Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AnnieP
    20. Svibanj 2025. 21:35

Moj je termin stalno isti, po zadnjoj menstruaciji. S tim da ja mislim da imam kasnije ovulacije.
    Beba mi je po mjerama već zadnjih 3,4 pregleda manja za tjedan dana ali tako mi je bilo i u prvoj trudnoći, to je do genetike. Beba se lijepo razvija i nema razloga za brigu.
    Prvi put sam rodila 4 dana prije termina, ovu trudnoću što se mene tiče mogu čim uđem u 37. tjedan. 😄
    .
    Čestitam svima na urednim pregledima. 😊😊
    .
    _spring_ kada je tvoj idući pregled?
    .
    Tko mi fali na listi slobodno neka mi napiše datum svog idućeg pregled, da se pratimo i bodrimo još malo do kraja. 😊

🩷 7/2022

petra_aaa
    20. Svibanj 2025. 22:15

AnnieP

Moj je termin stalno isti, po zadnjoj menstruaciji. S tim da ja mislim da imam kasnije ovulacije.
    Beba mi je po mjerama već zadnjih 3,4 pregleda manja za tjedan dana ali tako mi je bilo i u prvoj trudnoći, to je do genetike. Beba se lijepo razvija i nema razloga za brigu.
    Prvi put sam rodila 4 dana prije termina, ovu trudnoću što se mene tiče mogu čim uđem u 37. tjedan. 😄
    .
    .
    _spring_kada je tvoj idući pregled?
    .
    Tko mi fali na listi slobodno neka mi napiše datum svog idućeg pregled, da se pratimo i bodrimo još malo do kraja. 😊

Koliko vam je prva beba bila teska?
    Obzirom da ste rodili prije termina

Moj bebac je isto manji za tjedan dana uvijek, tako je bilo i s prvim
    Samo sto sam prvu trudnocu rodila s 42+1
    Sad bude to par dana prije termina jer planiram carski

Mi danas obavili pregled
    Sve je u redu
    Beban je 1806g

Sljedeci i zadnji pregled kod ginekologa je 11.6.

👦💙 18.10.2022.
    panorama uredna, stiže 👦💙

petrucika
    20. Svibanj 2025. 23:44

Mala 33

Pozdrav cure, cestitam na novim trudnicama i zelim vam ugodnu i mirnu trudnocu 🥰🥰 Ja za koji dan ulazim u 8 mj trudnoce i imam pitanje ako me netko moze savjetovat. Termin mi je krajem 7 mjeseca, zivim u Splitu i zanima me koju robicu da gledam za bebu za izlazak iz rodilista i prve dane buduci da budu vrucine ali su mi rekli da bebe nemaju osjecaj za temperature u pocetku, da li se iznosi beba u jaju ili paketini?

U jaju ti je najbolje a robica gle ne znamo kakvo vrime ocekuje tad ali ko sto si sama rekla oni nemaju regulaciju temperature mozda ipak dugo ali tanko za taj pocetak a posli ces ti lako!! Ja sam isto Dalmacija Zadar je u oitanju i termin je 21.6. I pripremila san dugo onako tanje ali su dugi rukavi jaje i dekica tanka!! Sretno!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

Emma05
    21. Svibanj 2025. 04:35

Pozdrav curke..nisam se dugo javila na forumu. Ja ovako stignem pročitati sve kad me muči nesanica. Ne spavam po par sati noću pa onda nadoknadim sve peopušteno. 
    Trudnoća je meni za sada ok, nemam nikakve pritiske samo rastem i debljam se. Trudim se biti aktivna. Evo jedino što sam primjetila od jučer da mi smeta gutanje i jedna točka u grlu pa sam se sjetila da sam jela fish&chips prošli tj. Sve me strah da mi se nije kost zabila pa da se ne upali. Vidit ću kako će mi biti sutra pa ću otići na Orl da mi netko to pogleda. Nadam se da nije ništa i da me bezveze paranoja vata🙈.
    Cure sretno na pregledima..većina vas je jako blizu termina..veselim se vašim slikicama i pričama s poroda☺️😍🥰💕🙋‍♀️

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

AnnieP
    21. Svibanj 2025. 07:35

Pregledi 🤰🏼
    .
    21.05. - Maslačak_13, Lunolina, Mommy735
    22.05. - LuI, Greta10, Tinchilina, TejaT
    23.05. - Pukica
    24.05. - MariaI
    26.05. - Katrin, AnnaR, Elza, TejaT
    27.05. - Ana0310, Tonkica1509
    28.05. - Maria31, Emi25, Danos, Petrucika
    29.05. - Sabrina86, Emma05, Lolola13
    02.06. -Pixi
    03.06. - Piamia
    04.06.- ddm2463, Cordisoo
    05.06. - Nella2909
    09.06. - moonchild, Mom_stera
    10.06. - Shoko
    11.06. - Mrss26, Petra_aaa
    13.06. - Zrinkolina
    .
    Popis stvari za bebu: 285
    Popis stvari za rodilište: 293
    .
    Maslačak_13, Lunolina i Mommy735 sretno danas na pregledima. 😊
    .
    _spring_ koji je datum tvog idućeg pregleda?
    .
    Pandora4 i Ania nadam se da su vaši pregledi dobro prošli. ♥️

🩷 7/2022

AnnieP
    21. Svibanj 2025. 07:40

petra_aaa

AnnieP

.
    .
    _spring_kada je tvoj idući pregled?
    .

