Pozdrav svima,
imam jedno pitanjce koje me muči zadnjih dana budući da se lagano primičemo kraju.
Jesu li i vama doktori davali po 2 termina poroda (prema uzv i posljednjoj menstruaciji) i po kojem ste se terminu ravnale?
Pozdrav svima,
imam jedno pitanjce koje me muči zadnjih dana budući da se lagano primičemo kraju.
Jesu li i vama doktori davali po 2 termina poroda (prema uzv i posljednjoj menstruaciji) i po kojem ste se terminu ravnale?
Meni cijelo vrijeme vodi samo po datumu zadnje menge iako je beba konstantno za tjedan veca na uzv. Ja se vodim isto s datumom zadnje menge ali me nece iznenadit porod ako bude i tjedan prije 😅
.
Petrucika super za dobar pregled! Beba je vec ozbiljno narasla 🥰🥰 Nadam se da ce ti pomoc to za vene i da ce nalazi biti ok 🤞
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Hvala cure!! Moj sl pregled je 28.5. A mast za vene san dobila Mupirin to je antibiotska jer je ovo upala vene i Hepagal ta se kupi ta olaksava kao i hladi valjda
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Petrucika, hvala, kužim da, kod mene nije upala vene na preponi pa zato vjerojatno nema ništa, a i mjesto je baš osjetljivo.... Držim fige da ti pomogne 😊
Termin- meni se vodi po zadnjoj menstruaciji, i u prvoj trudnoći mi je curica bila veća stalno za tjedan- dva, ali mi nitko nije micao termin. Na kraju se rodila par dana poslje termina. Ne vjerujem ni da će mi sad pomicati smo zbog veličine
Baby E 09/2022 ❤️
OTP 05.07.2025. 💙
Cestitam svima na dobrim pregledima!
Nives ja imam 2 termina po UZV i ZM, vodim se po UZV, razmak su tjedan dana, u meduvremenu je mali veci za tjedan dana i sustigao je mjere kao da je po ZM😅.
Lola termin se korigira na onim prvim pregledima, mislim sa 10-12 tt, jer su tad jednake mjere fetusima, kasnije ovisno o drugim faktorima genetika itd bebe rastu i budu vece/manje, al se vise ne korigira. I meni je sad veci za 1 tj cijelo vrijeme pa ispada kao da je taman po terminu ZM, al me gin vodi po UZV i kao da je tjedan veci.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Pozdrav svima,
Ja imam dva termina, ali kao što je cordiso rekla korigirali su mi termin odmah na početku prema ultrazvuku jer su mjere bile manje za nekih tjedan dana i tako odgovara cijelu trudnoću. Makar mi svugdje redovito pišu tjedne i prema zadnjoj menstruaciji i prema ultrazvuku.
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. ⏸️
24.9. 5+5t ❤️
15 t, it's a boy💙
Nives ja imam 2 termina po UZV i ZM, vodim se po UZV, razmak su tjedan dana, u meduvremenu je mali veci za tjedan dana i sustigao je mjere kao da je po ZM😅.
Lola termin se korigira na onim prvim pregledima, mislim sa 10-12 tt, jer su tad jednake mjere fetusima, kasnije ovisno o drugim faktorima genetika itd bebe rastu i budu vece/manje, al se vise ne korigira. I meni je sad veci za 1 tj cijelo vrijeme pa ispada kao da je taman po terminu ZM, al me gin vodi po UZV i kao da je tjedan veci.
Meni je beba od tog prvog pregleda tjedan dana veca, i to je tako kroz cijelu trudnocu. Samo nikad mi nije nitko pisao drugi termin nego se cijelo vrijeme vodi po ZM 😊
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Meni je beba od tog prvog pregleda tjedan dana veca, i to je tako kroz cijelu trudnocu. Samo nikad mi nije nitko pisao drugi termin nego se cijelo vrijeme vodi po ZM 😊
Isto tako i kod mene od pocetka za tj veca i vodi se termin po zm niko nikad nije spominja nista drugacije!! A vidim ja da ni nece to nista ranije mij cerviks je zatvoren 4cm dug znaci beton!! Tako mi je bilo i u prosloj i rodila san tocno na termin nesto malo se taj dan otvorila i stalo sve!!! Ali cu bome sad od 37tt malo pilates lopta iako moja se bec spustila doli skrozz ali daba sve drzi betonirano ali isto cu ja lagano krenut od 37tt
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Meni su isto dva termina, beba je veca od pocetka, ali nisu mi nista korigirali. Isto je bilo proslu trudnocu i nisam rodila ranije, nego sam jos i prenijela tri dana
Lolola i meni se svida 21.6., jos prvi dan ljeta, bas simbolicno 😍
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Meni su isto dva termina, beba je veca od pocetka, ali nisu mi nista korigirali. Isto je bilo proslu trudnocu i nisam rodila ranije, nego sam jos i prenijela tri dana
Lolola i meni se svida 21.6., jos prvi dan ljeta, bas simbolicno 😍
Moj termin🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji