Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cordis00
    28. Svibanj 2025. 15:16

Greta hvala ti puno! Joj koliko vidim sve su mladi lijecnici vise manje, ne znam kakva je dr. Zegarac ako je tko bio?
    Boogie uopce nemoj tako razmisljati, zasto bi to bile gluposti, naravno da svatko zeli da sve prode dobro, ali i mene te neke “estetke” price muce, jer djeluju na psihu, jer se i ovako cijeli promijenis u trudnoci i to je jedna od tih “trajnih” promjena i naravno da je tesko to prihvatit. Mene muce moji kg, muz govori da sam blesava jer najbitnije da je sve dobro, pa ja to sve razumijem i samo nek prode dobro porod i bebi i meni, al u svemu tome kad se “privremeno izgubis” kao zena, eto meni je znacilo otic na nokte il u frizera nakon mjesec dana, makar ne izlazila ne znam gdje nego u setnju s kolicima. I muci me sta cu imat tih 10 kg viska jer cu se osjecat jos gore u svojoj kozi jer je to jos jedna stvar sta mi je ostala nakon trudnoce i koju cu morat vracat. Razumijem i strah od tih tjedana, svaka trudnoca je teska za sebe na svoj nacin, a zbog ceg su te tad zadrzali? Nadam se da si u ovoj bolje i da nece biti potrebe, javi sutra kako je bilo.❤️❤️
    —-
    Meni je poz bris na bhsb. Znala sam da ce bit jer mi je bio u 2.trudnoci. Svejedno me to nekako rastuzilo, da ne kazem razocaralo😅. Sve je dobro proslo prosli put, ali sam primila antibiotik prvu dozu prije prokidanja vodenjaka. Sad ce me opet biti strah sta ako mi vodenjak pukne kod kuce i ne dobijem tu prvu dozu na vrijeme, sta ako se infekcija krene penjat gore🙈.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• LuI
    28. Svibanj 2025. 15:42

Boogie, također imam i ja strije od puberteta po bedrima, skroz su izblijedile i navikla sam na njih pa mi i ne smetaju. U prvoj trudnoći i zasad ih još nisam dobila, no tko zna što će biti do kraja jer imam ogroman trbuh. Ne mislim da je to glupo i površno jer ni ja ih ne bi htjela dobit kao ni previše kg jer je teško to poslije skidati. Postpartum je težak sam po sebi, a s previše kg i ožiljcima od strija još teži, bar ja tako razmišljam. Naravno da je najvažnije da je s mamom i bebom na kraju sve ok i da porod dobro prođe, beba bude zdrava, no normalno je i ljudski brinuti i oko ovakvih stvari.

Baby E 09/2022 ❤️

OTP 05.07.2025. 💙

Megyca
    28. Svibanj 2025. 15:52

Boogie u potpunosti te razumijem. Ja sam na +12 kg ali doslovno samo ogroman trbuh i guza a u ostatku tijela sam i dalje cackalica, ali koza na trbuhu mi je zasnja dva tjedna strasno popucala i jos sam u bolnici dobila PUPPP (osip po trbuhu) i sve to skupa izgleda uzasno, ja se rasplacem svaki put kad se vidim u ogledalo jer stvarno izgleda strasno i uz to me i svrbi i pece. Strah me da ce mi koza uzasno visiti i jako se lose osjecam zbog toga i onda jos kad mi neko kaze “pa postajes mama neces vise nikad bit ista” to me jos vise u bed baci. Znam da nekima zvuci povrsno ali eto ja se bas osjecam lose zbog toga zadnjih dana i nadam se da ce se samopouzdanje vratiti. Zelim ti reci da te skroz razumijem i mislim da nismo jedine koje se tako osjecaju i ne bi smjele osjecati krivnju zbog toga. ❤️

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

Boogie
    28. Svibanj 2025. 16:00

Joj cure hvala vam, znači nisam sama u tim brigama. ❤️ Ne daj bože da mami tak neš spomenem, njoj je to sve smiješno, ali žena u tri trudnoće nije dobila nijednu striju.

Cordisoo prije je dr. Žegarac bila onak, neću reći na lošem glasu jer je dosta cura bilo i zadovoljno s njom, ali onako, nitko nije htio baš kod nje, barem kad sam ja bila trudna prvi put. Znala je biti dosta neugodna, a s druge strane bila je mojoj prijateljici na porodu i ona je bila oduševljena s njom. Dr. Mia Buršić Kralj je predivna, evo, to je moj dojam iz prve ruke, jako topla, pristojna i nježna.

Hospitalizirali su me jer je beba zaostajala u razvoju, nije se otkrilo zbog čega je to bilo tako. Nadam se da je ovaj put sve ok, za sad je barem bilo, beba je do sad dobivala ok na težini, vidjet ću sutra.

🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
    🦹'90-sve ok!
    2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
    2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
    2022.-izvanmaternična desno-MTX
    1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
    4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
    5/24 FET 2❄️ bhcg 0
    7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab

Boogie
    28. Svibanj 2025. 16:03

Megyca evo i mene brine viseća koža, sve mi je to ok, ali vidim kako su mi cice sirote kao dvije vrećice ispuhane, ali ajde njih pospremiš u grudnjak, a di ću s ovime. Tako sam se ja rasplakala u prvoj trudnoći kad sam se vidjela u kabini u trgovini, baš ono eto. Sad sam navikla već, opet su se malo i popunile, ali kad se ispušu baš budu ko suhe šljive.

🦹'90-sve ok!
    4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
    5/24 FET 2❄️ bhcg 0

• LuI
    28. Svibanj 2025. 17:42

I meni su sise ostale kao dvije suhe šljive poslije prvog djeteta 😅 malo se popravilo s vremenom, ali daleko je to od onog što su prije bile. Rekla sam mužu već da mi mora platiti nove sise 😅

Baby E 09/2022 ❤️

OTP 05.07.2025. 💙

Grizli
    28. Svibanj 2025. 17:47

Drago mi je da su pregledali prošli dobro tko je imao. 
    Tonkica uh hrabro da ostaneš sama, al kužim jer i nama je to zadnja opcija 🙄 koju se nadam da nećemo ipak imati, jer isto na prvom muz mi je bio spas i odradi za mene velike stvari..sama ne bi to mogla. 
    Boogie nemam iskustva sa strijama klasičnim niti sam ih dobila u trudnoći, ali imam ožiljake po koži od skidanja bezbroj madeža i iskreno nema neke baš 100% djelujuće kreme. Jedino što je meni malo popravilo situaciju je krema koju mi prave u ljekarni sa ureom, belobazom i parafinom. Od kupovnih opcija ništa. 

Boogie
    28. Svibanj 2025. 18:05

LuI

I meni su sise ostale kao dvije suhe šljive poslije prvog djeteta 😅 malo se popravilo s vremenom, ali daleko je to od onog što su prije bile. Rekla sam mužu već da mi mora platiti nove sise 😅

I ja sam svome to rekla.😅

Ma dobro, kažem ono, ajd najbitnije da smo mi dobro, ionako sam fan padobranki što se gaća tiče, ali svejedno kad ostaneš gola sama sa sobom onak, malo bude tužno. Ne mogu se staviti u onaj mod da je to prekrasno jer je dokaz da je moje tijelo stvorilo čitavo malo biće, evo koliko pokušavala, ne mogu, super mi je kaj neke žene skroz briju na to i okej im je skroz, meni ne ide. Budem oguglala s vremenom kao i na guzu, cice, noge....🤣

Grizli jel to u zagrebačkim ljekarnama? Što ih tražim točno? Mislila sam da ne miksaju više kreme, inače su mi njihove bile super. I ja sam puna ožiljaka od skidanja madeža i imam baš veliki ožiljak i od operacije na vidljivom mjestu, ali je doktor to zbilja pažljivo sašio tako da je uz onaj dermatix ostala samo onako tanašna crta, okej je ajde pa se tješim da će valjda i te strije tako.

🦹'90-sve ok!
    5/24 FET 2❄️ bhcg 0

lolola13
    28. Svibanj 2025. 18:27

Cure pridruzujem se jadikovanju 🙈 Imam strije od puberteta na bedrima i na njih sam se skroz navikla i ok su mi. Sad su mi popucale cice i to mi je bas ruzno, a pere me u zadnje vrijeme i taj dio koliko svega ce ostat visit nakon trudnoce... Trudim se ne zamarat previse jer nije niti da sam usla u trudnocu u nekoj formi (imala 10ak kg viska oduvijek) ali barem nije bilo toliko celulita i nis nije bilo objeseno 😂 Sve me strah trbuha kad se ispuse, a i cica 🙈🙈 Mislim da cu se jako mucit sa seksualnoscu poslije, a treba odraditi jos barem jednu trudnocu nakon ove 😬 Ono cime se ja tjesim su zene koje znam sa djecom od 10ak godina i vise i one su se vratile skroz na staro ako ne i na bolje. Pa se nekako nadam da ce i to sve objeseno biti prolazno i doc na svoje s vremenom uz neki trening. A strije na cicama ne znam kako cu prihvatit, morat cu nekako 🥲

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• melody
    28. Svibanj 2025. 19:21

Pozdrav cure slabo ovdje pisem ali vas citam ♥️
    Ja sam u prvoj trudnoci prosla bez i jedne strije ali sam od prvog dana mazala biooil ali npr on mi nije pomogao za oziljke od madeza, stare strije koje sam dobila u pubertetu cak ni Contratubex koji su zaista dobar za oziljke, oziljak od carskog se takodjer vidi ali je jako tanak pa i zaboravim na njega.
    U prvoj mi se kilaza vratila na staro i stomak pao tek nakon 6-7 mj ali sam tad dobila 19 kg i nekako bila duplo veca nego sad, za sad sam 9 kg u +.
     Meni je veci problem bilo prejedanje u periodu dojenja po 2-3 hamburgera za jedan obrok jer sam konstantno bila gladna pa mislim da je mozda taj period rizicniji za dobijanje vece kilaze.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.