Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _spring_
    05. Svibanj 2025. 14:47

Cure, ja bila na Merkuru. Stvarno lijepo izgleda sve, mirno. Bilo je dosta ljudi koji su došli vidjeti. Dobila sam dojam da na odjelu nije tako gužva ili je sve lijepo raspoređeno i organizirano. Jedna primalja nas je provela po odjelu, kratko pokazala jednu sobu da ne smetamo ženama koje su unutra s bebicama. Meni su oči zasuzile kad sam vidjela bebicu na krevetu s mamom. 🥹Imaju dvokrevetne i jednokrevetne sobe a kupaonicom, apartmane nemaju. Ako sam dobro vidjela, predrađaonice imaju po 3 ili 4 kreveta. Rađaonice su ukupno 3 i lijepe su, prostrane, uredne. Odmah je tu pokraj soba od doktora i sestara, a točno preko puta boksova je sala za carski rez. U tom predprostoru ispred boksa je i "postaja" gdje bebice važu, pregledaju, srede. Imaju pilates loptu, a primalja je rekla da se krevet može postaviti u puno položaja i ne zahtijevaju isključivo ležanje samo na leđima. Dozvoljeno je kretanje, jedino kad si na ctg-u, onda si ograničena na kretanje samo oko kreveta. Po njenim riječima , vole se sve dogovoriti s pacijenticama i sve želje ispuniti ukoliko je medicinski sve sigurno i nema nikakvih opasnosti za majku ili bebu. Malo pišem sad zbrda zdola jer sam u žurbi... Ako vas nešto konkretno zanima, a nisam rekla, pitajte pa ću odgovoriti ako znam. Uglavnom, pozitivan mi je dojam i sad pogotovo ne znam što bih 😅

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

_spring_
    05. Svibanj 2025. 15:02

Dvokrevetne i trokrevetne*

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

• ddm2463
    05. Svibanj 2025. 16:22

Hej curke kod mene je bebac super, ima skoro 1kg i po njenom je sada na 27+2 što je skoro tj dana preko.. imam 57kg što je samo 3 kg u plusu i to mi je super. Ali s obzirom da nisam odradila ogtt jer sam ispovraćala onu tekućinu rekla je da obavezno pripazim na prehranu jer moguće da ipak imam taj gestacijski i da je mozda bebac zbog toga veći a ja sam sitna pa da nemam problema u porodu da nebi na kraju bio prevelik.. ja se ipak nadam da ta mjerenja i nisu toliko točna i da ne mora bit uopće da je do toga 😆
    Rekla je da odnose nemamo i više odmaranja, nikako čučati, dizati teško jer mi je to nešto mekano nisam ju skuzila iskr mjerila mi je cerviks preko uz to nije ništa komentirala ja se u to ugl ni ne razumijem.. nije ništa strašno samo moram tempo smanjiti i to je to 😁 
    Idući tj imam vađenje krvi za krvnu grupu nešto jer sam 0- pa da vidimo antitijela i mislim da je to sve, ostalo sve u redu 👍👍🎉

01.12. +

Libo1415
    05. Svibanj 2025. 16:24

Bok cure. Da se I tu javim. Ja od jučer opet u bolnici, nisam osjećala bebu i bio mi jak pritisak dolje pa sam otišla za svaki slučaj, i onda mi otkrili visoki tlak, ali danas je tlak ok pa je vjerojatno bio od zivciranja. Bebu nisam ni danas baš nešto previše osjetila, ctg uredan, pa sam opet išla na uzv I onda super a ja ne osjećam da lupa, pa je i doktor drzao ruku na trbuhu mi i isto ništa nije osjetio, tako da nisam luda ispala bar...pojela sam toliko slatkog u zadnjih 24h da mi je zlo već.. pratit će baš sad par dana pa će vidjeti kako će biti situacija. Sretno svima danas na pregledu i da bude sve ok 🤗❤️

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

• ddm2463
    05. Svibanj 2025. 16:25

Vidjela sam da je netko pitao za povraćanje u trudnoći i otvaranje komplikacija.. s tim sam se borila 4 mj i moj savjet ako to postane povraćanje po više puta dnevno tijekom cijelog dana onda je bolje otvoriti komplikacije i što više odmarati jer je jako teško funkcionirati uz to. Naravno, sve ovisi o tome gdje radite, ja sam frizerka i nebi to mogla uz to nikako ali evo sad mi je to prošlo ali ne planirađ zatvarati kompl bit ću do kraja trudnoće na bolovanju tj otvorit porodiljni kad za to dode vrijeme .. stignemo se još naraditi najbitnije smo mi sada i naše bebice. 🥰

01.12. +

• ddm2463
    05. Svibanj 2025. 16:29

Lijepo je vidjeti ove 30+ tjedne i uskoro dočekivati bebe ja sam baš uzbuđena i nadam se da ćemo ostat aktivne poslije da si mozemo davati savjete i podršku kad se rode. 🥰
    Držite se curke želim vam svima sve najnaj ❤️
    Eh da i moj slj pregled je 4.6. 

01.12. +

• cordis00
    05. Svibanj 2025. 17:01

Spring super to sve zvuci, ja sam isto htjela ici, ali sam imala vadenja krvi u bolnici s obje curke i neke testove pa se sve oduzilo i poslije sam samo dosla doma i legla s malom. Ma meni su i 3krevetne ok, bitno da je prohodno i da je uz sobu kupaonica.
    Ja imam iduci tj pregled pa cu vidjet jel s 35 il 37 krecem u bolnicu.
    Cestitam na dobrim pregledima, nek bude mir svima do kraja, sta manje stresa❤️

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• greta10
    05. Svibanj 2025. 17:24

Spring hvala puno na izvjestaju. Jesi li mozda pitala s koliko tjedana treba doci kod njih ako se planira tamo rodit?

Curica 6/23 🩷

• greta10
    05. Svibanj 2025. 17:26

Cure cestitam na super pregledima i da se tako nastavi.
    Libo zao mi je da si opet u bolnici al bolje da se ne stresiras. Drzim fige da se sve smiri i idete brzo doma.

Curica 6/23 🩷

• Tonkica1509
    05. Svibanj 2025. 17:37

Evo da se javim, pregled prošao dobro, malo omekšala ali sve zatvoreno, kaže da je to uredno za drugorotku u ovim tjednima. Beba nije prevelika, oko 2kg sad. Idući pregled za 3 tjedna u bolnici, to je to od moje dr. Nekako mi je to sve prebrzo došlo 🥹

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.