Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchilina
    03. Svibanj 2025. 19:50

Žao mi je Tonkice da vam se to dogodilo. :( ne mogu zamisliti kombinaciju takve sreće i tuge u isto vrijeme. Nadam se da ćete se sa novom bebom ispuniti i samo uživati i da će prilagodba na novog člana proći što bezbolnije. 

Cordisoo, joj to zvuči jako teško. Nadam se da me moj mali neće tako napatiti. Crkla bi, al slazem se, nema druge nego im dat vremena. 

💙 5/2023

petrucika
    03. Svibanj 2025. 21:52

Evo da se i ja malo ubacim ja imam cure 2godine razlika nisu isle u vrtic ali evo ja vam ne mogu se na njih dvi nista zalit!! Ja sam onda imala 26godina kad san rodila mladu nije mi bilo tesko nista oko njih iako su one bile jedno vrime zajedno u pelenama i dude i svasta dok se starija nije odbila!! Ljubomore nikad nije bilo ma nista za pozelit dica!! Ja nisan radila bila san kuci i taj dio zivota mi je bilo poseban prvo majcinstvo i puno strpljenja volje i svega a one su bile takve dobre nisu se svadale dilile su sve ma eto ja nemam stvarno nista reci osim pozitivnog iskustva!! Sad ih imam troje i mali mi popije zivce za njih 5 jako je zahtijevan tvrdoglav ziv znatizeljan s njim jednim mi je puno teze nego s njih dvi onda plus sad dolazi bebica vidit ce mo ali mislim da ce biti mazena i pazena s njihove strane!! Tako da evo to je moje iskustvo!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• greta10
    04. Svibanj 2025. 08:26

Petrucika evo haljina koje sam gledala. Kad odes na stranicu pa ce ti predlozit slicne- ima ih bas puno tako bretele pa dolje sire: 
    https://www.zara.com/share/textured-midi-dress-p04813323.html?v1=420914939&v2=2420900&utm_campaign=productShare&utm_medium=mobile_sharing_iOS&utm_source=red_social_movil
    https://www.zara.com/share/voluminous-gauze-midi-dress-p00881323.html?v1=412986407&v2=2420900&utm_campaign=productShare&utm_medium=mobile_sharing_iOS&utm_source=red_social_movil
    https://www.zara.com/share/poplin-ruffle-midi-dress-p03743035.html?v1=451472715&v2=2420900&utm_campaign=productShare&utm_medium=mobile_sharing_iOS&utm_source=red_social_movil
    Uglavnom baci oko, svih boja, cvjetnih uzoraka pa sta se kome svidja. 

Curica 6/23 🩷

• greta10
    04. Svibanj 2025. 08:35

Ovo sto pisete sa drugo, trece dijete i mene bas brine kako poslozit rutinu a da starija nije “zapostavljena” a da mladje dijete dobije sve sto treba. Bas dosta citam i istrazujem, sve mi se sad cini glupo i ono “no shit”. Trazim magicno rjesenje kojeg nema😅.
    Nego, da li cete kupit poklon za starije od mladjeg i sto? Ne znam jel vec bila tema. 

Curica 6/23 🩷

• Tinchilina
    04. Svibanj 2025. 11:25

Ja sam već pripremila neke sitnice za maloga, lopticu, one neke magnetne labirinte sa kuglicama i slagalicu drvenu. Sitnice, al sve što on voli i inače. Tj to bi mu kupila nevezano uz to. A kažu da djeci to bude zgodno. Koji si savjet ubrala, osim onog da ih se uključi u sve oko beba i da se ima vrijeme 1 na 1 s njima?

Petrucika, hahahah, tvoji postovi me baš znaju nasmijati. Al mislim da to stvarni nema veze sa spolom, nego eto, takvo je dijete. Jel ti s njim, s vremenom lakše ili teže?

💙 5/2023

• cordis00
    04. Svibanj 2025. 11:58

Ja sam isto dala poklon starijoj od seke kad smo dosle iz rodilista, isto cemo sad, al ono sta smo planirali ionako kupiti, prakticko sta nam treba😅.
    U njihovom slucaju biciklici.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

petrucika
    04. Svibanj 2025. 12:14

Tinchilina

Ja sam već pripremila neke sitnice za maloga, lopticu, one neke magnetne labirinte sa kuglicama i slagalicu drvenu. Sitnice, al sve što on voli i inače. Tj to bi mu kupila nevezano uz to. A kažu da djeci to bude zgodno. Koji si savjet ubrala, osim onog da ih se uključi u sve oko beba i da se ima vrijeme 1 na 1 s njima?

