Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pixi
    23. Svibanj 2025. 03:29

Tinchilina sretno 🥰💪🏻
    Ušli ste u sigurne tjedne. Mozes ti to.
    A djecak će sigurno bolje podnijeti to sve, njemu će sigurno biti dozivljaj kad stignu seka i braco😊

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

• LuI
    23. Svibanj 2025. 06:54

Dobro jutro cure, sretno svima na pregledima danas 😊tinchilina, sretno i tebi sa svima, do dobrih si tjedana dosla 😊
    .
    Ja sam jučer obavila pregled, sve je super, idući mi je sa 37. tjedana u trudnickoj ambulanti, moram se narucit ovih dana kad skupim sve uputnice. 

Baby E 09/2022 ❤️

OTP 05.07.2025. 💙

• cordis00
    23. Svibanj 2025. 08:12

Tinchilina sretno! Bit ce sve dobro! Ako se ne varam, u utorak ste tocno 37. Znaci prave terminske bebice😊.
    —-
    Cestitam svima na dobrim pregledima, stvarno evo jos malo prve bebice stizu. A kad krenu, krenilo je😁.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

AnnieP
    23. Svibanj 2025. 09:04

Pregledi🤰🏼
    .
    23.05. - Pukica
    24.05. - MariaI
    26.05. - Katrin, AnnaR, Elza, TejaT, Mommy735
    27.05. - Ana0310, Tonkica1509
    28.05. - Maria31, Emi25, Danos, Petrucika, Keksolina
    29.05. - Sabrina86, Emma05, Lolola13,AnnieP
    02.06. -Pixi
    03.06. - Piamia
    04.06.- ddm2463, Cordisoo,Maslačak_13
    05.06. - Nella2909
    09.06. - moonchild, Mom_stera
    10.06. - Shoko, _spring_
    11.06. - Mrss26, Petra_aaa
    13.06. - Zrinkolina
    .
    Popis stvari za bebu: 285
    Popis stvari za rodilište: 293
    .
    Pukica sretno danas na pregledu. 😊
    .
    Čestitam svima na dobrim pregledima, još sitno brojimo. 😊
    .
    Greta10 kako je tvoj pregled prošao?
    .
    Ako mo netko fali na popisu pregleda, ako je u međuvremenu netko saznao datum samo neka mi piše.

🩷 7/2022

• katrin
    23. Svibanj 2025. 09:48

Tinchilina sretno ti. 🥰

• ddm2463
    23. Svibanj 2025. 10:21

lolola13

Za isijas -https://www.healthline.com/health/back-pain/sciatic-stretches#forward-pigeon-pose.
    .
    U trudnoci je ok raditi 1, 3 vjezbu i 9. Meni je 9. najvise pomogla kad me mucilo. Naravno prilagodis pokret trbuhu odnosno ovo na stolici se ne naginjes uopce naprijed ako ne mozes nego samo rukama radis pritisak na gornju nogu dok si ful naslonjena ledima na stolac. A vjezbu 9 radis tako da stavis ispod zdjelice jastuk ili jastuke koliko ti treba da ti je ugodno i ako mozes spustas se u pretklon koliko mozes a ako zbog trbuha vise nije ugodno onda se samo pridrzavas rukama u tom gornjem polozaju. Ako ne mozes niti to onda ispod ruku isto stavis jedan ili 2 jastuka da si priblizis pod 😊
    .
    Tinchilina sretno! Samo nek sve prode dobro, vjerujem da je stresno tako neplanirano ostati u bolnici ali i mali klinci mogu razumjeti nekad vise nego mislimo 🤗

Hvala ❤️ ja sam za svaki slučaj provjerila sa doktoricom i da to je išijas u trudnoći. Predlozila mi je vjezbe istezanja, ako mogu ikako da ne pijem ništa za bolove, nakon trudnoće ćemo obaviti magnetsku ako ne prođe ali najčešće to prođe samo kasnije. Pa evo ako kome još pomogne, vjezbajte curke barem istezanja neka lagana puno će značiti za tijelo. Ja sam vjezbala (pilates za trudnice ništa teško) od 13.og do 23.tj redovno i onda nekako prestala i baš mi je zao zbog tog. Mozda bude ovo nekome motivacija da se malo uhvatimo svog tijela jer bitno je za zdravlje :) 

01.12. +

• ddm2463
    23. Svibanj 2025. 10:33

Emma05

ddm2463

Curke ja imam pitanje. U zadnjih nekoliko dana u noći me probudi baš jaka bol koja krene negdje iz leđa pa u kukove nekad čak i kroz noge ide i boli nemoguće. Jedva se uspijem pomaknuti tj okrenuti na drugi bok pa onda i s te strane krenu bolovi, baš neugodno bude. Najviše u kukovima me boli sad nez dali se to sad već sve širi i tijelo se priprema inaće sam sitnije građe pa mozda zato. Nekad me uhvati i preko dana ali većinom u noći. Pitat ću dokt za to na pregledu, ali evo ako je nekome bilo slično pišite..

