Cordiso ja sam imala istu situaciju s prvom bebom, jedan termin po zm i jedan po utz tjedan kasnije (koji se točno poklapao sa mojom ovulacijom), beba je u međuvremenu narasla po mjerama zm, ali je ginekologica pustila ovaj kasniji termin i rodila sam na njega.
Sada je samo po zm, iako znam da mi je ovuacija bila 17. dan, ali je beba pratila mjere pa nije bilo razloga mijenjanja.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Meni su isto dva termina, beba je veca od pocetka, ali nisu mi nista korigirali. Isto je bilo proslu trudnocu i nisam rodila ranije, nego sam jos i prenijela tri dana
Lolola i meni se svida 21.6., jos prvi dan ljeta, bas simbolicno 😍
Moj termin🥰
Moj termin također 🥰
..
Petrucika mislim da još jedna cura ima termin 21.6. kao i mi 🤗
🙋♀️ 31
🙋 31
+ 20. 10. 2024.
It's a boy 💙
Cure, ja sam danas bila na pregledu na merkuru da cujem drugo misljenje za zadak pa evo par info o bolnici koga zanima. Sistem je da se ne prate kad ste narucene nego po redu upisa- tako se proziva pa ko ide tamo dodjite ranije od narucenog termina. Slicno ko u Vinogradskoj prvo se upisete na salter a onda cekanje i prije upisa na salter se na samom ulazu uzme broj s redomata za upis na salter. Cekala sam dosta dugo preko 2 sata sto mi je puno u usporedbi sa duhom al sam i duze cekala u vinogradskoj u prvoj trudnoci. Bila sam narucena kod jedne dr a nije bila ona nego druga (poceli su godisnji) al super doktorica vrlo detaljno sve pogledala, vrlo strpljiva. Cekaonica je vrlo mala kao pola cekaonice vinogradske i sv duha (mozda i manja) i isto je zajedno ginekologija i trudnicka i visokorizicna pa cisto sa dobijete dojam kolicine zena u tom malom prostoru😅. Naravno tu je i pratnja. Ne znam dal je sad renoviran i taj dio al mi se cini novo, svakao novije od Duha i vinogradske. Ono sto je rekla bi drugacije od ovih bolnica je da su termini za odredjene doktore puni pa ne znaci da cete biti svaki put kod istog dr jer jednostavno nema di upisati🤷♀️. Nadam se da drugi tjedan idem kod dr koji je specijalno za zadak pa da vidimo sto ce on reci a i jos se nadam da ce se uz vjezbe okrenut (ova danas dr misli da je jos moguce). Valjda cete skuziti kaj sam napisala bas je zbrda zdola al tipkam u pauzama kad me mala ne vidi na mobu😅.
Curica 6/23 🩷
Meni su isto dva termina, beba je veca od pocetka, ali nisu mi nista korigirali. Isto je bilo proslu trudnocu i nisam rodila ranije, nego sam jos i prenijela tri dana
Moj termin🥰
Moj termin također 🥰
..
Da daaa ja i ti se pratimo a nezz za jos jednu curu evo ne sicam se da san upratila!! Ali znam da se ja i ti pratimo s istim terminom!! Bit ce uzbudljivo na kraju koja ce prije🥰samo da sve bude ok to je ono najvaznije!! Kod tebe je ono kao i kod mene dosta nisko samo nezz jel tebi smeksan grlic ono ili sto tocno?? Moj se drzi jos na 4cm pa ja racunam nema sanse nista ranije iako nije pravilo ali ja sam sad bas aktivna full ali on drzi beton!! Tako da ne ocekujem nista prije!! Iako mi je beba veca za tj dana ali to ne ovisi o bebici ionako!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Meni gin nikad nije cerviks mjerila il mozda i je, al nije komentirala. Samo je rekla da nema sanse da ranije rodim. A ja se sve nadam da hocu😅.
Super zvuci termin 21.6.😊.
Greta hvala na info! Vec mi je muka unaprijed. Jos pogotovo kad pratnja zasjedne, a trudnice nemaju gdje! Drago mi je jedino sta krecem s 37 tamo, zao mi je da ne krecem i kasnije. Ja sam se nadala naruciti kod dr Stasenko iako ne znam hocu li je uopce ikako i vidjeti obzirom na navalu i GO itd :/
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Moj termin🥰
Moj termin također 🥰
..
Da daaa ja i ti se pratimo a nezz za jos jednu curu evo ne sicam se da san upratila!! Ali znam da se ja i ti pratimo s istim terminom!! Bit ce uzbudljivo na kraju koja ce prije🥰samo da sve bude ok to je ono najvaznije!! Kod tebe je ono kao i kod mene dosta nisko samo nezz jel tebi smeksan grlic ono ili sto tocno?? Moj se drzi jos na 4cm pa ja racunam nema sanse nista ranije iako nije pravilo ali ja sam sad bas aktivna full ali on drzi beton!! Tako da ne ocekujem nista prije!! Iako mi je beba veca za tj dana ali to ne ovisi o bebici ionako!!
Na zadnjem pregledu cerviks mi je bio T oblika, zatvorena sam bila i 3,5 cm mi je bio. Sutra ujutro imam pregled pa me baš zanima stanje sada, malo me i strah jer zadnja dva dana baš osjećam više taj pritisak dolje, kao lagani menstrualni bolovi, muči me i nesanica zadnjih dana, a i trbuh mi je došao baš ogroman, i MM je komentirao kako je u par dana tako porastao 😅
🙋♀️ 31
🙋 31
+ 20. 10. 2024.
It's a boy 💙
Cure, da se i ja javim... Malo nam je kaoticno doma pa tesko popratim sve I pisem.
.
Uglavnom, bebica je dobro, 1935g, sve je uredno. Meni nije dr radio cervikometriju nego samo vaginalni pregled prstima, mrzim to 🙄. Kaže da je ok i sve sa mnom, uloziva za vrsak prsta (ja nikad ne znam sta to znaci).
.
Cestitam ostalim curama na dobrim pregledima i dobrim bebicma koje lijepo rastu. 🥰
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Moj termin🥰
Moj termin također 🥰
..
Na zadnjem pregledu cerviks mi je bio T oblika, zatvorena sam bila i 3,5 cm mi je bio. Sutra ujutro imam pregled pa me baš zanima stanje sada, malo me i strah jer zadnja dva dana baš osjećam više taj pritisak dolje, kao lagani menstrualni bolovi, muči me i nesanica zadnjih dana, a i trbuh mi je došao baš ogroman, i MM je komentirao kako je u par dana tako porastao 😅
Da daaa to je ok skrozz ma ja znam da si nesto spominjala bice inda da je nisko bebica!! Tesko je uvik tocno popratit za svaku nekad se bas pogubim🤣ma ne boj se nista sad da si i uloziva i da si otvorena to nije nista strasno niti nesto sto bi kao trebalo nesto znacit! Opusti se slobodno!! Ja isto imam doli bas jak pritsak i znam imat i dosta jake bh def ako san vise aktivna to se sve dosta pogorsa ali cinjenica da nista mi nije nikad utjecalo na nalaz!! Cak san danas imala ba ctg-u moju onako srednje jaku kontrakciju a aparat ju uopce nije zabiljezio🙄pihh reko!! Tako da ja virujen da ce pregled biti ok a opet ti ponavljam ako se doli nesto i promjenilo to ti apsolutno nista ne mora znacit a u tjednima si kad te ne treba brinut!! Javi se sutra i sretno🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Cure, da se i ja javim… Malo nam je kaoticno doma pa tesko popratim sve I pisem.
.
Uglavnom, bebica je dobro, 1935g, sve je uredno. Meni nije dr radio cervikometriju nego samo vaginalni pregled prstima, mrzim to 🙄. Kaže da je ok i sve sa mnom, uloziva za vrsak prsta (ja nikad ne znam sta to znaci).
.
Cestitam ostalim curama na dobrim pregledima i dobrim bebicma koje lijepo rastu. 🥰
Cestitam na dibro i urednom pregledu🫶i svim curama koje su danas imale kao i meni🥰😆🫶
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Pozdrav cure, cestitam na novim trudnicama i zelim vam ugodnu i mirnu trudnocu 🥰🥰 Ja za koji dan ulazim u 8 mj trudnoce i imam pitanje ako me netko moze savjetovat. Termin mi je krajem 7 mjeseca, zivim u Splitu i zanima me koju robicu da gledam za bebu za izlazak iz rodilista i prve dane buduci da budu vrucine ali su mi rekli da bebe nemaju osjecaj za temperature u pocetku, da li se iznosi beba u jaju ili paketini?
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Sortiraj odgovore
Najstariji