Petrucika, hahahah, tvoji postovi me baš znaju nasmijati. Al mislim da to stvarni nema veze sa spolom, nego eto, takvo je dijete. Jel ti s njim, s vremenom lakše ili teže?

A viruj da imam osjecaj sto stariji to teze!! Ja ti kazem onako kako je stvarno s curama ma nikad problema ni dan danas ja nekad kazem njih dvi kao da san imala blizanke nekako slicno iskustvo i toliko i lice da ljudi i misle da su blizanke samo je mlada visinom presisala stariju😆a on… viruj mi da je tezak karakter ja i muz tek sad vidimo sto znaci kad dite nece poslusa kad stalno radi neki dispet jakoo je ziv i sto on naumi to on napravi nema tu!!! Ali takav je ja isto virujem da ce to jedan dan doc na svoje i da ce se smiriti racunam jos je mal iako 6godina hmm nije tako malo ali takvo dite i nismo svi isti i gotovo!! Kakva ce mi ova curica u drobu biti vidit ce mo ali ja gajim nadu da ce biti dobra i nekako to je moje iskustvo s curicama pa racunama bit ce kao seke a braco je idradija sve ono za njih sto one nisu😅😅!! Al neka su zivi i zdravi ☺️

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

petrucika
    04. Svibanj 2025. 12:18

Greta hvala za link tako san bas nesto i mislila i bas cu si pogledat jer mislim da bi mi tako model sd naj bolje odgovara!!! Cure ja evo uvik neki problemcici ali necu panicarit!! Vec ste kozda upamtile da imam problems venama i jedna vena vec dva dana mi je onako crvenkasto i to se malo povuce malo opet bude izrazajnije!! Ne boli me ni nista ali mi nije svejedno koliko god moje vene biti lise na izgled nisan imala takve situacije a ginekolog mi je jednom rekao ako pocrveni okolo ili ista slicno da triba reagirat!! Ja se bojim tromba ne daj Boze!! I sad se mislim pop otic na hitni prijem oni bi mi sigurno odradili komplet pregled!! Ili cekat sutra opce p a sto ce mi on napravit!! Evo na sto muka san a znan ako odem doli na hitni 3/4 sata mi ne gine cekanja!!! Eto kod mene nikad mira🤨

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

lolola13
    04. Svibanj 2025. 12:54

petrucika

Greta hvala za link tako san bas nesto i mislila i bas cu si pogledat jer mislim da bi mi tako model sd naj bolje odgovara!!! Cure ja evo uvik neki problemcici ali necu panicarit!! Vec ste kozda upamtile da imam problems venama i jedna vena vec dva dana mi je onako crvenkasto i to se malo povuce malo opet bude izrazajnije!! Ne boli me ni nista ali mi nije svejedno koliko god moje vene biti lise na izgled nisan imala takve situacije a ginekolog mi je jednom rekao ako pocrveni okolo ili ista slicno da triba reagirat!! Ja se bojim tromba ne daj Boze!! I sad se mislim pop otic na hitni prijem oni bi mi sigurno odradili komplet pregled!! Ili cekat sutra opce p a sto ce mi on napravit!! Evo na sto muka san a znan ako odem doli na hitni 3/4 sata mi ne gine cekanja!!! Eto kod mene nikad mira🤨

Stvarno se ne razumijem u vene ali ako je dr rekao da treba reagirati ako pocrveni ja bi onda isla na hitnu 😬 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

Makarena
    04. Svibanj 2025. 13:25

Pozdrav, došla sam ovdje postaviti pitanje jer tema kojoj pripadam nije još baš aktivna. Zanima me vi koje ste imale mučnine, kako ste se organizirale s poslom? U prvoj trudnoći nisam imala niti jedan simptom i evo sad su me iznenadile mučnine i povraćanje. Zanima me jeste li odmah na komplikacije ili ste radile unatoč mučninama? Trenutno mi mučnine nisu svakodnevne pa mi je glupo odmah otvarati komplikacije, ali dan kad imam mučnine bas dosta povraćam i nisam za ništa i ne mogu se zamisliti da radim u takvom stanju. Pa eto zanima me jeste li umirale na poslu ili ste odmah otvorile komplikacije 😅.

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.