Mene obično kukovi peku doslovno jer sam samo u ta dva položaja. Čak mi bude i više kad koristim isključivo jastuk za tijelo..pa ga znam maknuti i spavat bez njega. Valjda mi se zgnječi taj donji kuk.

Da tako i mene peku znam točno taj osjećaj koji si opisala jer isto od početka trudnoće se trudim više bit na lijevom boku i onda zna bit gadno 🤐 
    Išijas je drugačiji ta bol kad opali ne mozes si pomoć dok ne prođe samo..

01.12. +

• ddm2463
    23. Svibanj 2025. 10:34

cupko

ddm2463

lolola13

Ro bi mozd

ddm2463

Curke ja imam pitanje. U zadnjih nekoliko dana u noći me probudi baš jaka bol koja krene negdje iz leđa pa u kukove nekad čak i kroz noge ide i boli nemoguće. Jedva se uspijem pomaknuti tj okrenuti na drugi bok pa onda i s te strane krenu bolovi, baš neugodno bude. Najviše u kukovima me boli sad nez dali se to sad već sve širi i tijelo se priprema inaće sam sitnije građe pa mozda zato. Nekad me uhvati i preko dana ali većinom u noći. Pitat ću dokt za to na pregledu, ali evo ako je nekome bilo slično pišite..

To bi ti mozda mogao biti isijas. Samo mislim da se on vise siri iz kukova gore i dolje a ne iz leda dolje ali nisam strucnjak… Uglavnom postoje istezanja neka koja smijes raditi i u trudnoci da pomognu za isijas (ako je to). Mogu kasnije nac na netu imam spremljeno negdje te vjezbe, sad ne stignem

E pa da moguće da sam krivo i opisala leđa me bole općenito i bez toga samo ta bol kad krene to baš uzasno sve krene boliti pa mozda mi se i čini da krene iz leđa.. imam osjećaj da ako napravim krivi korak u tom trenu da ću se skroz pokočiti moram skroz lagano jedva se pomaknem 🤐 budem pogledala na youtubu ima sigurno nekih videa, mozda pomogne, hvala 🥰

Meni je oko 30. tjedna krenulo nešto tako. Ja to opisujem da me probolo u preponi i ta bol se onda širi u nogu i doslovno kao da noga otkaže na tren i ako u tom trenutku hodam doslovno pokleknem.
    Ako je to mene je to boljelo najčešće navečer i ne svaki dan, evo sad me nije već neko vrijeme, a zna se desiti par dana za redom.

Dobro ako je prošlo samo od sebe to je super. Ja sam se nadala da će i kod mene samo ali sve češće me uhvati i uzasno je 🤐

01.12. +

Pukica
    23. Svibanj 2025. 10:52

Jutro cure, evo ja sam s pregleda sve je super, bebač teži 1700 g. Sljedeći pregled mi je 13.06. 🤗 

• Nives_B
    23. Svibanj 2025. 11:35

ddm2463

cupko

ddm2463

lolola13

Ro bi mozd

ddm2463

To bi ti mozda mogao biti isijas. Samo mislim da se on vise siri iz kukova gore i dolje a ne iz leda dolje ali nisam strucnjak… Uglavnom postoje istezanja neka koja smijes raditi i u trudnoci da pomognu za isijas (ako je to). Mogu kasnije nac na netu imam spremljeno negdje te vjezbe, sad ne stignem

E pa da moguće da sam krivo i opisala leđa me bole općenito i bez toga samo ta bol kad krene to baš uzasno sve krene boliti pa mozda mi se i čini da krene iz leđa.. imam osjećaj da ako napravim krivi korak u tom trenu da ću se skroz pokočiti moram skroz lagano jedva se pomaknem 🤐 budem pogledala na youtubu ima sigurno nekih videa, mozda pomogne, hvala 🥰

Meni je oko 30. tjedna krenulo nešto tako. Ja to opisujem da me probolo u preponi i ta bol se onda širi u nogu i doslovno kao da noga otkaže na tren i ako u tom trenutku hodam doslovno pokleknem.
    Ako je to mene je to boljelo najčešće navečer i ne svaki dan, evo sad me nije već neko vrijeme, a zna se desiti par dana za redom.

Dobro ako je prošlo samo od sebe to je super. Ja sam se nadala da će i kod mene samo ali sve češće me uhvati i uzasno je 🤐

I ja sam imala dosta problema s išijasom u ranijim tjednima trudnoće, doslovno kao da mi se u leđima nešto "zaglavi" i boli. Ginekologica mi je preporučila magnezij direkt i stvarno otkad ga redovito pijem nije toliko često.  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.