Ja sam napravila narudzbu 56 i 62, 56 sam dugo sve jer mi je za prva 2-3 tj kad je beba ful mala, od 62 sam dio dugo dio kratko pa cu kombinirat.
I lanene sesirice 50/56 i 62/68 😁
👩33g👨33g 👧👧👶
Jutro cureee!!! Samo da pozdravim uzivajte danas di god bile ja cu kuci nisan ja za nista dr jer moje setnje od par koraka nema sanse da bi igdi izdrzala!! Tako da bolje biti u miru?? Uzivajte cure dan je predivan za izlete i prirodu☺️
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Ja danas imam pir😁. Cijelo jutro se osicam i vucem po kuci ka krepana macka, inace najvise energije imam kroz jutro. Pa sam lezala i odmarala od 10-12 negdje, muz hendlao djecu, dao im rucak, sad smo ih stavili leci i ja sidim u kuhinji i pijem kavu i razmisljam da bi se trebala poceti sminkati, al mi se ne da😅.
Vodimo djecu u crkvu pa kuci i onda solo do sale. Samo da izdrzim bar do 10, pir je od bliske prijateljice.
I danas mi okruglih 30 tj. A ne mogu vjerovat da od iduceg mj krecu stizat bebice🥰.
👩33g👨33g 👧👧👶
Ja sam i dalje povremeno super, pa me tijelo upozori oštro da imam ravno par min da se uzemljim pa legnem, oporavim se i opet tako u krug. Očito mi tako paše, a i zadovoljna sam jer ne znam kako bih da moram baš non stop lezati. Pogotovo kako je doslo lijepo vrijeme.
Ja def mislim da ću roditi u svibnju, a možda i Megyca isto? Di si ti ženo? Jesu radovi gotovi? Jel ti teško?
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Ja sam i dalje povremeno super, pa me tijelo upozori oštro da imam ravno par min da se uzemljim pa legnem, oporavim se i opet tako u krug. Očito mi tako paše, a i zadovoljna sam jer ne znam kako bih da moram baš non stop lezati. Pogotovo kako je doslo lijepo vrijeme.
Ja def mislim da ću roditi u svibnju, a možda i Megyca isto? Di si ti ženo? Jesu radovi gotovi? Jel ti teško?
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Plus, pitanje. Zna li koja smiju li trudnice koristiti nešto za hemeroide u trudnoći?
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Ja sam baš rekla mužu da se ne mogu danas nikako "otpraviti", baš sam neka umorna i pospana.
.
Ja isto htjela pitati za hemeroide🙈, cijelo jutro googlam. Kuha se to meni već neko vrijeme i govorim sebi: uzet ću neku kremu, uzet ću neku kremu... Ali sad je gotovo jer mi se baš jako upalilo, ne krvari, ali boli kad mokrim npr pa sam baš pomislila da trebam što više sanirati do poroda jer kako tek boli kad pravo tiskaš...
Meni su dali kremu na bazi propolisa, zove se hemopropin. Mažem sad 2. dan, ali ne osjećam neko olakšanje pa ću probati još s hladnim oblozima.
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Cestitam na 30 tt cordiso
Tinchilina o tebi sam mislila jucer kao prvoj trudnici koja ce otvoriti vjerojatno sezonu ljetnica!! Opusti se ti si superr dogurala sad sve dalje dodatan je plis za bebace!! Svaka cast svim mamam koje nose dvojceke moj nakolon zene i stvarno ste primjer zenske snage i izdrzljivosti!!!🥰🥰ja sam svaki dan sve teza sebi drob mi na ocigled raste tesko mi se i drzat neke djete oko gestacijskog polako mi popustaju kocnice oko svega!! Ja malo po kuci pa skapavam na kaucu jednu uru pritisak doli me ubi!!! Ali ne dam se psihicki nekako idem do ulaska u 9mj onda cu se bas onako pustit full i nadat se da ce to ic i koji dan prije termina da zaobidemo i vrucine i da mi bude lakse i sve ostalo ali ne odlucujem ja!! Ugl san rodila na termin prinila i ridila dva dana prije termina tako daaaa ne ocekukem ni sad nista prije toga!!cure drzite se jos malo!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Pozdrav, evo mene padobranke, čitam vas povremeno jer je meni termin isto kad i vama pa skupljam iskustva i tipove ;osjećam se nekad kao dio grupe iako imam zadršku pisati, ali za supatnice s hemićima moram uletjeti, imate Hemeroprotect od Dietpharma(krema bijele boje) koji je okej i Hemerin mast od Nutripharma koja je meni osobno bolja od ove kreme, ali si stavite uložak jer ostavlja mrlje na gaćicama i nekakve je okeraste/smećkaste boje pa sam se prvi put prepala da je neki iscjedak, a jednostavno je bila mast koje sam k tome previše stavila. Navodno je i Hemopropin super koji spring spominje jako dobar. I da , što se poroda tiče, meni je hemić izašao dva dana prije prvog poroda i lako za taj porod, ali poslije je dosta bolno kad to sve otekne tako da maži na vrijeme i nakon poroda.
Posebni pozdrav svim lavicama s Potpomognute
🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
🦹'90-sve ok!
2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
2022.-izvanmaternična desno-MTX
1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
7/25 spontana trudnoća, stigla 🌸🤱🏻
Nisu mi te ni ponudili nego odmah ovu 😅, ali ako mi ne bude bolje još kroz koji dan, promijenit ću na ove što si preporučila. I Hemopropin je smećkast, ali srećom miriše na propolis pa skužiš da nije iscjedak, ja sam se isto prvi puta uplašila. Samo nam piši, Boogie, vidiš da jesmo prave supatnice i odmah je sve lakše 😅. Pamtim te s potpomognute, ali tamo sam ja bila nekako puno manje aktivna, iako i dalje redovno čitam, pratim i navijam za cure tamo.
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji