Cordiso, probat fu te utjesit da ako si dobila, dobila si u najboljem trenutku- najmanje opasnosti za bebu jer je vec dobro razvijena (tak su minrekli u bolnici). Ako vadis na hzjz duze se ceka nego na stamparu (par dana) a ponavljaju oba za 2 tjedna. Nakon nalaza se naruci kod infektologa na zaraznu i onda s njegovim nalazom kod ginekologa, meni je preporucio sv duh al bilo je puno ranije u trudnoci i jos ne ne zna dal sam uopce bila zarazena il je bilo lazno pozitivno. Kako god na srecu bebi nije nista. Tak da probaj ne brinut previse i sretno.
Curica 6/23 🩷
Megyca i bolje da si tamo pod nadzorom, nek samo sro duze bebe pricekaju 😄🤞💪
.
Petrucikadrago mi je da nije nista ozbiljno s venama, budes ti to izdrzala, nije nam jos puno ostalo 😊😊
.
Pixi, bas gledam i rasprodano je na stranici od biljkoljupke 🥲 Jel se moze to nabaviti i gdje drugdje?
E mislim da se samo može preko njezine stranice. Ima jednom mjesečno prodaju, objavi na Instacu kad je. ( Mogu ti i ja popratiti)
Smiješno mi je kako svaki dan druga panicari. Ali mislim da je to sve normalno u ovoj završnoj fazi.
Cordis drzim fige da niste zarazeni i da sve bude uredu 🤞🏻
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Ja sam probala uoratit sto nam je sa cordiso ali ne nalazim!! Sto gid da je draga vidim cure posu da ne brines i da ce biti sve ok pa tako imas podrsku i s moje strane🥰sad pitanje za sve!!! Drage trudnice ja sam sebi primjetila doli na ulazu kod gospodice na velikoj usmini onu venu onako malo izrazajniju citala san po netu da je cesta u trudnici da ne predstavlja nikakav problem da se spontano povuce idma nakon poroda!! Mene ona malo bolucka kad se doli brisem ono kad diram oko nje tako san i primjetila!! Jel imala koja ili ima?? Prva trudnoca mi je da se s ovim susrecem!! U utirak imam spomenem doktoru!! Hvala na svakoj info 😍🫶i sretno cure na pregledima🥰😍
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Evo jos cekam gin da mi odg, al se spremat vadit protutijela privatno.
Venu sam imala i ja prosle i ovu trudnocu, prode kasnije, velik je to pritisak ipak.
Mene doduse nije boljela, samo je prisutna.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Ja se isto sjecam da sam negdje citala za tu venu da se zna pojaviti i da nije nista za brigu. A ako te bas boli spomeni naravno, al vjerujem da je sve okej ☺️
Cordisoo javljaj za nalaze, drzim fige da je sve okej i da ne moze utjecati na bebicu u ovom stadiju 🤞
Curke sretno na pregledima, cekamo dojmove!
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Molim vas cure sto je Cordiso !! Nemam vrimena se vracat unazad a trazila san nisan naisla!! Pretpostavka neka zarazna infekcija u potanju sto li!! Drzi se draga i javljaj se
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Pojavila joj se peta bolest u grupi od male, a Cordisoo misli da nije preboljela jer nije isla u vrtic kao dijete. Pa se sad idu i ona i mala testirati, evo ako sam tocno sve zapamtila. Al mozda ni mala nije pokupila 🍀
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Molim vas cure sto je Cordiso !! Nemam vrimena se vracat unazad a trazila san nisan naisla!! Pretpostavka neka zarazna infekcija u potanju sto li!! Drzi se draga i javljaj se
Vrtić u kojoj joj ide curica su javili da se pojavila peta bolest. Cordis nije sigurna je li preboljela
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Megyca i bolje da si tamo pod nadzorom, nek samo sro duze bebe pricekaju 😄🤞💪
.
Petrucikadrago mi je da nije nista ozbiljno s venama, budes ti to izdrzala, nije nam jos puno ostalo 😊😊
.
Pixi, bas gledam i rasprodano je na stranici od biljkoljupke 🥲 Jel se moze to nabaviti i gdje drugdje?
E mislim da se samo može preko njezine stranice. Ima jednom mjesečno prodaju, objavi na Instacu kad je. ( Mogu ti i ja popratiti)
Smiješno mi je kako svaki dan druga panicari. Ali mislim da je to sve normalno u ovoj završnoj fazi.
Cordis drzim fige da niste zarazeni i da sve bude uredu 🤞🏻
Mozes popratiti, imam jos onda 2 tjedna fore da kupim 😊 Pa ako nece imat budem uzela drugu tinkturu neku ili caj. Hvala ti!
.
Cordis, drzim fige da bude sve ok 😊
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
A evo mene nezadovoljne s pregleda. Dr me oprao za neke sulude stvari na koje stvarno ne znam kaj bi rekla niti kako ja imam utjecaja, npr. zasto nisam vadila krv u zadnje vrijeme, zasto nisam jos jedan pregled imala kod svog dr prije bolnice i slicno. Izbezumio me skroz s tim nekim stavom napadackim, koji mozda i nije bio takav ali ja sam osjetljivija i sve sam to dozivjela kao kritiku na sebe i izbacio me iz takta. Hladne i polunadrkane medicinske sestre necu ni spominjat. Eto bas mi prisjelo i iduci pregled se nadam da bude ipak bolji... Glavno je na kraju da je s bebom i samnom sve ok, radio je samo uzv a iduci put ce ctg valjda i najavio je bhsb bris.
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Sortiraj odgovore
Najstariji