaka ti cast na strpljenju, sigurno ti nije lako.
Bolje je da su te odgodili ako je bila takva situacija.
Istina je da se puno vrti, imam dojam da se svaki put okrene kada radim nešto što joj očito ne paše (npr. kad čistim kuću i puno se saginjem, kada puno sjedim…).
I uvijek se okrene tokom noći…to mi bude baš bolno jer se pojave kontrakcije.
U 28. tjednu je bila zadak, u 32. glava i sad u 36. opet zadak.
Pogledati ću i vježbice ali bome ću navaliti i na čišćenje, možda joj bude neugodno pa se opet okrene.
Znam da ni carski nije kraj svijeta ali nisam baš ovo nikako očekivala pa me zbediralo. Trebati će mi koji dan da prihvatim kao i za gestacijski.
Petrucika, i dalje sam s kilama na istome,to nitko ništa nije komentirao. A što se težine tiče, rekla je da je procjena 3050 ali to mi je malo čudno jer je prije 10 dana bila 2400. Probati cu ne misliti toliko o sanasnjem pregledu i nadati se da ce na iducem biti bolja situacija.
4.6 je iduci pregled.
To ti je skrozz ok u desetak dana!! Ne brini!! Moja je prije tj bila 2890 sad je sigurno preko 3kg mene malo i trta jer san se ja pustila i dobila san i ja skoro kilu u ovih tj dana!! A sad vidit ce mo prekosutra i mene i nju!! Samo neka su oni ok za nas ce mo lako!!al ne brini sve ti je ok a polozaj i moja se tako vrti sto kazes najvise nocu ja se prepadnem da ce mi se okrenut nekad se dignem setam samo da joj ne padne napamet🤣jer bude onako bas jako ja pomislim evo se okrice!! I tako isto kad custim sidim krene se bas jako migoljit ja pomislim odma da se okrece!!! Probaj vjezbice svakako!!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Tinchilina sretno sutra i divno je cuti tako da imas dobro iskustvo iz bo🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Tinchilina, sretno sutra, drago mi je da imas dobro iskustvo s doktorima u bolnici, to puno znaci 😊
Baby E 09/2022 ❤️
OTP 05.07.2025. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji