Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchilina
    19. Svibanj 2025. 11:22

Sretno cure! 🤗

Cordisoo, hvala ti. To sam jako željela, al nisam bila sigurna koja je šansa da uspijemo, eto, imali smo baš sreće. Sad se mogu porodit u miru :)

Ja danas hodočastim po bolnici sa pretragama za carski. Išao je suprig sa mnom, pa smo sad otišli dat krv da on dobije slobodan dan (inače redovno daje krv, dao je već oko 40 puta). I kako moram sad čekati nalaze do 13h, smo fino otišli nešto pojest, i popit kavicu na suncu. Baš smo se malo i izguštali 😄 

💙 5/2023

petrucika
    19. Svibanj 2025. 11:39

Tinchilina

Sretno cure! 🤗

Cordisoo, hvala ti. To sam jako željela, al nisam bila sigurna koja je šansa da uspijemo, eto, imali smo baš sreće. Sad se mogu porodit u miru :)

Ja danas hodočastim po bolnici sa pretragama za carski. Išao je suprig sa mnom, pa smo sad otišli dat krv da on dobije slobodan dan (inače redovno daje krv, dao je već oko 40 puta). I kako moram sad čekati nalaze do 13h, smo fino otišli nešto pojest, i popit kavicu na suncu. Baš smo se malo i izguštali 😄

Jao drga super bas mi je drago o ako citat kad je sve ok i kad idu te zadnje pripreme i obavis i onda se fino pocastit ruckucim negdi!! Samo uzivajte🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

AnnieP
    19. Svibanj 2025. 17:58

Evo mene s pregleda. Sve je super, hvala Bogu.
    Ginekologica kaže da je curka stvarno jedna živahna beba od početka i da je stvarno sve kako treba. Zatvorena sam, plodne vode kaže i više nego dovoljno, protoci super. Curka ima oko 2200g, kaže da će biti manja od 50cm, kao i prva curka. Znači genetski je manja ista kao i moja L, bitno mi je da je sve dobro. Sad sam na +9kg, ja zadovoljna.
    Uzela mi je bris za streptokok. Išla je i provjeriti da nije ispao sluzni čep nakon svadbe i hopsanja haha. 😄
    Moram se naručiti u bolnicu pa da malo prije 37 tjedna krenem tamo. To mislim da ću nazvati u srijedu kad budem 35tt pa ćemo vidjeti.
    Baš mi je nekako to sve brzo došlo, ne mogu vjerovati da mi je danas bio zadnji pregled kod moje ginekologice.

🩷 7/2022

lolola13
    19. Svibanj 2025. 18:30

AnnieP

Ginekologica kaže da je curka stvarno jedna živahna beba od početka i da je stvarno sve kako treba. Zatvorena sam, plodne vode kaže i više nego dovoljno, protoci super. Curka ima oko 2200g, kaže da će biti manja od 50cm, kao i prva curka. Znači genetski je manja ista kao i moja L, bitno mi je da je sve dobro. Sad sam na +9kg, ja zadovoljna.
    Uzela mi je bris za streptokok. Išla je i provjeriti da nije ispao sluzni čep nakon svadbe i hopsanja haha. 😄
    Moram se naručiti u bolnicu pa da malo prije 37 tjedna krenem tamo. To mislim da ću nazvati u srijedu kad budem 35tt pa ćemo vidjeti.
    Baš mi je nekako to sve brzo došlo, ne mogu vjerovati da mi je danas bio zadnji pregled kod moje ginekologice.

Super, cestitam na dobrom pregledu! A bebica je zivahna na mamu, sudeci po tvojoj energiji 😁🤗 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Maslačak_13
    19. Svibanj 2025. 18:53

AnnieP

AnnieP čestitam na urednom pregledu i živahnoj curici 😊
    ..
    Ja sam zadnjih dana leteća pa slabije piše ovdje, danas odmaram jer osjećam blagi pritisak u donjem dijelu trbuha, onako kao lagana bol koja zna biti prije nego se treba dobiti menga. ChatGpt kaže da je to normalno u 35. tjednu trudnoće da je to jer se tijelo priprema za porod i beba lagano spušta dolje. U srijedu sad idem na pregled kod svoje ginekologice pa ću provjeriti s njom sve svakako, ali jako me panika uhvatila danas i strah da ne bi beba uranila još. Imate li i vi ovakvih simptoma u ovim tjednima trudnoće?

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

Elza
    19. Svibanj 2025. 19:34

Ruža FT kako si? Ima što novo?
    Često te se sjetim i pitam se kako ti je. Rekla si da si pokušala piti lijekove ali da si imala nuspojava, što kažu doktori, koje su druge opcije ako ti postane preteško?

