Tinchilina znam taj osjecaj kad se preforsiram, treba mi poslije par dana da se vratim u normalu 🥲 Ali drago mi je da ste uspjeli proslavit i da nisi morala mirovat ili nesto pa propustit rodendan zbog toga 😄 Sad se polako pripremat za porod 🙃
.
Petrucika bas potpisujem sve sto Tinchilina kaze! Ti zeno izgledas toliko mlade i tako dobro na slikama da nikad ne bi rekla da imas ijednu tegobu 😁 Ali evo stvarno jos sitno brojimo i brzo ce te tegobe proc a mi to mozemo izdrzati 💪💪
.
Mene sad najvise donji dio leda pocinje bolit i bas mi postaje tesko za kicmu 😬 Jos sam uvijek nesto malo ispod +10kg pa se nadam da necu ni dobiti jos puno, barem u trbuhu 😅
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Tinchilina sretan rodo! Virujem da je bilo zahtjevno, al bolje da se sve to tako ispred poroda potrefilo, meni ce mali imat 1 mj kad mala bude navrsila 2g i mislim da necemo slavit na kraju zbog viroza itd i bas mi je zao zbog toga.
Tako da si odlicno sve izgurala i obavila sta trebas, sad se max odmaraj i skupljaj snagu❤️.
—
Joj mene hvata psihicki umor iako fizicki nisam jos toliko otisla, al zna mi bit tesko i trebam odmor nakon bilo koje jace aktivnosti tipa izlazak i igranje na igralistu s njima. I onda se sjetim da ste vi ohoho ispred mene. Tako da svaka vam cast, dobro gurate uz sve probleme koji naidu. I jos malo prve bebice stizu😊
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Hvala vam cure moje na komplimentima lipo je cuti i znaci pogotovo kad si ovako trudnica u zadnjim danima i osjecas se ko slonica iskreno a onda te tegobe ja imam osjecaj nekad da ja najvise kukam od vas hahah!! Ok i medu starijima sam pa valjda i to ali opet sto kazete izdrzat cu moram kraj je tu iza ugla nema sad puno kukanja nego glavu gori i pici naprid proci ce sve kad rodimo!!!🥰tila san se nadivezat pa cu ostat u ovom postu da ne posrm novi znaci kiku san dobila od proslog pregleda prije tri tjedna znaci kako san se opustila sa svojom dijagnozom GD kilica je tu!! Nezz jel ok ili je i to puno vidit ce mo u utorak😊
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Hvala vam cure moje na komplimentima lipo je cuti i znaci pogotovo kad si ovako trudnica u zadnjim danima i osjecas se ko slonica iskreno a onda te tegobe ja imam osjecaj nekad da ja najvise kukam od vas hahah!! Ok i medu starijima sam pa valjda i to ali opet sto kazete izdrzat cu moram kraj je tu iza ugla nema sad puno kukanja nego glavu gori i pici naprid proci ce sve kad rodimo!!!🥰tila san se nadivezat pa cu ostat u ovom postu da ne posrm novi znaci kiku san dobila od proslog pregleda prije tri tjedna znaci kako san se opustila sa svojom dijagnozom GD kilica je tu!! Nezz jel ok ili je i to puno vidit ce mo u utorak😊
Samo se ti zali, mislim da cemo sto je blize termin i tako biti sve jadnije 🤣 A nisam ni ja bas u cvijetu mladosti, medu starijima ovdje a posebno ako jos gledas da mi je prva beba 😬 Najbolje mi je kad mama prica o svojim trudnocama gdje nije jedne tegobe imala, a ona odradila 3 trudnoce do 23 godine 😅 Ne moze se to niti usporediti, tako mlado tijelo i ovo moje vec naceto 🥲
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Samo se ti zali, mislim da cemo sto je blize termin i tako biti sve jadnije 🤣 A nisam ni ja bas u cvijetu mladosti, medu starijima ovdje a posebno ako jos gledas da mi je prva beba 😬 Najbolje mi je kad mama prica o svojim trudnocama gdje nije jedne tegobe imala, a ona odradila 3 trudnoce do 23 godine 😅 Ne moze se to niti usporediti, tako mlado tijelo i ovo moje vec naceto 🥲
A ja se uvik divim zenama koje su tako pokretne u trudnici koje nemaju neke vece tegobe ali nisan nikad bila ta skupina cakn ni onda s 23 godine nosila san nisko imala problem isto s kretanjem cak i punooo veci ali evo nisan imala vene nisan imala GD mozda i to igra ulogu s godinama i tako neke stvari su me deff zaobisle tad a sad za sve sto je odma se prisije ono a i godinee🤣pa sad kakav cu porod imat u ovim godinama nezz ali ionako me kis dr ne pustit se i kako mora bit bit ce a samo snage izvuc idnekud da ovo dokotrljamo do kraja!! Ali stvarno je ovaj forom jedno veliko olaksanje svakoj od nas i nades informaciju, iskustvo , savjet meni puno znaci iako neke stvari znam ali uvik ima toga sto ne znam ili nisan se susrela tako da cure divne ste sve🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Jutro cure podizem temu malo samo da se javim i pozelim dobro jutro i srecu curama na pregledima!! Cekamo lipe vjesti i sretno cure🥰🫶
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Pregledi🤰🏼
.
19.05. - Mom_stera, AnnieP, Ania
20.05. - TejaT, Petrucika, _spring_, Petra_aaa
21.05. - Maslačak_13, Lunolina, Mommy735
22.05. - LuI, Greta10, Tinchilina
23.05. - Pukica
24.05. - MariaI
26.05. - Katrin, AnnaR, Elza
27.05. - Ana0310, Tonkica1509
28.05. - Maria31, Emi25, Danos
29.05. - Sabrina86, Emma05, Lolola13
02.06. -Pixi
03.06. - Piamia
04.06.- ddm2463, Cordisoo
05.06. - Nella2909
09.06. - moonchild
10.06. - Shoko
11.06. - Mrss26
13.06. - Zrinkolina
.
Popis stvari za bebu: 285
Popis stvari za rodilište: 293
.
Mom_stera i Ania sretno nam danas na pregledu. 😊
.
Ja ima tek u 15:15, zadnji kod moje ginekologice.
🩷 7/2022
Pregledi🤰🏼
.
19.05. - Mom_stera, AnnieP, Ania
20.05. - TejaT, Petrucika, _spring_, Petra_aaa
21.05. - Maslačak_13, Lunolina, Mommy735
22.05. - LuI, Greta10, Tinchilina
23.05. - Pukica
24.05. - MariaI
26.05. - Katrin, AnnaR, Elza
27.05. - Ana0310, Tonkica1509
28.05. - Maria31, Emi25, Danos
29.05. - Sabrina86, Emma05, Lolola13
02.06. -Pixi
03.06. - Piamia
04.06.- ddm2463, Cordisoo
05.06. - Nella2909
09.06. - moonchild
10.06. - Shoko
11.06. - Mrss26
13.06. - Zrinkolina
.
Popis stvari za bebu:285
Popis stvari za rodilište:293
.
Mom_stera i Aniasretno nam danas na pregledu. 😊
.
Ja ima tek u 15:15, zadnji kod moje ginekologice.
Sretno vam 🥰
Sretno cure na pregledima 🥰
Opasno se približavamo terminima😊
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Sretno cure na pregledima 🥰
Opasno se približavamo terminima😊
Bome, bas mi cudno sto je ova bočica došla toliko blizu kraju trake 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹
Sortiraj odgovore