Tinchilina sretno, nadam se da neces danas dugo cekati❤️.
Cure sretno s pregledima. I ja pratim tezinu vasih bebica sta imate GD, al meni se cini da je moj najveci😅. Ne sekiram se, ocekujemo sigurno 4200.
Jedva cekam pregled iduci tjedan sa 35.
Za vadenje krvi ima jedno nekad iza ogtt-a, mislim sa 28 tt, ja sam uradila skupa sa ogtt-om u 24. jer mi je tako gin rekla i nemam isto drugih nalaza niti cu vadit jer su me zezli na transfuziji (petrova) i samo mi IAT uradili pa sam opet morala na toxo ic pa sam za parvo b19 vadila i dosta mi je toga 🙈.
Plus guk profil, jos me prsti bole.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Zaboravila sam komentirat marame, imam elasticnu ergobaby, jednostavna je, nije debela, dok je beba manja, kasnije tezina razvlaci i treba na drugu prec, imam tkanu yaro. Imam i ergobaby nosiljku omni 360 mesh tako nekako, vise se starija volila nosit u njoj, mala u maramama, a i lakse mi je maramu namotat i bude mi udobnije za nosit.
Treba bebi navikavanje, al u globalu vole.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Za vadenje krvi ima jedno nekad iza ogtt-a, mislim sa 28 tt, ja sam uradila skupa sa ogtt-om u 24. jer mi je tako gin rekla i nemam isto drugih nalaza niti cu vadit jer su me zezli na transfuziji (petrova) i samo mi IAT uradili pa sam opet morala na toxo ic pa sam za parvo b19 vadila i dosta mi je toga 🙈.
Plus guk profil, jos me prsti bole.
A ja sam zadnje vadila krv kad i ogtt pa me oprao dr u TA da kak nemam niti jedan nalaz nakon tog. I dalje me nije slao da vadim krv pa sam sad na svoju ruku otisla cisto da me opet ne napadnu 🙈 A krvna slika mi je od pocetka ok, samo su na jednoj bili elektroliti smanjeni ali i to se popravilo kod zadnjeg vadenja i ja se cijelo vrijeme osjecam dobro pa me pretpostavljam zato moj dr nije ni slao opet kasnije 🤷♀️
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Ania znam da si zabrinuta i sama sam prosla isto, vjerujem da ce sve biti ok. Moj malac se rodio u 39+4 sa 2800g. S tim da od 36tt nije dobio svega 200g. Rodio se skroz zdrava beba i sad je zdravi dječak, čak i viši od prosjeka svog uzrasta.
Mi imamo ergobaby embrace nosiljku od prvog. Super je ali isto razmisljam sad o marami. S obzirom da bas nije volio kolica dosta sam ga nosila i volio je od prvog nosenja, prava priljepak beba. Isto preporucam na fejsu tu grupu. Znaju na osnovu slika savjetovati kako bebu pravilno namjesiti. Zapravo dosta cesto viđam pogresno namjestene bebe, pa nije lose i s njima provjeriti. ovaj put se nadam da ce se ovaj malac navici na kolica i da cu puuuuno manje nosati u nosiljci 😅
Krv - nisam ni ja vadila nakon 24tt, tj. nakon secera 🤷🏼♀️ bas me zanima hoce i meni na sv.Duhu sta reci.
2021 💙
Hvala vam cure, da ne nabrajam svaku posebno, zlatne ste, oči mi zasuzile ❤️ Zaista puno znači podrška na forumu i kad pročitam različita iskustva s manjom bebom. A onog dr.neću ni komentirati, bit će vam sve jasno kad napišem da mu je jedna od izjava bila da mi je bebica bolesna. No, kaj je bilo, je prošlo. Idemo dalje korak po korak. Kaj se tiče marame, voljela bih koristiti; potaklo me na radionici baby wearing. Makar možda za početak uzmem elastičnu, ljeto je pa da se ne skuhamo. Ali Vidjet ćemo u praksi kak bu išlo.
Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Cure, da se javim na brzinu, stigli nam Emilia i Matko oko 10, sve je dobro prošlo. Ona ga je prešišla sa kilažom 2800, a on 2500g. Mene je sad počelo fino boljet, pa čekam da mi roknu ketonal. Kao tek u 12 😅
💙 5/2023
Cure, da se javim na brzinu, stigli nam Emilia i Matko oko 10, sve je dobro prošlo. Ona ga je prešišla sa kilažom 2800, a on 2500g. Mene je sad počelo fino boljet, pa čekam da mi roknu ketonal. Kao tek u 12 😅
Draga naša čestitam, stigli su tvoju mali anđeli. 🥰
Drži se, brz oporavak ti želim, uživaj sa svojim bebicama. 🩵🩷
🩷 7/2022
Čestitam draga. Uzivaj sa svojim bebicama 🥰🥰🥰🥰
Želim ti brz oporavak
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Cestitam 🎉🎉😍 brz oporavak, i uzivaj 🤗
Predivno, čestitam i želim ti brz oporavak 🥰
Divne velike bebice 💕
30.9. +
30.11. Panorama 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji