Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cordis00
    29. Travanj 2025. 18:06

Cure imam pitanje u vezi R1 obrasca. Danas sam otvorila komplikacije (mijenjala poslodavca, imam neprekinuti staz i sve, ali u ovoj firmi ne daju da se koristi GO kad god nego prvih 6mj razmjerno po mjesecima pa dalje kako zelis. Tako da imam hrpu GO koje nisam mogla iskoristit nego cu biti na komplikacijama 2,3 tj pa otvorit rodiljni.
    E sad, mene zanima ako sam od danas otvorila komplikacije; koji mjeseci mi ulaze na R1 obrazac? Od 9.-2.? Ako da, posto sam u novoj firmi od 10.9., onda moram i starog poslodavca trazit R1 za prvih 9 dana rujna?

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• Maria31
    29. Travanj 2025. 20:11

cordis00

Cure imam pitanje u vezi R1 obrasca. Danas sam otvorila komplikacije (mijenjala poslodavca, imam neprekinuti staz i sve, ali u ovoj firmi ne daju da se koristi GO kad god nego prvih 6mj razmjerno po mjesecima pa dalje kako zelis. Tako da imam hrpu GO koje nisam mogla iskoristit nego cu biti na komplikacijama 2,3 tj pa otvorit rodiljni.
    E sad, mene zanima ako sam od danas otvorila komplikacije; koji mjeseci mi ulaze na R1 obrazac? Od 9.-2.? Ako da, posto sam u novoj firmi od 10.9., onda moram i starog poslodavca trazit R1 za prvih 9 dana rujna?

Ja sam ovaj mjesec otvarala komplikacije i mogu potvrditi za R1 obrazac - popunjen je podacima za isplate koje se odnose na period 9.-2.mjesec.
    Ostalo ne znam, savjetujem ili pitati hzzo (meni su stvarno brzo odgovorili na mailove) ili poslati samo R1 od trenutnog poslodavca pa će hzzo javiti ako treba još nešto.

lolola13
    29. Travanj 2025. 21:32

Bananica80

lolola13

Bananica80

A koliko su ti razmaci? Mene drze na 4 tjedna, a kao visokorizicna trudnoca sam. Tako je bilo i u prosloj. I to tek mislim sa 35-37 tt su poceli svaka dva. Cak mislim da nije ni bilo jednom tjedno neg sam imala sa 37 i sa 39 kad su me inducirali. Rekli su da je sve ok i da ne treba cesce. A ja kad bi se osjetila nesigurnom bi otisla do privatnika izmedju

Zadnji pregled kod mog gin je bio 25.3, a isla sam privatno opet 3.4 jer sam htjela na 4d po slikice 😂 I sad sam dobila termin u bolnici tek 16.5. Znaci od zadnjeg uzv bude 6 tjedana i koji dan

O to je dobra razlika… vjerojatno nece bit nista ak ne odes .. jer je to brzo - recimo za 2ipol tjedna. Mada razumijem skroz ako bi ubacila i jedan pregled izmedju

A da, nekak si mislim to je opet samo tjedan duze nego sam znala imat jer sam bila i na 5 tjedana razmaka s pregledima prije... Vjerujem da ne moze bas tako neku razliku napraviti. Al opet to je stalno ono kopkanje dal cu onda propustit na vrijeme nesto uocit ili reagirat, nemam pojma. Moram jos malo razmislit danas ili sutra najkasnije da uopce mogu termin dobiti

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.