❤️ svima
Kod nas i dalje čekanje... sretno svima na pregledima 🤗
💙 5/2023
Evo moji su guk profili uredni, isto kontrola ogtt-a 2 mj iza poroda.
Jos imam obaviti bris na bhs-b u ponedjeljak i to je to od pretraga.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Cure ja sam napisala jutros komentar ali ga nije objavilo sad vidim!! Sretno curama na pregledima neke su se vec i vratile kao pukica cestitam ti na uredom pregledu i neka nastavi tako do kraja!!tinchilina vidim na cekanju ste i dalje zelim ti puno srece tebi i tvojim bebicama!! Vidim po posanju koliko ti fali maleni i virujen da je tesko moji su veliki pa me isto stegne neka tuga kad pomislim da idem jedan dan i da me nece biti par dana!! Tesko je to mama je ipak mama🥰ali ovo su slatke muke i na kraju ce mo kuci s punim srcem i bogatije za jos koje malo bice🥰drzite se cure moje ja ponekad imam osjecaj da vas poznam koliko smo se tu povezale i podrska jedna drugoj osobito jer sam se ukljucila u najeanijim tjednima!! Divna grupa i jako puno mi je olaksala ovih 9mj🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Draga Petrucika ❤️ ti si bas jedna topla osoba
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Tinchilina želim ti puno sreće i sve će biti dobro, jaka si ti. U mislima si mi i svakako nas izvještavaj ❤️
🙋♀️ 31
🙋 31
+ 20. 10. 2024.
It's a boy 💙
Draga Petrucika ❤️ti si bas jedna topla osoba
Hvala ti🥰i vi ste cure divne puno ste mi puta pomigle savjetom i podrskom i puno znaci kad te netko tako razumi i podrzi i isto tako gledam da i ja vama pruzim podrsku rijec utjehe bilo sto jer znam koliku velicinu to ima!! Ali da ste mi prirasle srcu jeste zaista i stvarno volim tu doci procitat vas vidit kako ste staviti komentar!! Ma super mi je i aj nas dnevni boravak🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Draga Petrucika ❤️ti si bas jedna topla osoba
Hvala ti🥰i vi ste cure divne puno ste mi puta pomigle savjetom i podrskom i puno znaci kad te netko tako razumi i podrzi i isto tako gledam da i ja vama pruzim podrsku rijec utjehe bilo sto jer znam koliku velicinu to ima!! Ali da ste mi prirasle srcu jeste zaista i stvarno volim tu doci procitat vas vidit kako ste staviti komentar!! Ma super mi je i aj nas dnevni boravak🥰
Ovaj nas dnevni boravak🥰😊
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Pozdrav cure, ja sam ovako ko pala s Marsa nakon dugo vremena tu na forumu. Ali zamolila bi vas za pomoć cure koje imaju gestacijski dijabetes... Ja sam 33 tt, na fragminu 2500, astma divlja od početka uz brdo problema, ali sad ok jedino ne smijem baš boraviti vani zbog silnih alergija koje imam u ovom periodu. Termin mi je 11.7., beba je na prošloj kontroli bila glavom za dole, jučer na kontroli okrenuta vodoravno sa guzom prema dole.
Naravno ko i sve radila sam OGTT u 24 tt i 2. vrijednost su mi vadili "samo" 40 min nakon što sam popila glukozu, ali 1 h nakon vađenja natašte i ta vrijednost je dosla 10.1 odnosno preko granice od 10. Moja gin prvo ništa nije reagirala osim poslala ponoviti natašte GUK koji je 4.8 i Hbac1 koji je 5.6 što je kao sve ok i samo je preporučila da jedem manje slatko, čega sam se i držala. I iduće kontrole ništa posebno nije komentirala da bi jučer panično da moram na GUK profil, dijabetičku dijetu, opasnost od prijevremenog poroda... A pregled UZV sve dobro, plodne vode dovoljno, beba 2300, po mjerama za koji dan veća samo, ja dobila sve skupa do sada 5 kg, i to se zadnje uzv događa da ja manje dobijem grama nego što se povećava težina bebe. Morala sam kupiti aparatić za mjeriti šećer jučer i danas mjerila 2 h iza normalnih obroka svaki put bio oko 5.8-6... Meni sad nije jasno zašto me šalje na GUK profil, niti sam dobila detaljnije upute osim rasporeda obroka za taj dan 3.6. i kad si moram mjeriti šećer te doć sa tim na kontrolu 6.06. da odluče da li će inducirati porod 38tt ili ranije(?!). Meni ništa nije jasno iskreno i ako mi može neka koja je radila taj GUK profil pomoć da shvatim što je uopće cilj toga profila i da li zaista ako on nije ok se treba ići na prijevremeni porod. Ja sam u pravoj trudnoći bila na toj dijeti od 1800 kalorija al samo prvo tromjesečje jer mi je onaj natašte bio graničnih 5.0 zbog lijekova koje sam uzimala i krivo toga sam izgubila u 2 mjeseca 7 kilograma i onda su mi ukinuli dijetu.
Pregledi🤰🏼
.
24.05. - MariaI
26.05. - Katrin, AnnaR, Elza, TejaT, Mommy735, Melody
27.05. - Ana0310, Tonkica1509, Lunolina
28.05. - Maria31, Emi25, Danos, Petrucika, Keksolina
29.05. - Sabrina86, Emma05, Lolola13,AnnieP
02.06. -Pixi
03.06. - Piamia
04.06.- ddm2463, Cordisoo,Maslačak_13
05.06. - Nella2909
09.06. - moonchild, Mom_stera
10.06. - Shoko, _spring_
11.06. - Mrss26, Petra_aaa
13.06. - Zrinkolina, Pukica
.
Popis stvari za bebu: 285
Popis stvari za rodilište: 293
.
MariaI sretno danas na pregledu. 😊
🩷 7/2022
Pozdrav cure, ja sam ovako ko pala s Marsa nakon dugo vremena tu na forumu. Ali zamolila bi vas za pomoć cure koje imaju gestacijski dijabetes… Ja sam 33 tt, na fragminu 2500.
Žao mi je da ti je dr. napravila toliki stres jer prema ovome što si napisala zbilja nema potrebe za time. Cilj GUK profila je da se vidi kako se kreću vrijednosti šećera kroz dan na toj dijeti te se prema potrebi uvede terapija. Sam gestacijski dijabetes nije indikacija za indukciju ako je kontroliran što kod tebe apsolutno je. Gdje se vodiš? Imaš li mogućnost potražiti drugo mišljenje? U koju bolnicu planiraš ići roditi i imaš li endokrinologa dijabetologa? Inače su vrijednosti na aparatiću nešto više od vrijednosti koje izbace laboratoriji, evo, osobno sam se u to uvjerila sad više puta. Probaj ne paničariti, uopće ne razumijem tu naglu promjenu stava kod tvoje ginekologinje.
🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
🦹'90-sve ok!
2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
2022.-izvanmaternična desno-MTX
1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
Sortiraj odgovore
Najstariji