Tinchilina jos je i bolje da si sutra, taman 37tt! Nakon onih problema stvarno ste super dogurali 🥰 Jedino je steta da si toliko cekala i gladovala al ajde drzim fige da sutra sve ide brzo i skolski 😁🤞
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Ja u četvrtak imam opet pregled u TA, ici cu sutra vadit krv privatno da me ne zajebavaju opet kako tako dugo nisam krv vadila 🤦🏼♀️ Zadnji put na vadenju mi je zena izmasakrirala ruku pa sad idem i sa laganim stresom 😅
.
Inace sam se vagala i dosla na ravno +10, sto je sad 700g u 10 dana od prilike. Djeluje mi to bas puno a nisam nista promijenila u prehrani ni kolicini aktivnosti 😅
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Tinchilina oh ja dosla vidjet kako prošlo a ono odgoda. Al bitno da je sve ok i da te nisu uzeli na red tako izmoreni i nakon teškog slučaja. 🤞 Nadam se da si se poslije najela i sretno sutra...
Elza joooj evo to je meni radila moja kćer u prvoj trudnoci. Od 36 tt se počela okretat skoro svaki dan ko kazaljka na satu, ja sam mislila da ce mi rebra povaditi i iskreno ništa nije pomoglo. Zbog toga sam imala pohode u Puli česte.Prvo mi nisu vjerovali da se ona stalno okreće jer kao nema mjesta, meni je trbuh bio full mali, ona procijenjena na 4 kg. Dok se nije jednom tokom kontrole kod dr Gattoni okrenula, ova nije mogla vjerovati. Na kraju sam isla svaki dan zbog toga između na kontrolu taman dođem pogleda ok dobro se okrenula nećemo vas za carski dođite za 2 dana ipak. Dođem za 2 dana ona na zadak, a joj dođite sutra pa ćemo vas na carski spremiti za drugi dan. Do tog pregleda ona se okrenula. I tako skoro 2 tjedna. Izludila sve ja mislim. Na kraju me uhvatili trudovi tocno na termin. Ujutro kontrolu imala i izjave neće to tako brzo spontano stalno se okreće dođite sutra da vas zaprimimo u bolnicu pa cemo vidjeti sto cemo. Isti dan me uhvatili trudovi popodne i drugi dan ju rodila nakon 36 sati 🤦. Zezala nas do samog kraja, al su fulali skroz težinu. Rođena je sa 3.1 kg. Tako da stignu se još okrenuti ne brini, meni se sad malac isto okrenuo bio je dole s glavom, sad je vec dobrih 3 tjedna vodoravno i to stoji ko rastegnuto slovo V, sjedi mi doslovno na mjehuru, glava lijevo, a gore rastegnute desno. Raskomotio se lik. Probala sam i te vježbe i svasta nesto al jos ga nis nije natjeralo da se vrati glavom dole. Pomirila sam se da ce mozda biti carski rez zbog toga, al bitno da prođe ok.
Lolola sretno na pregledu sutra.
Cure da se konačno malo javim i prije svega zaželim dragoj Tinchilini sretnoo! 😀 Mislimo na tebe i kad ćeš moći nam se javi. AnnieP hvala kaj si se sjetila prošli tj.na mene, ali nisam imala volje gotovo za niš. Već sam napisala duži post i izbrisala, pa umjesto jadanja o jednom dr. koji mi je izgovarao sve i svašta, idem pozitivno. Pisala sam kak sam u brizi jer je beba manja..pa sam zbog toga svaka 2-3 dana na ctg-u i pregledu. Uglavnom i dalje sam kod svoje dr. Mali smo, ali rastemo, nadam se da je onda najvjerojatnije do genetike jer sam ja sitna. Držite fige da moja mala bude jedna zdrava i žilava bebica:) Nije mi svejedno, ali jedino što mogu je misliti samo dobro.
.
Nisam uspjela poloviti kaj ste sve pisale, ali znam da svakoj želim svu sreću. :)
.
Malo da skrenem misli i pitam namjerava li koja od vas koristiti maramu ili nosiljku? Imate kaj za preporučiti tj.zna li koja gdje kupiti tkanu maramu? Ja nigdje ne nalazim.
Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Cure da se konačno malo javim i prije svega zaželim dragoj Tinchilinisretnoo! 😀 Mislimo na tebe i kad ćeš moći nam se javi. AnnieP hvala kaj si se sjetila prošli tj.na mene, ali nisam imala volje gotovo za niš. Već sam napisala duži post i izbrisala, pa umjesto jadanja o jednom dr. koji mi je izgovarao sve i svašta, idem pozitivno. Pisala sam kak sam u brizi jer je beba manja..pa sam zbog toga svaka 2-3 dana na ctg-u i pregledu. Uglavnom i dalje sam kod svoje dr. Mali smo, ali rastemo, nadam se da je onda najvjerojatnije do genetike jer sam ja sitna. Držite fige da moja mala bude jedna zdrava i žilava bebica:) Nije mi svejedno, ali jedino što mogu je misliti samo dobro.
.
Nisam uspjela poloviti kaj ste sve pisale, ali znam da svakoj želim svu sreću. :)
.
Malo da skrenem misli i pitam namjerava li koja od vas koristiti maramu ili nosiljku? Imate kaj za preporučiti tj.zna li koja gdje kupiti tkanu maramu? Ja nigdje ne nalazim.
Ne znam sto se dogodilo ali tih bezobraznih i neosjetljivih dr mi je puna kapa! 😤 Super da mozes dalje pozitivno i tako i treba. Zaboraviti glupe komentare i pokusati samo pozitivno i da ce sve biti u redu! Drzim fige da bude sve dobro s bebicom, ovdje ima vise cura koje imaju tako manje bebe i sve je ok 😊
.
Za maramu nemam preporuke jer mi je prva beba ali sam za pocetak kupila tanku elasticnu (bit ce mi taman za ljeto dok je beba mala), a za kasnije imam neku izmedu te tkane i elasticne. Imas veci izbor na amazonu.de pa mozda tamo nades tkanu. Ja bi svakako voljela koristiti maramu i nadam se da cemo uspjeti 🤗 Za muza imamo neku nosiljku koja je izmedu marame i nosiljke (to smo dobili na poklon) i on je rekao da ce koristiti to jer mu je lakse od marame 😁 cula sam iskustva da se bebe znaju plakat i negodovat kad ih se stavlja ali onda treba biti uporan, staviti ih i namjestiti i dok se one smjeste uz nas i krenemo se kretati onda se primire i tako na kraju naviknu na nosenje. Samo treba izdurati to navikavanje 💪
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Ania,
moje 2 prijateljice su sad nedavno u terminu rodile bebe od 2700. Trudnoce bile uredne i sve je bilo ok.
Kad sam rodila prvo dijete pratila sam na fejsu stranicu Nošenje beba i djece. Žena koja to vodi se baš kuži u sve to. Često su bile recenzije marama i nosiljki i razni super savjeti. Ako imas fejs si pogledaj.
Pregledi 🤰🏼
.
27.05. - Ana0310, Tonkica1509, Lunolina
28.05. - Maria31, Emi25, Danos, Petrucika, Keksolina
29.05. - Sabrina86, Emma05, Lolola13,AnnieP
02.06. -Pixi, Greta10, TejaT
03.06. - Piamia
04.06.- ddm2463, Cordisoo,Maslačak_13, Elza
05.06. - Nella2909
09.06. - moonchild, Mom_stera
10.06. - Shoko, _spring_
11.06. - Mrss26, Petra_aaa
13.06. - Zrinkolina, Pukica
23.06. - Katrin
25.06. - AnnaR
.
Popis stvari za bebu: 285
Popis stvari za rodilište: 293
.
Ana0310, Tonkica1509 i Lunolina sretno danas na pregledima. 😊
.
Tinchilina sretno danas, nadam se da ćeš biti sa svojim bebicama. 🥰♥️
🩷 7/2022
Ania drago mi je da si dobro. Žao mi je zbog doktora i pristupa.
Super da te prate češće i da vidite da beba napreduje.
Kod mene je slučaj da mi je stalno manja za tjedan ali to je do genetike. Tako mi je bilo s prvom curkom, sad kad uspoređujem nalaze vidim da bi ova curka mogla biti i manja nego seka. Dok doktorica nije zabrinuta i kaže da je sve super, ja sam mirna.
Budi pozitivna, lakše ćemo roditi sitnije bebe, a njima ništa neće faliti. 🥰♥️
🩷 7/2022
Jutrooo samo da pozdravim i zazelim srecu curama na pregledima i nasoj Tinchilini🥰sretnoo cure🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Jutro cure, zelim vam jedan opusteni suncani dan ❤️🥰
Tinchilina draga svu srecu ti zelim 🥰
Anniep ja sam odradila pregled u petak, sve je u redu i iduci pregled mi je 02.06.
Ania i meni ti je nevista rodila nedavno bebicu 2600g, i to je prenijela par dana od termina, beba je skroz zdrava, jednostavno je sitnije grade kao i mama joj :)
11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
13.01.2025. UZV- 🎀🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji