Evo da se javim s pregleda. Sve je ok s bebom i samnom, zatvorena sam i cerviks uredan 😄 Bebica je sad oko 2380g 🥰
.
Iduci pregled mi je prvi redovan u bolnici, idem na sv duh 16.5.

Cure sta koristite za depilaciju ? Od stomaka brijacem nema sanse 😂 lideru sam koristila prije ali mi nikako nije odgovarala
Cure sta koristite za depilaciju ? Od stomaka brijacem nema sanse 😂 lideru sam koristila prije ali mi nikako nije odgovarala
Idem u salon na depilaciju 😅 Razmisljala sam noge mozda probat sama doma voskom ili epilatorom prije iduceg pregleda jer mi se ne placa vise bas svakih par tjedana depilacija pola tijela 🙈 A i one isto tak naprave depilaciju da mi uvijek ostane tih dlacica i opet moram sama cupat doma. Posebno sad kad ce bit stalno za haljine i kratke nogavice

Kod nas je to malo neobično, haha, meni muž počupa s čupko trakama u 5 minuta pa sam mirna, ali ja samo potkoljenice čupam jer imam svijetle dlake koje nikad nisam, srećom, počupala s bedara. A za intimno sam se nekako naučila napamet.
Voljela bih da sam malo hrabrija pa da i ja odem u salon na depilaciju, ali se sad ne bih upuštala u to. Možda jednog dana :)
Lolola čestitam ti na dobrom pregledu, lijepo beba raste 🤗

Kod nas je to malo neobično, haha, meni muž počupa s čupko trakama u 5 minuta pa sam mirna, ali ja samo potkoljenice čupam jer imam svijetle dlake koje nikad nisam, srećom, počupala s bedara. A za intimno sam se nekako naučila napamet.
Voljela bih da sam malo hrabrija pa da i ja odem u salon na depilaciju, ali se sad ne bih upuštala u to. Možda jednog dana :)
Lolola čestitam ti na dobrom pregledu, lijepo beba raste 🤗
Ja sam isla sa prvim svaki mj na secernu depilaciju i bila mirna alii sad stvarno ne mogu u skoro 7 mj odjednom trpiti tu bol jer nisam bas dugo 😂
Ja idem u salon na secernu pastu. Nemam zivaca, pa jedva carape navucem😅. Inace se sama osim ljeti.

👩33g👨33g 👧👧👶
Cestitam curama na urednim pregledima😍🫶🥰bravo cure samo tako neka se nastavi i dalje😍

+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
melody, cordisoo išle ste na šećernu i intimne dijelove? Čula sam da šećerna puno manje boli od voska, ali eto, ipak se nisam odvažila 🙈

Pregledi 🤰🏼
.
07.05. - Keksolina
08.05. - Emma05, Lunolina, Nella2909, Tinchilina, Greta10, Piamia
12.05. - Pixi, Ania
13.05. - Shoko, Mrss26, Danos, MariaI, Megyca
14.05. - Cordisoo, Zrinkolina, Libo1415, Mommy735, Emi25
15.05. - Pandora4, AnnaR
16.05. - Elza, Lolola13
19.05. - Mom_stera, AnnieP
20.05. - TejaT, Petrucika, _spring_, Petra_aaa
21.05. - Maslačak_13
22.05. - LuI
23.05. - Pukica
26.05. - Katrin
27.05. - Ana0310
29.05. - Sabrina86
04.06.- ddm2463
09.06. - moonchild
.
Popis stvari za bebu: 285
Popis stvari za rodilište: 293
.
Keksolina sretno na pregledu danas. 😊
.
Maria31 nadam se da je tvoj pregled jučer dobro prošao.
.
RužaFT nam se nije javila prošli tjedan s pregleda.
.
Jako dugo nam se nisu javile naše Leptirica_ , Matke, Any13 i Milica24. Nadam se da ste dobro. ♥️

🩷 7/2022
🩷 6/2025
melody, cordisoo išle ste na šećernu i intimne dijelove? Čula sam da šećerna puno manje boli od voska, ali eto, ipak se nisam odvažila 🙈
Da ja u trudnoci krenem na brazilku nakon nekog viseg tjedna pa do kraja (inace to radim samo ljeti), iskreno mene je vise strah zileta i urastanja dlaka i onda te iritacije kod sivanja i kasnije higijene, tako da je meni ovo draza opcija, dlake sporije rastu i ne treba ic toliko cesto, moze se svaka 4 tj, al ja i tad imam slabo dlaka pa mogu produljit i na 6 tj. Tako da kad obavim pred porod racunam mirna sam dugo vremena.
Boli prvi put ako nisi isla prije ili kao ja pustas po zimi (ja samo skracujem, nikad ne brijem ziletom dakle ni noge ni intimno), kasnije bude ok, mene osobno manje od voska. Noge mozda vise od voska jer ti bas razvlaci po kozi i vise me to razvlacenje boli, al kazem, stvarno se dobro pocupa da se meni ni na nogama dlake ne vide nakon 4 tj, nekad odem i nakon 6 tj i za noge. Za vosak mi se krenu vidit nakon 2 tj, a morala bi svaka 4 tj.

👩33g👨33g 👧👧👶
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji