Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ddm2463
    22. Svibanj 2025. 13:51

Curke ja imam pitanje. U zadnjih nekoliko dana u noći me probudi baš jaka bol koja krene negdje iz leđa pa u kukove nekad čak i kroz noge ide i boli nemoguće. Jedva se uspijem pomaknuti tj okrenuti na drugi bok pa onda i s te strane krenu bolovi, baš neugodno bude. Najviše u kukovima me boli sad nez dali se to sad već sve širi i tijelo se priprema inaće sam sitnije građe pa mozda zato.  Nekad me uhvati i preko dana ali većinom u noći. Pitat ću dokt za to na pregledu, ali evo ako je nekome bilo slično pišite.. 

01.12. +

lolola13
    22. Svibanj 2025. 15:05

Ro bi mozd

ddm2463

Curke ja imam pitanje. U zadnjih nekoliko dana u noći me probudi baš jaka bol koja krene negdje iz leđa pa u kukove nekad čak i kroz noge ide i boli nemoguće. Jedva se uspijem pomaknuti tj okrenuti na drugi bok pa onda i s te strane krenu bolovi, baš neugodno bude. Najviše u kukovima me boli sad nez dali se to sad već sve širi i tijelo se priprema inaće sam sitnije građe pa mozda zato. Nekad me uhvati i preko dana ali većinom u noći. Pitat ću dokt za to na pregledu, ali evo ako je nekome bilo slično pišite..

To bi ti mozda mogao biti isijas. Samo mislim da se on vise siri iz kukova gore i dolje a ne iz leda dolje ali nisam strucnjak... Uglavnom postoje istezanja neka koja smijes raditi i u trudnoci da pomognu za isijas (ako je to). Mogu kasnije nac na netu imam spremljeno negdje te vjezbe, sad ne stignem 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Bananica80
    22. Svibanj 2025. 15:14

Elza

Bananica80

Cure sa gestacijskim, jel znate kolike vrijednosti secera su prihvatljive sat nakon jela i dva sata nakon? Imam aparatic pa da se znam provjeravat

Nakon 1h - manji od 7.8
    Nakon 2h - manji od 6.7

Hvaala!!!

3/2024 💙

• ddm2463
    22. Svibanj 2025. 15:15

lolola13

Ro bi mozd

ddm2463

Curke ja imam pitanje. U zadnjih nekoliko dana u noći me probudi baš jaka bol koja krene negdje iz leđa pa u kukove nekad čak i kroz noge ide i boli nemoguće. Jedva se uspijem pomaknuti tj okrenuti na drugi bok pa onda i s te strane krenu bolovi, baš neugodno bude. Najviše u kukovima me boli sad nez dali se to sad već sve širi i tijelo se priprema inaće sam sitnije građe pa mozda zato. Nekad me uhvati i preko dana ali većinom u noći. Pitat ću dokt za to na pregledu, ali evo ako je nekome bilo slično pišite..

To bi ti mozda mogao biti isijas. Samo mislim da se on vise siri iz kukova gore i dolje a ne iz leda dolje ali nisam strucnjak… Uglavnom postoje istezanja neka koja smijes raditi i u trudnoci da pomognu za isijas (ako je to). Mogu kasnije nac na netu imam spremljeno negdje te vjezbe, sad ne stignem

E pa da moguće da sam krivo i opisala leđa me bole općenito i bez toga samo ta bol kad krene to baš uzasno sve krene boliti pa mozda mi se i čini da krene iz leđa.. imam osjećaj da ako napravim krivi korak u tom trenu da ću se skroz pokočiti moram skroz lagano jedva se pomaknem 🤐 budem pogledala na youtubu ima sigurno nekih videa, mozda pomogne, hvala 🥰

01.12. +

• Tinchilina
    22. Svibanj 2025. 15:24

Ddm, da nije možda išijas?

Mene ostavili u bolnici :/, jer imam zadnjih par dana češće menstrualne bolove i imala sam kontrakciju za vrijeme pregleda, plus tjedni, njihova težina i prethodni carski su sve razlozi da ostanem. Bilo mi je to malo bezveze, jer nisam se osjećala da mi se porod bliži, međutim evo me u predrađaoni sa kontrakcijama. Ne znam jesu to oni možda potaknuli, jer mi je doktor napravio malo grublji vaginalni pregled (da vidi jesam otvorena) i sad malo prije tu u predrađaoni doktorica isto, iako mi nije bio tolko bolan kao ujutro. Ugl zatvorena sam i dalje ko beton, i vidjet ćemo jel ću ić na operaciju ili na patologiju čekat termin.

💙 5/2023

• Tinchilina
    22. Svibanj 2025. 15:26

Tolki mi je pritisak na guzu da se bojim da ću se pokakat u gače 😅 a nije da mi se ide na wc, nego jednostavno taj pritisak 🙈

💙 5/2023

petrucika
    22. Svibanj 2025. 15:30

Tinchilina

Mene ostavili u bolnici :/, jer imam zadnjih par dana češće menstrualne bolove i imala sam kontrakciju za vrijeme pregleda, plus tjedni, njihova težina i prethodni carski su sve razlozi da ostanem. Bilo mi je to malo bezveze, jer nisam se osjećala da mi se porod bliži, međutim evo me u predrađaoni sa kontrakcijama. Ne znam jesu to oni možda potaknuli, jer mi je doktor napravio malo grublji vaginalni pregled (da vidi jesam otvorena) i sad malo prije tu u predrađaoni doktorica isto, iako mi nije bio tolko bolan kao ujutro. Ugl zatvorena sam i dalje ko beton, i vidjet ćemo jel ću ić na operaciju ili na patologiju čekat termin.

Ejjj draga samo opusteno ti si sigurna i ako su bebice odlucile neka ih!! Samo opusteno i prisebno nema straha nema panike!! Kako bude bit ce!! Radujem se tvojim bebicama i bas mi neka milina citajuc tvoj post i stavila san 17.5. Na proljetnicam termin a vidis i odgurala si i dalje tako da nema brige!! Sretno draga kako god bilo i javi nam se svakao sto se dogada🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

petrucika
    22. Svibanj 2025. 15:30

petrucika

Tinchilina

Ejjj draga samo opusteno ti si sigurna i ako su bebice odlucile neka ih!! Samo opusteno i prisebno nema straha nema panike!! Kako bude bit ce!! Radujem se tvojim bebicama i bas mi neka milina citajuc tvoj post i stavila san 17.5. Na proljetnicam termin a vidis i odgurala si i dalje tako da nema brige!! Sretno draga kako god bilo i javi nam se svakao sto se dogada🥰

Stavila si !! Ispravak😊

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• cordis00
    22. Svibanj 2025. 15:35

Tinchilina zao mi je sta su te ostavili, a jos nije pravo krenilo, znam da se osjecas grozno, sigurno se nisi stigla pozdravit s malim kako si htjela jer si ocekivala ic kuci (tako je meni bilo prosli put, ostavili me iza TA, a ni trudova nit icega, maloj rekla da sam brzo doma, srce mi je pucalo 3 dana). Najbitnije da ste pod nadzorom i onda vjerujem da ce bit sve dobro. Ti se pokusaj odmoriti koliko mozes dok ne dode vrijeme…❤️

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• katrin
    22. Svibanj 2025. 15:51

Tinchilina

Svu srecu zelim tebi i bebicama. Sada ste u sigurnijim tjednima pa vjerujem da ce to sve biti dobro. Sretnoo ti. 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.