Meni su chicco bili super ali bila sam ih iskoristila svega 2-3. A bili su dosta skupi.
Prije sam htjela napisati za robicu pa sam zaboravila... Uzela sam u mulleru lenor za bebe, lijepo mi je mirisao. Tako da sam počela prati s njim (duplo ispiranje).
Ima li tko iskustva s fridamom ulošcima i onim nečim što se stavi preko uloška? Koliko sam shvatila, ide uložak koji hladi, pa preko neka obloga i onda pjena?
Evo da se javim s pregleda. Sve je ok s bebom i samnom, zatvorena sam i cerviks uredan 😄 Bebica je sad oko 2380g 🥰
.
Iduci pregled mi je prvi redovan u bolnici, idem na sv duh 16.5.
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Cure sta koristite za depilaciju ? Od stomaka brijacem nema sanse 😂 lideru sam koristila prije ali mi nikako nije odgovarala
Cure sta koristite za depilaciju ? Od stomaka brijacem nema sanse 😂 lideru sam koristila prije ali mi nikako nije odgovarala
Idem u salon na depilaciju 😅 Razmisljala sam noge mozda probat sama doma voskom ili epilatorom prije iduceg pregleda jer mi se ne placa vise bas svakih par tjedana depilacija pola tijela 🙈 A i one isto tak naprave depilaciju da mi uvijek ostane tih dlacica i opet moram sama cupat doma. Posebno sad kad ce bit stalno za haljine i kratke nogavice
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Kod nas je to malo neobično, haha, meni muž počupa s čupko trakama u 5 minuta pa sam mirna, ali ja samo potkoljenice čupam jer imam svijetle dlake koje nikad nisam, srećom, počupala s bedara. A za intimno sam se nekako naučila napamet.
Voljela bih da sam malo hrabrija pa da i ja odem u salon na depilaciju, ali se sad ne bih upuštala u to. Možda jednog dana :)
Lolola čestitam ti na dobrom pregledu, lijepo beba raste 🤗
Kod nas je to malo neobično, haha, meni muž počupa s čupko trakama u 5 minuta pa sam mirna, ali ja samo potkoljenice čupam jer imam svijetle dlake koje nikad nisam, srećom, počupala s bedara. A za intimno sam se nekako naučila napamet.
Voljela bih da sam malo hrabrija pa da i ja odem u salon na depilaciju, ali se sad ne bih upuštala u to. Možda jednog dana :)
Lolola čestitam ti na dobrom pregledu, lijepo beba raste 🤗
Ja sam isla sa prvim svaki mj na secernu depilaciju i bila mirna alii sad stvarno ne mogu u skoro 7 mj odjednom trpiti tu bol jer nisam bas dugo 😂
Ja idem u salon na secernu pastu. Nemam zivaca, pa jedva carape navucem😅. Inace se sama osim ljeti.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Cestitam curama na urednim pregledima😍🫶🥰bravo cure samo tako neka se nastavi i dalje😍
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
melody, cordisoo išle ste na šećernu i intimne dijelove? Čula sam da šećerna puno manje boli od voska, ali eto, ipak se nisam odvažila 🙈
Pregledi 🤰🏼
.
07.05. - Keksolina
08.05. - Emma05, Lunolina, Nella2909, Tinchilina, Greta10, Piamia
12.05. - Pixi, Ania
13.05. - Shoko, Mrss26, Danos, MariaI, Megyca
14.05. - Cordisoo, Zrinkolina, Libo1415, Mommy735, Emi25
15.05. - Pandora4, AnnaR
16.05. - Elza, Lolola13
19.05. - Mom_stera, AnnieP
20.05. - TejaT, Petrucika, _spring_, Petra_aaa
21.05. - Maslačak_13
22.05. - LuI
23.05. - Pukica
26.05. - Katrin
27.05. - Ana0310
29.05. - Sabrina86
04.06.- ddm2463
09.06. - moonchild
.
Popis stvari za bebu: 285
Popis stvari za rodilište: 293
.
Keksolina sretno na pregledu danas. 😊
.
Maria31 nadam se da je tvoj pregled jučer dobro prošao.
.
RužaFT nam se nije javila prošli tjedan s pregleda.
.
Jako dugo nam se nisu javile naše Leptirica_ , Matke, Any13 i Milica24. Nadam se da ste dobro. ♥️
🩷 7/2022
Sortiraj odgovore
Najstariji