Maslačak, mene dosta bole prepone i pubična kost, rekla bih da se to sve opušta i rasteže. Nekoliko puta dnevno me ulove kontrakcije i ostanem bez daha, to se sve češće događa. Mislim da sve ovisi kako se beba namjesti. Ako se nabije skroz dolje onda mi je dan jako težak, a ako pritom počne mlatiti onda me ulovi strah da mi ne bi pukao vodenjak jer sam prošli put rodila na 38+1 (vodenjak pukao kod kuće).
    Nikad se ne može znati ali trenutno se ne osjećam kao da ću dočekati 40. tjedan, mislim da će krenuti ranije. Evo samo se nadam da ćemo izdržati još 2 tjedna.

Libo nam se ne javlja, nadam se da je sve dobro.

Čestitam svim curama na dobrim pregledima 

• Maslačak_13
    19. Svibanj 2025. 20:29

Elza

Ruža FT kako si? Ima što novo?
    Često te se sjetim i pitam se kako ti je. Rekla si da si pokušala piti lijekove ali da si imala nuspojava, što kažu doktori, koje su druge opcije ako ti postane preteško?

Maslačak, mene dosta bole prepone i pubična kost, rekla bih da se to sve opušta i rasteže. Nekoliko puta dnevno me ulove kontrakcije i ostanem bez daha, to se sve češće događa. Mislim da sve ovisi kako se beba namjesti. Ako se nabije skroz dolje onda mi je dan jako težak, a ako pritom počne mlatiti onda me ulovi strah da mi ne bi pukao vodenjak jer sam prošli put rodila na 38+1 (vodenjak pukao kod kuće).
    Nikad se ne može znati ali trenutno se ne osjećam kao da ću dočekati 40. tjedan, mislim da će krenuti ranije. Evo samo se nadam da ćemo izdržati još 2 tjedna.

Libo nam se ne javlja, nadam se da je sve dobro.

Čestitam svim curama na dobrim pregledima

Uff i ja navijam da izdržimo još barem dva tjedna, taman da još završne sitnice posložimo po sobici jer će mi psihiči biti lakše otići u bolnicu kad znam da je sve na svom mjestu složeno. Bebica mi je dosta aktivna, stalno se migolji pa je s te strane ok, na zadnjem pregledu mi je bio s glavicom okrenut dolje pa se samo nadam da je to sad pritisak od njegove glave. A pubična kosta me isto zna na trenutak zaboljeti uvijek kad ustajem s kauča ili kreveta, to dizanje mi je najgore sad zadnjih dana i tjedana. Jedva čekam pregled u srijedu ujutro, nadam se da je sve ok i da bebica još neće krenuti van 🙈

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

AnnieP
    19. Svibanj 2025. 20:39

Lolola13 bila sam i u prvoj trudnoći aktivna i baš uživala ali ni približno me nije lupala L kao što me sad M lupa i aktivna je. Nekad me smeta kad legnem, ne mogu zaspati od nje haha ali u drugu ruku mi je lakše jer je osjetim i znam da je dobro.
    Uglavnom baš me zanima kad nam dođe kakva će nam biti kao beba. 😊😊
    .
    Maslačak13 ja isto sad nekad malo osjetim neki pritisak dolje ali pretpostavljam da je normalno. Skroz je dolje glavom, vrpolji se stalno, a i na kraju nam se tijelo priprema za porod jer veliki su tjedni tu. 😊

🩷 7/2022

AnnieP
    19. Svibanj 2025. 20:44

Ja sam psihički spremna za porod, ne bojim se stvarno, samo jedva čekam da to malo čudo dođe i da je s nama. Lucka sad skoro svaki dan pita kad će seka doći k nama, ljubi trbuh, stalno me pita jel to moja seka tu u trbuhu, baš je sretna i ponosna što će biti velika seka.
    .
    Odlučili smo da od L rođendan slavimo ranije 7.6. (rođendan joj je 3.7., a moj termin 25.6.), ne želim joj uskratiti to jer znam da nećemo moći proslaviti tada kad je. Baš se veseli i sad je svjesna rođendana, puni 3 godine. 😊
    Tako da kad još njen rođendan proslavimo mogu odmah roditi drugi dan. 😄😄

🩷 7/2022

petrucika
    19. Svibanj 2025. 21:10

Cure ja iz dira !! Ja sam jedna jakooo aktivna trzdnica znaci koliko se ja nasetak naradim ja ne migu virovat od one jedva pomicne sad na kraju kad je sve ouno teze ja marsiram!!! Jutris prala cistila po kuci popodne ugrad nadipala se posteno evo sad vecerala i sila!! Ujutro pregled nadam se da je sve ok!! Moja beba je mirnija ovih par dana ja ju probjerim baby w kad je tako jednistavno uvik ima ovako dane kad je bas mirna!!! Curama cestitam na urednim otegledima a nama koje imamo sutra neka je sretno!!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.