Stalno zaboravljam pitat, ne sjecam se jel bila vec tema. Hocete piti onaj caj od lista maline ili nesto drugo u tom stilu? Jel ima to ikakvog ucinka uopce? 😅
E vidis ako ne nadem od biljkoljupke mogla bi tu probat. Pretpostavljam da je ista stvar? Jel odvratno za pit? 😅
.
Meni je sutra prvi pregled u bolnici i nadam se da ce mi napraviti i bris za bhsb jer je moj dr to napisao u zadnji nalaz da se napravi. Jesu tebi spominjali taj bris ili si vec radila mozda? U kojoj si bolnici?
Trebala bi biti ista stvar, a osim toga je duplo pakiranje u odnosu na Biljkoljupkin, a jeftinije. Pijem 3x dnevno 20-ak kapi pomiješanih s vodom, nije odvratno, sasvim je ok. Na neki biljni čaj/sirup me podsjeća.
Ja sam bris na bhsb radila u 35.tt, na posljednjem pregledu kod svoje gin.
Pa mogu onda i to da si pojednostavim 😁 hvala ti za info!
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Jel to bio Blagaiç? Meni je jučer bio, a inace se ne vodim kod njega i isto mi nije sjeo.
💙 5/2023
Jel to bio Blagaiç? Meni je jučer bio, a inace se ne vodim kod njega i isto mi nije sjeo.
Nije 😊 Ma stvarno ne bi pisala tu po forumu jer mi je glupo tak na temelju jednog kratkog pregleda... Ako jos nekad naletim na njega i bude lose iskustvo onda cu napisati. Ali mi je bas sad koma, opet mi se vraca cijeli strah od poroda koji sam imala i mislila da sam dovela to u red. Cijeli dan mi se mota po glavi sve skupa, mozda bude bolje kad prespavam
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Baš mi je žao da si imala takvo loše iskustvo, pogotovo sad pred kraj praktički 😟 nadam se da će se dojam popraviti na sljedećem pregledu 🫂
💙 5/2023
Baš mi je žao da si imala takvo loše iskustvo, pogotovo sad pred kraj praktički 😟 nadam se da će se dojam popraviti na sljedećem pregledu 🫂
Hvala ti 😊 A mislim da ce me proc samo dok probavim 😅 Onak realno nis se nije dogodilo tako strasno i glupo mi je radit drame ali ja sam bas osjetljiva na "napadanje" besmisleno (posebno tako od autoriteta neke vrste) i jos mislim da sam nekako dodatno ranjiva na tim pregledima.
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Sortiraj odgovore
Najstariji