Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    27. Svibanj 2025. 17:01

Tinchilina cestitam i brz oporavak, bez komplikacija. Dobrodošli mali ljudi i da ih vječno prati sreća. 
    Tonkica jooj a ja nekako zivjela u zabludi da se ovaj moment kad te hvata strah pred porod ne događa drugi put. 🤦 Ja sam jos uvijek kao flegma oko toga. Jedino cega me hvata panika je što cemo i kako sa kceri ako me uhavte trudovi tokom noci. Pa ako smijem pitat koji je tvoj plan po tom pitanju?
    Parisislove za tebe ako citas saljem posebnu vibru samo i veliku zelju da uskoro i ti docekas bebu. Prosla sam nekoliko puta spontane i suosjecam s tobom. Vjeruj u sebe i bez obzira što kazu da biokemija je normalna nakon spontanog u kasnijim tjednima ako vec nisi trebala i ako nije utvrđeno zasto je do toga tocno doslo trebala bi krenuti u obradu. Meni se nakon puno spontanih i biokemijski, 4 neuspjela IVFa, uspjesne IVF trudnoce, dogodilo malo cudo, spontana trudnoca za koju se iskreno nadam da ce do kraja biti sve ok. Zelim i tebi da dozivis uskoro sve ove lijepe emocije ❤️ 

• Tinchilina
    27. Svibanj 2025. 17:35

Predivne ženice, drage moje ljetnice, hvala vam od ❤️ svima. Stvarno ste mi važan dio ovog putovanja koje je predivno završilo, i sad smo započeli novu avanturu zvanu život ❤️💙

Bili su mi na koži svaki preko sat vremena, ajme koje predivno iskustvo i osjećaj. Ispunjema sam ljubavlju i blagoslovom x2. 

Također, moram ponovno pohvalit ekipu na sv Duhu, evo ja imam tako lijepo iskustvo odavde i želim da sve imate takvu podršku. Tople doktore, anesteziologe koji vas dragaju i umiruju, sestre koje brinu o svemu. 

I za kraj, za naše drage suputnice iz prikrajka, Parisislove, hrabra i draga ženo, nisam te zabiravila i od sveg ❤️ ti želim da ti se snovi ostvare i hvala što si nam se javila.

Sjetim se i Jasamja ponekad i nadam se i da je ona dobro i na putu prema bebici. ❤️🙏

💙 5/2023

Emma05
    27. Svibanj 2025. 17:40

Tinchilina

Cure, da se javim na brzinu, stigli nam Emilia i Matko oko 10, sve je dobro prošlo. Ona ga je prešišla sa kilažom 2800, a on 2500g. Mene je sad počelo fino boljet, pa čekam da mi roknu ketonal. Kao tek u 12 😅

Čestitam draga od srca💕🫂..mazite se i pazite sada🥰😍❤️

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

• greta10
    27. Svibanj 2025. 18:51

Tincilina cestitam od srca, dobrodosle bebice🎉🎉♥️♥️. Jako mi je drago da je sve proslo super i da si zadovoljna. Ako ti se da i kad uspijes napisi pls kako to izgleda kad je dogovoreni carski. 

Curica 6/23 🩷

skakavac
    27. Svibanj 2025. 19:11

Tinchilina

Cure, da se javim na brzinu, stigli nam Emilia i Matko oko 10, sve je dobro prošlo. Ona ga je prešišla sa kilažom 2800, a on 2500g. Mene je sad počelo fino boljet, pa čekam da mi roknu ketonal. Kao tek u 12 😅

Čestitam🎉🎉 dobro došli Emilia i Matko 😍😍
    Mami zelim brz oporavak!

• katrin
    27. Svibanj 2025. 20:14

Tinchilina

Čestitam vam od srca. Tebi brz oporavak i da se brzo sa bebicama vratiš doma. 🥰🥰

_spring_
    27. Svibanj 2025. 21:01

Čestitam Tinchilina! Predivne, prave, hrabre bebice, kakva je i mama! 😍 Pravi blagoslov, kako si rekla. 💖💖
    Uživajte i brz oporavak! Jako mi je drago da si imala tako pozitivno iskustvo, to puno znači. 

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

• Tonkica1509
    27. Svibanj 2025. 22:10

Cordiso ja ću biti utorkom sad kod dr. Borovac. Ne znam ju od prije ali je sasvim ok ovako na prvu, uzela podatke, pregledala, poslušali otkucaje. Za uzv je rekla da ne zna jel bi danas ili drugi put, na kraju smo ipak danas pa idući put ne bude. Uzv nije u sklopu pregleda i ide se u drugu prostoriju, pregled sam dosta brzo obavila i sve, na kraju taj uzv čekala skoro sat vremena. Al ok, sve u svemu nije prestrašno. Vidjela sam popis drugih dr ali nisam iskreno zapamtila jer mi nisu poznata imena. Pokraj u visokorizičnoj je bila dr. Stasenko, nadala sam se nekako kod nje ali eto ipak nisam u toj ambulanti 😅 al nema veze.
    Grizli plan je da plana nemam 😅 ak stvarno krene u noći ići će s nama u auto, ostavit me u rodilištu i vratit se odma s tatom doma, ići ću bez pratnje, što sad. Nekako se nadam da bude ipak kroz dan pa da pozovem frendicu koja bude tad na g.o. da malo pričuva L. Ali iskreno više se psihički pripremam da ne budem imala pratnju na porodu. I tog me malo strah, puno mi je muž značio na prvom porodu. Al znaš kak se veli, prvog poroda se bojiš jer ne znaš kaj te čeka, idućih se bojiš jer znaš kaj te čeka

Piamia
    28. Svibanj 2025. 00:44

Tinchilina

Draga cestitam! Zelim ti brz oporavak i da sto prije idete doma🥰🥰

petrucika
    28. Svibanj 2025. 07:34

Jutro cure samo da pozdravim ja se idem spremati za pregled nadam se da je sve ok🙏curama koje imaju isto pregled danas neka je sretno🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.