Pregledi 🤰🏼
.
06.05. - Maria31, Maslačak_13, Lolola13
07.05. - Keksolina
08.05. - Emma05, Lunolina, Nella2909, Tinchilina, Greta10, Piamia
12.05. - Pixi, Ania
13.05. - Shoko, Mrss26, Danos, MariaI, Megyca
14.05. - Cordisoo, Zrinkolina, Libo1415, Mommy735
15.05. - Pandora4, AnnaR
16.05. - Elza, Lolola13
19.05. - Mom_stera, AnnieP
20.05. - TejaT, Petrucika, _spring_, Petra_aaa
22.05. - LuI
23.05. - Pukica
26.05. - Katrin
29.05. - Sabrina86
04.06.- ddm2463
.
Popis stvari za bebu: 285
Popis stvari za rodilište: 293
.
Maria31,Maslačak_13 i Lolola13 sretno danas na pregledima. 😊
.
Čestitam svima na dobrim pregledima jučer, hvala Bogu bebice nam lijepo rastu i uskoro su tu. 🥰😊
.
Tonkica1509 znaš li datum idućeg pregleda u bolnici ili još ne znaš točno?
.
Moonchild kada je tvoj idući pregled?
.
Emi25 nisam uhvatila uopće kako je tvoj zadnji pregled prošao? Kako si?
Koji ti je datum idućeg pregleda?
🩷 7/2022
Cure da se malo tu javim, totalno sam ispala iz stosa i ne pisem previse. 33 + 4 smo, ja cekam jos koji tjedan da mogu pocet bit aktivnija i prat robicu, pripremat sobu, strah me sad ista jos da mi je krene nesto.
Htjela sam vas pitati kako se vi borite s prehranom? Ja jedem bas dosta slatkog, ono svaki dan napolitanke nakon obroka i slicno i onda se uhvatim jel to previse i moze li naskoditi bebi
Jutro i od mene!! Ja sam se upravo vagala dobila san kilo sto znaci da tribam pripazit do 20.5. Do kontrole jer nisan dobivala nista od 3mj kako san krenula na onu djetu za GD ali cim samo malo vise popustila kilica se uvatila!! Tako da moram opet prikociti i zadrzati se samo na toj jednoj kili do pregleda!! Ja nemam nista za prijavit evo pijem kavicu mali u vrticu cure u sk muz radi!! Sad cu se uvatit malo po kuci pa cu peglat rucak imam tako da danas samo lagano!! Tko ima pregled sretnooo!!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Cure koje imate danas pregled sretno.
Piamia ja ti baš nemam koristan savjet za dat,suzdržavam se od slatkog koji dan i onda kad navalim ne znam stat, možda je bolje umjereno svaki dan nego ovako😆
AnnieP mi smo dobro,cura raste na prošlom pregledu je imala 2 kg a sljedeći je 14.05 sad svaka dva tjedna. Do 39 tt ću ostati kod svog dr i onda idem u bolnicu
Cure koje ste počele prati bebinu robicu,koji deterdžent ste koristile? Jeste koristile omekšivača? Kako ćete oprati kolica,autosjedalicu itd.
Meni je druga beba al sa odmakom od 9g,sve sam zaboravila kao da je prva😄
2016 💙J
16.10.2024. +
Cure koje imate danas pregled sretno.
Piamiaja ti baš nemam koristan savjet za dat,suzdržavam se od slatkog koji dan i onda kad navalim ne znam stat, možda je bolje umjereno svaki dan nego ovako😆
AnnieP mi smo dobro,cura raste na prošlom pregledu je imala 2 kg a sljedeći je 14.05 sad svaka dva tjedna. Do 39 tt ću ostati kod svog dr i onda idem u bolnicu
Cure koje ste počele prati bebinu robicu,koji deterdžent ste koristile? Jeste koristile omekšivača? Kako ćete oprati kolica,autosjedalicu itd.
Meni je druga beba al sa odmakom od 9g,sve sam zaboravila kao da je prva😄
Ja sam becutan tekuci deterdent i omeksivac!! A s kolica su skinut sto se da i s jaja bi tribala se skinut cila ona navlaka
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Poz svima, ne sjecam se kada sam zadnji puta pislaa po forumu 🫤 Za pranje robice i svega koristim frosch baby detergent i omeksivac s tim da gledam da stvarno minimalno stavljam. Od kolica je za sada oprana navlaka sa jajeta, jos moramo sa korpe. To je bas komplicirano sve za skinuti i vratiti, prepustila sam muzu i sestri 😂
Dobro jutro! Zaboravila sam jučer pitati doktoricu, a sljedeći tjedan imam ogtt… Jel smijem prije uzeti euthyrox i smijem li piti vodu prije i za vrijeme testiranja?
Ja nisam pila, ako se dobro sjećam na Vuk Vrhovcu imaju plakat gdje piše da se ne pije. To jutro nisam pila ništa od terapije prije ogtt-a, ali sam si ponjela tablete sa sobom i popila kad je ogtt bio gotov. Koliko se sjećam, vodu sam si isto ponjela i pomalo pila, al možeš provjeriti na prvom vađenju. Znam da se između vađenja ne smije šetati, to su mi rekli da ne radim pa sam sjedila i čitala knjigu. Sretno!
Dobro jutro! Zaboravila sam jučer pitati doktoricu, a sljedeći tjedan imam ogtt… Jel smijem prije uzeti euthyrox i smijem li piti vodu prije i za vrijeme testiranja?
Hej, ja ti nisam vecer prije ni to jutro ogtt-a uzimala nikakve ljekove jer neki mogu utjecati na razinu secera. A vodu sam pila normalno vecer prije i to jutro samo kad sam popila glukozu rekli su mi da ne pijem previse vode jedino ako budem bas žedna.
Nazovi najbolje doktoricu pa pitaj.
Ja nisan nikakvu terapiju uzimala to jutro!! Niti vodu kod nas se to ne preporuca!! Izdrzi se sve za tih par sati samo da ti nije muka to je drugo!! Ali glad i zed se izdrzi!! Ja cak nisan ni bila gladna od tolikog secera ja san se i najela😬meni su stavili limun i bilo je bas fino za popit kao limunada😊sretno!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Ja planiram sve od opreme oprati iza 35.tj, previjaliste i kufer cu spremit do 35. pa se uhvatit kolica, AS, babybjorna i tako, htjela bi da zatopli da mogu na suncu to dobro osusiti. Sta se moze u masini, sta ne s vlaznom krpom.
Muz je sastavio komodu i stigao mi je paket robice pa moram po njega, bas se veselim. Popis za rodiliste i previjaliste tj stvari iz ljekarne, dm-a cu pocet sastavljat uskoro pa narucit za koja 2 tj. Koje gacice cete uzimat? Ja sam prva dva puta one to.to mrezaste. Cula sam da svi hvale frida. Meni se taj ulozak tako micao (onaj chicco tj ja sam po 2 stavljala jedan iza drugog), bas me izludivalo to, stalno sam se bojala curenja. Mozda za prvih par dana kad jace krvarim da uzmem neke bolje stabilnije gacice.
I preporucam ono za ispiranje perineuma iza wc-a, ja napunim sa hladnom vodom i bas mi pomogne.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Sortiraj odgovore
Najstariji