Ne znam hoćete li moć otvorit ovaj link, al nekako me ovo ne bi privuklo sad u Vinogradsku. A mozda je to i cilj ovog posta:
https://www.facebook.com/share/r/19K3ANzZTo/
Haha. Čukelj legenda 🤣 kako god su rekli da će se rasteretili vinogradska ništa od toga, jer žene idu zbog doktora tamo. Btw i rodilište i patologija u vinogradskoj idu u obnovu. Kad sam jos ja bila u bolnici su došli mjeriti i dogovoriti gdje će prvo krenuti. Kako god bilo, ja ostajem u vinogradskoj, dr.iz Merkura kad su bili dežurni i u viziti su sve odradili u 5 min cijeli odjel. A i sestre s Merkura, čast nekima, ali 2 su bile posebne.🤦♀️ nije sve u izgledu prostorija...ima nešto i u ljudima 😉
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Moze ako nades stavi ja cesto kupujem u Zare mislim najcesce ka nekako nadem sebi uvik tamo nesto!! Ali od kako san trudna usla nisan jer si nisan tipa nista kupovat kroz trudnocu osim taica i to san sebi bila uzela neke najjeftinije!! Zato bi si bar eto za izlazak kupola neku haljinicu doli mogu slapu neku lipu mogu i patiku!! I to je too!! Nesto jednostavno a opet da se ja malo osjecam nakon 9mj sredeno🤣i eto ako bi mogla izvukla bi sebi pramenove i to je tooo!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Cure ja sam prvu turu robice oprala popeglala i slozila!! Kupila san komodu sa 6 ladica ali ja imam toliko robice da bi mi izgleda dvi bile malo!! Pa san odlucila prat kolko tu stane a ostalo kad rodim jer kako uredujemo tu sobu ormar jos nismo uzeli on ce doci na red mozda kraj 5mj pa onda cu ostatak u ormar!! jednu ladicu dan kao stavila pelene i maramice mozda nusan tribala bilo bi bilje da san to u neku lipu kutiju pa na komodu ali soba mi jos nije gotova komoda mi stoji u dnevnom trenutno pa eto ovako cu samo da mogu zapocet s tom robicom pa cu posli kad prebacim u sobu vjerojatno vadit i premistat🤣kofer san spakovala isto ali ceka jos mi fali pa tako i on stoji nisan ga ni zatvorila!! Ali dobro racunam imam jos misec ipo vrimena stici cu sve!!😁
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Megyca, pretpostavljam da si zatvorena kad nisi nista pisala. Mislim, zbog kontrakcija. Vjerujem da su neugodne al bitno da te ne otvaraju. Baš mi je drago da si se malo javila ❤️
Meni su kontrakcije skroz prestale, ne znam kad sam zadnji put imala koju, od bolnice valjda. Mislim super, al neobicno kak su ih zaustavili.
Spring, kolko dugo si ledila, cca?
Cordisoo, svaka ti čast. Ne bi to izdurala ni ne trudna hahahaah
Hej, ledila sam dok se kockica nije otopila 🙈. Rekla bih nekih 10-15 min. Nije ugodno u prvi tren, ali poslije je ok. Ja sam si zapravo zamrznula u vrećici za zamrzivač malo vode, onako u kutu samo. Nisam imala one vrećice za led, a ni onaj ledeni gel...
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Ja sam svu robicu oprala ali nisam sve sortirala. Dobila sam puno toga i to vecih velicina pa sam za sada samo sortirala ove najmanje 😊
.
Torba za bolnicu nije skroz spremna, narucila sam sad jos par spavacica u nadi da ce te biti dobre za bolnicu i trebam jos kupiti par sitnica ali generalno je sve drugo u torbi 😁
.
Haljinu sam isto kupila ali nisam na kraju sigurna da cu nju obuci, to jos moram vidjeti. Ide u zvono i veze se ispod grudi s trakicom, negdje mi je ispod koljena.
.
A po pitanju depilacije sam si i ja bas mislila kako sloziti termine 😅 Isto idem na secernu pastu za brazilku a noge s voskom. Bila sam bas prosli tjedan pa mi onda taman nikako ne sjeda da idem jos 2 puta osim ako skratim na svaka 3 tjedna termin 🙈
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Bravo Lola i Petrucika na spremnoj robici za bebe. 😊
Nama komoda stize kad se vratimo iz Slavonije, taman ću biti u 32.tj pa ću polako početi sa slaganjem. Naručila sam spavaćice i udarno krećemo u nabavku svega što nam još treba nakon što se vratimo u Rijeku.
Tinchilina ušla si u dobre tjedne, još malo 🤞. Činiš mi se kao dobra mama i sigurno će se nastaviti ta bliskost sa sinom. 🥰
Uzivajte cure u danu 😊
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Bravo Lola i Petrucika na spremnoj robici za bebe. 😊
Nama komoda stize kad se vratimo iz Slavonije, taman ću biti u 32.tj pa ću polako početi sa slaganjem. Naručila sam spavaćice i udarno krećemo u nabavku svega što nam još treba nakon što se vratimo u Rijeku.
Tinchilina ušla si u dobre tjedne, još malo 🤞. Činiš mi se kao dobra mama i sigurno će se nastaviti ta bliskost sa sinom. 🥰
Uzivajte cure u danu 😊
Taman nakon odmora kreces punom parom 😁
.
A ja ne gledam kao da je sve spremno dok sve ne slozim 😂 Zelim bas odraditi maksimalno dok sam trudna tak da kad se rodi nemam posla jos i oko toga 😅 Pa kak ce prerastati velicine da vec imam spremno dalje, barem to za pocetak.
.
A kaj se tice spremanja spavacica i grudnjaka za rodiliste, ja ne znam zapravo kak bi to unaprijed strpala u torbu. Nije da imam 10 grudnjaka pa cu ih sad par stavit u torbu na iducih mjesec dana 😂 A i haljinu cu vjerojatno nosit u međuvremenu. Mislim da cu taj dio spremiti tek tamo bad pred porod
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Mislim da će sve žene tu iz grupe biti super mame, s obzirom kako ste angažirane oko trudnoće, poroda i priprema za bebe. Ja baš gledam to svoje dijete, koliko dobiva ljubavi, podrške itd sa svih strana, i svega ostalog naravno.
I mislim da nije ni to najbolje, jer treba osjetiti i manje lijepe situacije, gdje neće on biti uvijek u centru pažnje. I da to prihvati kao dio života, da dijeli sve sa bratom i sestrom i mamu i tatu i sve ostalo. Al opet, to iskustvo kad imaš samo jedno dijete, koje ću sad morati često stavljati na čekanje i neću mu se moć tolko posvetiti me malo rastužuje, iako vjerujem da je to dobro za njega.
Šta vi žene sa više dječice kažete? Kakvo je vaše iskustvo?
💙 5/2023
Sortiraj odgovore
Najstariji