Ro bi mozdCurke ja imam pitanje. U zadnjih nekoliko dana u noći me probudi baš jaka bol koja krene negdje iz leđa pa u kukove nekad čak i kroz noge ide i boli nemoguće. Jedva se uspijem pomaknuti tj okrenuti na drugi bok pa onda i s te strane krenu bolovi, baš neugodno bude. Najviše u kukovima me boli sad nez dali se to sad već sve širi i tijelo se priprema inaće sam sitnije građe pa mozda zato. Nekad me uhvati i preko dana ali većinom u noći. Pitat ću dokt za to na pregledu, ali evo ako je nekome bilo slično pišite..
To bi ti mozda mogao biti isijas. Samo mislim da se on vise siri iz kukova gore i dolje a ne iz leda dolje ali nisam strucnjak… Uglavnom postoje istezanja neka koja smijes raditi i u trudnoci da pomognu za isijas (ako je to). Mogu kasnije nac na netu imam spremljeno negdje te vjezbe, sad ne stignem
E pa da moguće da sam krivo i opisala leđa me bole općenito i bez toga samo ta bol kad krene to baš uzasno sve krene boliti pa mozda mi se i čini da krene iz leđa.. imam osjećaj da ako napravim krivi korak u tom trenu da ću se skroz pokočiti moram skroz lagano jedva se pomaknem 🤐 budem pogledala na youtubu ima sigurno nekih videa, mozda pomogne, hvala 🥰
Meni je oko 30. tjedna krenulo nešto tako. Ja to opisujem da me probolo u preponi i ta bol se onda širi u nogu i doslovno kao da noga otkaže na tren i ako u tom trenutku hodam doslovno pokleknem.
Ako je to mene je to boljelo najčešće navečer i ne svaki dan, evo sad me nije već neko vrijeme, a zna se desiti par dana za redom.
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. ⏸️
24.9. 5+5t ❤️
15 t, it's a boy💙
Hvala cure na podršci i ohrabrujućim riječima. Cordisoo, moram priznat da me ti najbolje pogađaš, u smislu što mi je u glavi i što me muči ❤️ nisi se javljala sad zadnjij par dana pa se nadam da je i kod vas sve ok.
Petrucika hvala ti ❤️
💙 5/2023
Curke ja imam pitanje. U zadnjih nekoliko dana u noći me probudi baš jaka bol koja krene negdje iz leđa pa u kukove nekad čak i kroz noge ide i boli nemoguće. Jedva se uspijem pomaknuti tj okrenuti na drugi bok pa onda i s te strane krenu bolovi, baš neugodno bude. Najviše u kukovima me boli sad nez dali se to sad već sve širi i tijelo se priprema inaće sam sitnije građe pa mozda zato. Nekad me uhvati i preko dana ali većinom u noći. Pitat ću dokt za to na pregledu, ali evo ako je nekome bilo slično pišite..
Mene obično kukovi peku doslovno jer sam samo u ta dva položaja. Čak mi bude i više kad koristim isključivo jastuk za tijelo..pa ga znam maknuti i spavat bez njega. Valjda mi se zgnječi taj donji kuk.
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Ddm, da nije možda išijas?
Mene ostavili u bolnici :/, jer imam zadnjih par dana češće menstrualne bolove i imala sam kontrakciju za vrijeme pregleda, plus tjedni, njihova težina i prethodni carski su sve razlozi da ostanem. Bilo mi je to malo bezveze, jer nisam se osjećala da mi se porod bliži, međutim evo me u predrađaoni sa kontrakcijama. Ne znam jesu to oni možda potaknuli, jer mi je doktor napravio malo grublji vaginalni pregled (da vidi jesam otvorena) i sad malo prije tu u predrađaoni doktorica isto, iako mi nije bio tolko bolan kao ujutro. Ugl zatvorena sam i dalje ko beton, i vidjet ćemo jel ću ić na operaciju ili na patologiju čekat termin.
Uh..sretno ti bilo draga. Kako god bilo drži se. 💕🥰❤️🫂
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Tinchilina kakvo je stanje? Jesi jos u predradaoni ili su te smjestili na odjel? Vjerujem da te iznenadilo, ali super je da si pod nadzorom i u sigurnim tjednima, vjerujem da paze tamo na tebe
Ovo kaj se tice starijeg djeteta mi je sve jasno. Ali mislim da je to njima sok kako god okrenes, i kad uspijes objasniti da mame nece biti doma par dana i da ce se vratiti s bracom i sekom, svakako im se cijeli svijet preokrene. Ja si to isto pokusavam nekako posloziti u glavi. Valjda izblijedi sve to s vremenom kada si postanu najbolji prijatelji i gledas ih kako odrastaju zajedno
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Keksolina, ma da, neće se oni toga ni sjećat al eto, teže je nama to je 100%.
Ipak su me odlučili pustit na odjel jer sam i dalje zabetonirana 🙈 a kontrakcijr su vidljive na ctg-u a ja ih više ni ne osjetim. Već sam se pomirila da idem na porod i reko, aj bar ću bit prije doma hahahaha tak da sam zapravo skroz ok.
Ako se nekaj ne pokrene onda bi me u pon ili uto poslaali na carski.
💙 5/2023
Keksolina, ma da, neće se oni toga ni sjećat al eto, teže je nama to je 100%.
Ipak su me odlučili pustit na odjel jer sam i dalje zabetonirana 🙈 a kontrakcijr su vidljive na ctg-u a ja ih više ni ne osjetim. Već sam se pomirila da idem na porod i reko, aj bar ću bit prije doma hahahaha tak da sam zapravo skroz ok.
Ako se nekaj ne pokrene onda bi me u pon ili uto poslaali na carski.
Sretno❤️❤️
👦💙 18.10.2022.
panorama uredna, stiže 👦💙
Sretno tinchilina polako ce krenuti ljetnice!!! Bize kad krene sve smo tu vecina par dana razlike to ce svaki dan biti par bebica🥰🥰ovo ce biti jedna jakooo vesela grupa!! Jedva cekam sretno nam ljetnice moje🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Za isijas - https://www.healthline.com/health/back-pain/sciatic-stretches#forward-pigeon-pose.
.
U trudnoci je ok raditi 1, 3 vjezbu i 9. Meni je 9. najvise pomogla kad me mucilo. Naravno prilagodis pokret trbuhu odnosno ovo na stolici se ne naginjes uopce naprijed ako ne mozes nego samo rukama radis pritisak na gornju nogu dok si ful naslonjena ledima na stolac. A vjezbu 9 radis tako da stavis ispod zdjelice jastuk ili jastuke koliko ti treba da ti je ugodno i ako mozes spustas se u pretklon koliko mozes a ako zbog trbuha vise nije ugodno onda se samo pridrzavas rukama u tom gornjem polozaju. Ako ne mozes niti to onda ispod ruku isto stavis jedan ili 2 jastuka da si priblizis pod 😊
.
Tinchilina sretno! Samo nek sve prode dobro, vjerujem da je stresno tako neplanirano ostati u bolnici ali i mali klinci mogu razumjeti nekad vise nego mislimo 🤗
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Sortiraj odgovore
Najstariji