Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lolola13
    15. Svibanj 2025. 21:44

Megyca i bolje da si tamo pod nadzorom, nek samo sro duze bebe pricekaju 😄🤞💪
    .
    Petrucika drago mi je da nije nista ozbiljno s venama, budes ti to izdrzala, nije nam jos puno ostalo 😊😊
    .
    Pixi, bas gledam i rasprodano je na stranici od biljkoljupke 🥲 Jel se moze to nabaviti i gdje drugdje? 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    15. Svibanj 2025. 21:50

mommy735

lolola13

Stalno zaboravljam pitat, ne sjecam se jel bila vec tema. Hocete piti onaj caj od lista maline ili nesto drugo u tom stilu? Jel ima to ikakvog ucinka uopce? 😅

Nemam pojma ima li učinka, ali ja sam s 36tt počela piti tinkturu maline od Pannonicuma. Neki hvale, neki kažu da nema razlike, a sad.. vidjet ćemo.

Jučer samobavila prvi pregled u bolnici s 37tt (ctg, vaganje, urin i tlak, a nakon toga razgovor s dr). Pošto mi je prošli uzv bio prije 2 tjedna, danas me dr. nije pregledavao ni radio uzv. Za sljedeći tjedan mi je najavio kompletan pregled te uzv i ctg.

E vidis ako ne nadem od biljkoljupke mogla bi tu probat. Pretpostavljam da je ista stvar? Jel odvratno za pit? 😅
    .
    Meni je sutra prvi pregled u bolnici i nadam se da ce mi napraviti i bris za bhsb jer je moj dr to napisao u zadnji nalaz da se napravi. Jesu tebi spominjali taj bris ili si vec radila mozda? U kojoj si bolnici? 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

Elza
    15. Svibanj 2025. 21:55

Istina, baš smo već blizu kraja 
    Počinjem biti nestrpljiva i uzbuđena, a vi? 

lolola13
    15. Svibanj 2025. 22:44

Elza

Istina, baš smo već blizu kraja
    Počinjem biti nestrpljiva i uzbuđena, a vi?

Ja sam jucer bila nestrpljiva i uzbudena a danas sam nervozna i preplasena 😂 Istovremeno jedva cekam da dode i nadam se da nece nikako prije termina jer mi i to djeluje prebrzo 🙈 Eto, ludakinja

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Tinchilina
    15. Svibanj 2025. 23:21

Hahaha Lola, mislim da je to skroz normalno, evo mene je danas oprala ful paranoja kako je ovaj drugi doktor više sklon porodit me i prije kraja mjeseca, a realno se radi o svega par dana razlike haahahha, znači ono...

Cordisoo, baš mi je žao da sad o tome moraš brinuti. Ako nisi prebolila i sad je dobiješ, koliko je to opasno za bebu u ovim tjednima? Znam da sam bila čitala o tome nekad ranije, i da postoji neka inekcija koja se dobije u tom slučaju? Al naravno  prije svega, nadam se da ćete izbjeć sve to. 🙏🤞

Petrucika, uf, zvuči koma ovo na ledima, svaka čast da si to uspjela pregrmiti. I bravo za sve ostalo, nadam se da će proći bez ikakvih komplikacija.

I čestitam curke na urednim pregledima 🥰

Annie, sljedeći i pretpostavljam zadnji pregled prije carskog mi je 22.5.

💙 5/2023

petrucika
    15. Svibanj 2025. 23:44

Cure drage malo cu se ubaciti!! Evo citam vas i ja isto kao i vi nekad ne mogu pojmit da smo mi vec u skoro finalu i da ce za koji dan to krent jedna po jedna!! Mislim da prve bebice onako bas terminske imam sam pocetak 6mj a cini se i kraj 5mj da nam stizu nas dvojceki!! Drage cure id srca vam svima zelim brze i lake porode naravno kao i sebi🥰i da izguramo ovo hrabro do kraja!! Ja imam u utorak pregled imam tisucu pitanja sad nekako se samo nadam da ce mi se i Ova vena cim orije smiriti i da ce se to koliko toliko unormoaizirqt kad rodim!! Valjda ovaj sam kraj mora tako nekog ovako nekog onako!!! Izdrzat ce mo!! Cestitam jos jednom na dobrim pregledima cure i sretno sutra vi koje imate🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.