Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maslačak_13
    19. Svibanj 2025. 22:14

Petrucika sretno sutra na pregledu 🍀
    ..
    Meni su danas došli ti kao lagani menstrualni bolovi, prije ih nisam imala i baš su me uplašili, strah me da beba možda neće uraniti i uhvatila me panika jer nekako sam si posložila u glavi i spremna sam da beba dođe sredinom lipnja taman dok sve sitnice u stanu upeglamo do kraja.

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

petrucika
    19. Svibanj 2025. 23:48

Maslačak_13

Petrucika sretno sutra na pregledu 🍀
    ..
    Meni su danas došli ti kao lagani menstrualni bolovi, prije ih nisam imala i baš su me uplašili, strah me da beba možda neće uraniti i uhvatila me panika jer nekako sam si posložila u glavi i spremna sam da beba dođe sredinom lipnja taman dok sve sitnice u stanu upeglamo do kraja.

Hvala ti draga!! Ne brini nece i ja ih znam imat osobito kad se preforsiram pa me krenu ti bolovi i kontrakcije!! Al evo me zatvorena i sve pet!! Sutra ce mo vidit iako nije mi vise nesto ni bitno ako san se i pocela lagano otvarat!! Ali mi se cini da ce kod mene standardno cuvaj se pazi se posli nece idu vanka🤣ja bi isto sredina 6mj a vidit ce mo bas me zanima sutra pregled stanje doli i sve skupa! Nadan se da ce biti sve ok!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

lolola13
    20. Svibanj 2025. 07:25

Meni nema bas tih menstrualnih bolova ali bome mi bude dana kad se jako spusti s glavicom i radi mi takav pritisak da ne mogu ni sjest nego samo lezat ili stajat 😅 Bude bas neugodno jako a i malo bolno. Srecom pa mi to nije do sad trajalo duze od jednog dana. U zadnje vrijeme mi je aktualna bol u trtici i donjem djelu leda i ne mogu bas dugo biti na nogama jer me to krene rasturat 🥲
    .
    Ako vec pisemo svoje želje za terminom poroda, ja bi htjela roditi 21.6. To mi je bas kul datum kao najduzi dan u godini 😁 
    .
    Sretno cure danas s pregledima!

• Emi25
    20. Svibanj 2025. 07:40

Sretno cure danas na pregledima. 
    Tinchilina čestitam na 36 tt, super ste vi to izgurali😊

2016 💙
    16.10.2024. +

AnnieP
    20. Svibanj 2025. 07:56

Pregledi🤰🏼
    .
    20.05. - TejaT, Petrucika, _spring_, Petra_aaa
    21.05. - Maslačak_13, Lunolina, Mommy735
    22.05. - LuI, Greta10, Tinchilina
    23.05. - Pukica
    24.05. - MariaI
    26.05. - Katrin, AnnaR, Elza
    27.05. - Ana0310, Tonkica1509
    28.05. - Maria31, Emi25, Danos
    29.05. - Sabrina86, Emma05, Lolola13
    02.06. -Pixi
    03.06. - Piamia
    04.06.- ddm2463, Cordisoo
    05.06. - Nella2909
    09.06. - moonchild, Mom_stera
    10.06. - Shoko
    11.06. - Mrss26
    13.06. - Zrinkolina
    .
    Popis stvari za bebu: 285
    Popis stvari za rodilište: 293
    .
    TejaT, Petrucika, _spring_ i Petra_aaa sretno danas na pregledima. 😊
     .
    Ania nadam se da je tvoj pregled jučer dobro prošao.

🩷 7/2022
    🩷 6/2025

• Tinchilina
    20. Svibanj 2025. 08:31

Sretno svim curama danas, ima vas dosta 🤞🥰

Emi, hvala ti. I ja ne mogu vjerovat da smo na samom cilju 😳
    Eto i većine sad u tim tjednima, i to mi je još nevjerojatnije. Naše ljetnice kad krenu, pa svaki dan kad bude nova beba u grupi. Baš se veselim 🤗

27.05.25 ❤️💙
    💙 5/2023

petrucika
    20. Svibanj 2025. 10:38

Cure mi smo s pregleda!! Beba ima 2980kg sve u redu posteljica plodna,ctg uzea mi je bris ginelolog, cerviks mi je 4cm!! Kontrola za tj dana!! Dobila neke masti za ovu venu i sutra koagulaciju miram radit i ostale krvne pretrage i misljenje vaskularnog kirurga za tu moju venu!! Ugl sve ostalo je u tedu nadan se da ce i to biti zadovoljna sam imam slikice i video moje Roze!!🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• LuI
    20. Svibanj 2025. 10:46

Petrucika, baš mi je drago za dobar pregled 😊ako bi htjela napisati koje su masti za venu dobila, meni se također baš jako počela nazirati i na preponi, no rečeno mi je da nema ništa za trudnice za tretiranje 🙈

Baby E 09/2022 🩷

• Nives_B
    20. Svibanj 2025. 11:05

Pozdrav svima,

imam jedno pitanjce koje me muči zadnjih dana budući da se lagano primičemo kraju. 
    Jesu li i vama doktori davali po 2 termina poroda (prema uzv i posljednjoj menstruaciji) i po kojem ste se terminu ravnale?

lolola13
    20. Svibanj 2025. 11:47

Nives_B

Pozdrav svima,

imam jedno pitanjce koje me muči zadnjih dana budući da se lagano primičemo kraju.
    Jesu li i vama doktori davali po 2 termina poroda (prema uzv i posljednjoj menstruaciji) i po kojem ste se terminu ravnale?

Meni cijelo vrijeme vodi samo po datumu zadnje menge iako je beba konstantno za tjedan veca na uzv. Ja se vodim isto s datumom zadnje menge ali me nece iznenadit porod ako bude i tjedan prije 😅
    .
    Petrucika super za dobar pregled! Beba je vec ozbiljno narasla 🥰🥰 Nadam se da ce ti pomoc to za vene i da ce nalazi biti ok 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI