Evo da se javim, pisala sam na proljetnicama jer su mi promijenili doktora koji nije baš omiljen u ovim grupama, al ok sad je sami kraj pa se neću žaliti. Bebe su super, lijepo napreduju, sad su oko 2600 obje. I poslao me odmah na dodatne pretrage kao pripremu za carski. Tako da ću ja možda ić tamo krajem sljedećeg tjedna. Al vidjet ćemo. Sretno ostalim curama na pregledima.
💙 5/2023
Jooj ja sam pila i jela svasta da se pokrene - i caj malinu, datulje, ananas ma sve za sto sam cula. Hodala ponstepenicama i nogostupu, lopta, sex, one vjezbe s bradavicama… nis nije pokrenulo. Dr mi je onda rekla da impuls dolazi iz mozga a ne od hrane al nemre skodit + fino je i zdravo. Nekak najvise vjerujem da bi te vjezbe bradavice trbuh mogle radit al eto meni nisu. Ko zna, nekome nesto upali🤞
A kad se u pravilu pocne s cajem i ostalim? 😁 Na punih 36 ili kasnije?
.
Tinchilina zao mi je zbog doktora, ali super da ne dopustas da te to izbaci iz takta! Jesam dobro shvatila da ti sigurno ides na carski znaci? A bebice super rastu! 🥰
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Evo da se javim, pisala sam na proljetnicama jer su mi promijenili doktora koji nije baš omiljen u ovim grupama, al ok sad je sami kraj pa se neću žaliti. Bebe su super, lijepo napreduju, sad su oko 2600 obje. I poslao me odmah na dodatne pretrage kao pripremu za carski. Tako da ću ja možda ić tamo krajem sljedećeg tjedna. Al vidjet ćemo. Sretno ostalim curama na pregledima.
💙 5/2023
Nekaj mi je zaštekalo pa 2x poslala isti post. Da da, idem na carski jer sam malogq rodila na carski. Je da je prošlo točno 2 god, i da nisu blizanci mogla sam rodit vaginalno, al budući da jesu nemam izbora. Al kad već mora biti carski onda mi je draže da idem na dogovoreni nego se napatiti sa vaginalnim i onda na kraju završiti na hitnom carskom (kao kod prvog poroda).
💙 5/2023
Tinchilina kad ce ti onda cca zakazati carski? Vjerujem da onda stavljaju ranije posto su blizanci
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Greta, čini se da je Ratko odsutan. Mislim da će i sljedeći tjedan biti Blagaić. Kolko sam shvatila.
Keksolina, da, ide se ranije. Al moj doktor je rekao da moram uć u 37 tjedan, pa da bi carski bio tamo sa 37+1,+2, a doktor od danas pak govori, 35 tt se kod blizanaca računa kao 37tt kod redovne trudnoće. Al ok, ipak idem na kontrolu tek za tjedan dana sa svim potrebnim papirima za carski, pa ćemo tad dogovorit datum. Tako da neće to biti sigurno nešto puno dalje od 37 tt.
💙 5/2023
Btw, jel nekog pod zadnje traži nenormalno slatko? Evo, nije me cijelu trudnoću tražilo kao sad. Doalovno mogu samo slatko jest. 🫣
💙 5/2023
Cure samo cu cestitati na urednim pregledima i pozeliti nam svima da se nastavi u istom tonu dalje i to je too🥰ja sam upravo kegla malo odmorit bila san u diru jutros i sad za sat vremena opet moramo ici!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Tinchilina kao prvo cestitam na dobrom pregledu. Najbitnije da su bebe dobro i da lijepo napreduju. Bas si dogurala u lijepe tjedne i vec su stvarno dobru kilazu postigli, mislim da ce s preko 2.5kg u tim tjednima biti kao bilo koja druga terminska beba!
Zao mi je zbog promjene doktora, nazalost tako je to kod ljetnih beba (imala ljetnu bebu 2023, evo i sad), svi koriste zadnji GO u 6.mj, onda krecu pravi ljetni GO 7. i 8.mj. Pa neki spoje nekoliko tjedana i tako, dode i prode taj kraj trudnoce.
Mislim da mi je proslu trudnocu svaki put bio drugi dr na pregledu tako da razumijem da je frustrirajuce, pogotovo tebi jer znas da ides na carski i birala si svog doktora i ocekivala njega. Najbitnije da te doveo do kraja, a sad, tko ce sam porod voditi, vjerujem da su svi na duhu stvarno iskusni.
Javi kad dobijes tocan termin hospitalizacije!
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Sortiraj odgovore
Najstariji