Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _spring_
    05. Svibanj 2025. 17:44

greta10

Spring hvala puno na izvjestaju. Jesi li mozda pitala s koliko tjedana treba doci kod njih ako se planira tamo rodit?

Nisam to pitala 🙈, a nisam čula ni da je netko drugi... Pratim na fejsu u grupi "Porodi u Hrvatskoj" jednu objavu, tamo su cure isto pisale informacije s obilaska jer imali su više grupa koje su vodili u obilazak. 

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

_spring_
    05. Svibanj 2025. 17:48

Čestitam curama na dobrim pregledima, nek se nastavi tako mirno. 💖

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

• greta10
    05. Svibanj 2025. 19:05

_spring_

greta10

Spring hvala puno na izvjestaju. Jesi li mozda pitala s koliko tjedana treba doci kod njih ako se planira tamo rodit?

Nisam to pitala 🙈, a nisam čula ni da je netko drugi… Pratim na fejsu u grupi "Porodi u Hrvatskoj" jednu objavu, tamo su cure isto pisale informacije s obilaska jer imali su više grupa koje su vodili u obilazak.

Poslat cu im mail pa ako odgovore javim.

Curica 6/23 🩷

• moonchild
    05. Svibanj 2025. 19:21

Bok, evo i mene! Čestitam svima na lijepim pregledima (danas nas je baš puno imalo) - neka se tako i nastavi! 💕
    Libo žao mi je kaj si u bolnici, ali bar znaš da je sve ok s bebom, i pod nadzorom si. Držim figeee! 🤞

Moj pregled je super prošao, sve je kako treba, mali se vrtio cijeli pregled, veličina taman za 25. tjedan, zatvorena sam skroz.
    Spring joj, sad kad si mi napisala za Merkur, i ja želim tamo, stalno se premišljam 🙈

Nemrem vjerovati da mi je sljedeći pregled u 30. tjednu... pa kako to vrijeme leti! A neke od vas su već skoro u finalu! 🥹
    Uživajte vi i bebice u ostatku večeri 🤗

• Tinchilina
    05. Svibanj 2025. 19:49

Čestitam na svim urednim pregledima ❤️ baš je lijepo pratit kako bebice rastu 🤗

💙 5/2023

AnnieP
    05. Svibanj 2025. 19:56

Evo i mene s pregleda.
    Sve je dobro, zatvorena sam. Curka ima 2kg, kaže doktorica da je neka ratoborna. Jedva ju je izmjerila. 😄
    Po njihovoj vagi sam dobila manje od 2kg u 4 tjedna, ja zadovoljna.
    Idući pregled mi je 19.5., zadnji kod moje ginekologice, tjedan poslije toga idem u bolnicu na pregled.
    Od 11.5. sam na porodiljnom, dobila sam sve doznake, sad sam mirna. 😊

🩷 7/2022

petrucika
    05. Svibanj 2025. 20:17

Cure cestitam svima na urednim pregledima samo tako naprid!libo zao mi je da si opet u bo ali ipak tu si sigurna i dobro je uvijek reagirati!! Bit ce sve ok jos malo izdrzite samo da uplovite bar u 37tt pa ce biti lakse psihicki!! Cure drage zeoim nam svima sretno do kraja i da izguramo sve to kako triba i da rodimo nase bebice zive i zdrave😍☺️🙏!! Ja sam danas isla vadit krv za rh nalaz mi je za dva dana!! Isla san za kompresijske carape za vene jer sam bila juce na hitnoj i dobila preporuku danas nisila taj papir i cekam komisija da mi odobri ti!! Jedva san izdrzala danasnju voznju u autu iako kao suvozac ali mi bas nije odgovaralo pritisak i par kotrakcija su mi bile pomalo bolne u tom polozaju!! Kad san dosla kuci legla san i bilo je okk!!ja evo perem vec danima robicu oprala danas masinu i imam jos posteljinu dekice tetrice nesto s kolica sto se da skinut i sa jaja i to je to!! Soba ce mi biti do petka gotova laminat i stize ktevet u petak onda cu narucit ormar!! Eto ugl kod mene radno nikako da se malo opustim ali ok bitno da stignem sve do kraja 5mj!! 

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• melody
    05. Svibanj 2025. 22:45

Pozdrav, da li neka ima problem sa trncima u stopalima ? Pijem bioelectra magnezij 300 prije spavanja ali me izludi ovaj osjecaj vecinom navece ali i preko dana

• Emi25
    06. Svibanj 2025. 00:59

Cure čestitam vam na urednim pregledima, lijepo rastu bebice😊 

2016 💙J
    16.10.2024. +

• moonchild
    06. Svibanj 2025. 08:15

Dobro jutro! Zaboravila sam jučer pitati doktoricu, a sljedeći tjedan imam ogtt... Jel smijem prije uzeti euthyrox i smijem li piti vodu prije i za vrijeme testiranja?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.