Koliko vam je prva beba bila teska?
    Obzirom da ste rodili prije termina

Moj bebac je isto manji za tjedan dana uvijek, tako je bilo i s prvim
    Samo sto sam prvu trudnocu rodila s 42+1
    Sad bude to par dana prije termina jer planiram carski

Mi danas obavili pregled
    Sve je u redu
    Beban je 1806g

Sljedeci i zadnji pregled kod ginekologa je 11.6.

Moja Lucka je na 39+4 bila rođena s 3030g i 46cm, sve super, zdrava beba. Sad nije ništa manja od svojih vršnjaka, osim što je kao curica sitnija.
    Tako će i ova curka biti manja, doktorica kaže da vidi po nogicama da će biti manja od 50cm. 
    Jako je aktivna od početka, stvarno me jako lupa, doktorica kaže da je to super beba i da je sve kako treba.
    .
    Tebi je onda isto ko meni, to je genetika. Nemaš brige. 😊

🩷 7/2022

• cordis00
    21. Svibanj 2025. 07:56

Ja sam u prije dvije trudnoce imala isto 1 termin, rodila 40+3 i 40+0. Sad imam 2 termina tjedan za tjedan jer sam imala samo 2 menstruacije izmedu trudnoca, drugi ciklus bio 44 dana😅. A izmedu prve dvije trudnoce sam isto imala samo 1 menstruaciju, al od 28 dana tako da valjda mi se organizam tek krenio oporavljat i kasnila ovulacija ovaj put. Inace nemam problema sa ciklusima.
    A sta je 1 tjedan veci, moje curke su bile velike i sad su velike, prva 95.percentila, druga 99.percentila, mislim da sam i tu pisala da je zbog toga pod kontrolom endokrinologa na Rebru svaka 3 mj (sa 5 mj je imala 11 kg, iskljucivo dojena pa su nas poslali i otad nema kraja). Zadnji put nam je receno jos jednom kontrola u rujnu i gotovo, nije cak ni obradivana nego eto- genetika.
    I sad vec vidim kako ce i mali biti jos veci, da ce nam i tu radit problema i sve okrivit GD iako su mi guk profili dobri 😓. A privatna gin je predlozila indukciju sa 39 tt po UZV-u, odnosno po ZM je to 40tt iako u naravi nije. Radi velicine bebe jer se ocekuje cca 4200 pri porodu. A prosla curka je imala 4100.
    ——
    Merkur, jel uopce postoji kakav popis doktora u amb po danima (kuzim da nema bas smisla posto su GO stari i novi i da se svi pokrivaju). 🙈
    I jel zna tko sta se radi koji tjedan, ja sam i zaboravila. Znam da sam u Vin imala jedan UZV sa cca 38 tt mislim. I ctg mi nije krenio sa 37 nego kasnije.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

petrucika
    21. Svibanj 2025. 08:38

Sretno cure na pregledima😘

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

Megyca
    21. Svibanj 2025. 10:01

Jutro cure, evo da se javim, nisam imala bas volje za tipkati iz bolnice ali svaki dan vas citam i pratim😘 ja sam jucer dosla kuci, jos uvijek smo u jednom komadu, natrpali su me svime i svacime i uopce na kraju ne znam kako bi zakljucila cijeli ovaj bolnicki boravak, pristup dr je bio katastrofalan i ne zelim ulaziti u detalje a o tome kakvim su me sve lijekovima trpali bez objasnjenja niti su ih naveli u otpusnom pismu uopce nema smisla pricati.. Bitno mi je da su cure dobro i da smo dosle doma i danas nam je 35 tjedana tako da sam sad totalno mirna 🥰

Sretno svima na pregledima, ne mogu vjerovati da cemo kroz tako kratko vremena sve drzati svoje smotuljke 🥹❤️

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

AnnieP
    21. Svibanj 2025. 10:21

Megyca

Jutro cure, evo da se javim, nisam imala bas volje za tipkati iz bolnice ali svaki dan vas citam i pratim😘 ja sam jucer dosla kuci, jos uvijek smo u jednom komadu, natrpali su me svime i svacime i uopce na kraju ne znam kako bi zakljucila cijeli ovaj bolnicki boravak, pristup dr je bio katastrofalan i ne zelim ulaziti u detalje a o tome kakvim su me sve lijekovima trpali bez objasnjenja niti su ih naveli u otpusnom pismu uopce nema smisla pricati.. Bitno mi je da su cure dobro i da smo dosle doma i danas nam je 35 tjedana tako da sam sad totalno mirna 🥰

Sretno svima na pregledima, ne mogu vjerovati da cemo kroz tako kratko vremena sve drzati svoje smotuljke 🥹❤️

Drago mi je da si dobro, u komadu još i kod svoje kuće. 😊
    Žao mi je zbog pristupa u bolnici.
    Budi sretna jer je sve dobro, u sigurnim si tjednima i uskoro ćeš imati svoje srećice u rukama. 😊😊
    Kad ti je sad pregled?

🩷 7/2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.