Joj ti rodendani, moja mlada puni 2g 10.8., pa kuzi sve, veseli se poklonima (zna da braco donosi i stalno to spominje), pjeva sretan rodendan i tako. A meni termin 10.7., al po svemu sudeci mozda me do tad induciraju. Tako da mi je zao da joj to uskratim, a opet glupo mi da slavimo rodendan krajem 6.mj, a rodena je u 8.🙈
Tako da sam odlucila da cemo s najuzom obitelji obiljezit, a slavit onda u 9.mj kad se vratimo s mora, negdje na otvorenom i valjda bude to dobro :).
—-
Ja evo nez sta da kazem, cini mi se da ide presporo, a nekad da ide brzo. Jedva cekam i ja te “velike” tjedne jer to znaci da je sve spremno i rijeseno i da samo iscekujemo. I dosta mi je dijete za GD.😅
A malo me plasi da ce zapet ka ova koja druga s licem gore, to je bas muka isusova bila🫣.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Čestitam svima na urednim pregledima i baš lijepo da vas ima aktivnih bez veçih tegoba.
Joj i meni je taj rođ bio baš bitan da uspijemo proslavit njegov dan. Ista stvar Cordiso, pjevao si je dečko: sretan rođendan Jakove već danima prije, i baš je uživao u subotu. Baš mi je bilo u glavi, da sutra rodim sad sam ok s tim.
Što se tiče menstrualnih bolova, ja ih imam non stop. Kontrakcije su mi skro, prestale još od bolnice i nisu se više ni jednom aktivirale, al zato ta bol kao kod menge me redovno uhvati više puta dnevno. Mislim da to nije nešto za zabronut se, al naravno svaka je od nas drugačija. Držim fige svima da dođu do min 36+
💙 5/2023
Petrucika sretno sutra na pregledu 🍀
..
Meni su danas došli ti kao lagani menstrualni bolovi, prije ih nisam imala i baš su me uplašili, strah me da beba možda neće uraniti i uhvatila me panika jer nekako sam si posložila u glavi i spremna sam da beba dođe sredinom lipnja taman dok sve sitnice u stanu upeglamo do kraja.
🙋♀️ 31
🙋 31
+ 20. 10. 2024.
It's a boy 💙
Petrucika sretno sutra na pregledu 🍀
..
Meni su danas došli ti kao lagani menstrualni bolovi, prije ih nisam imala i baš su me uplašili, strah me da beba možda neće uraniti i uhvatila me panika jer nekako sam si posložila u glavi i spremna sam da beba dođe sredinom lipnja taman dok sve sitnice u stanu upeglamo do kraja.
Hvala ti draga!! Ne brini nece i ja ih znam imat osobito kad se preforsiram pa me krenu ti bolovi i kontrakcije!! Al evo me zatvorena i sve pet!! Sutra ce mo vidit iako nije mi vise nesto ni bitno ako san se i pocela lagano otvarat!! Ali mi se cini da ce kod mene standardno cuvaj se pazi se posli nece idu vanka🤣ja bi isto sredina 6mj a vidit ce mo bas me zanima sutra pregled stanje doli i sve skupa! Nadan se da ce biti sve ok!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Meni nema bas tih menstrualnih bolova ali bome mi bude dana kad se jako spusti s glavicom i radi mi takav pritisak da ne mogu ni sjest nego samo lezat ili stajat 😅 Bude bas neugodno jako a i malo bolno. Srecom pa mi to nije do sad trajalo duze od jednog dana. U zadnje vrijeme mi je aktualna bol u trtici i donjem djelu leda i ne mogu bas dugo biti na nogama jer me to krene rasturat 🥲
.
Ako vec pisemo svoje želje za terminom poroda, ja bi htjela roditi 21.6. To mi je bas kul datum kao najduzi dan u godini 😁
.
Sretno cure danas s pregledima!
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Sretno cure danas na pregledima.
Tinchilina čestitam na 36 tt, super ste vi to izgurali😊
2016 💙J
16.10.2024. +
Pregledi🤰🏼
.
20.05. - TejaT, Petrucika, _spring_, Petra_aaa
21.05. - Maslačak_13, Lunolina, Mommy735
22.05. - LuI, Greta10, Tinchilina
23.05. - Pukica
24.05. - MariaI
26.05. - Katrin, AnnaR, Elza
27.05. - Ana0310, Tonkica1509
28.05. - Maria31, Emi25, Danos
29.05. - Sabrina86, Emma05, Lolola13
02.06. -Pixi
03.06. - Piamia
04.06.- ddm2463, Cordisoo
05.06. - Nella2909
09.06. - moonchild, Mom_stera
10.06. - Shoko
11.06. - Mrss26
13.06. - Zrinkolina
.
Popis stvari za bebu: 285
Popis stvari za rodilište: 293
.
TejaT, Petrucika, _spring_ i Petra_aaa sretno danas na pregledima. 😊
.
Ania nadam se da je tvoj pregled jučer dobro prošao.
🩷 7/2022
Sretno svim curama danas, ima vas dosta 🤞🥰
Emi, hvala ti. I ja ne mogu vjerovat da smo na samom cilju 😳
Eto i većine sad u tim tjednima, i to mi je još nevjerojatnije. Naše ljetnice kad krenu, pa svaki dan kad bude nova beba u grupi. Baš se veselim 🤗
💙 5/2023
Cure mi smo s pregleda!! Beba ima 2980kg sve u redu posteljica plodna,ctg uzea mi je bris ginelolog, cerviks mi je 4cm!! Kontrola za tj dana!! Dobila neke masti za ovu venu i sutra koagulaciju miram radit i ostale krvne pretrage i misljenje vaskularnog kirurga za tu moju venu!! Ugl sve ostalo je u tedu nadan se da ce i to biti zadovoljna sam imam slikice i video moje Roze!!🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Petrucika, baš mi je drago za dobar pregled 😊ako bi htjela napisati koje su masti za venu dobila, meni se također baš jako počela nazirati i na preponi, no rečeno mi je da nema ništa za trudnice za tretiranje 🙈
Baby E 09/2022 ❤️
OTP 05.07.2025. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji