Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    02. Svibanj 2025. 12:27

Curee jeste krenule prat robicu vidim neke spremne vec i sad lagano na cekanje🥰ja sam tek prvu turu danas oprala pa cu pop peglati sutra nastavljamo!! Kofer san spakovala ali mi fali pa cu to dokupiti i ubaciti i tako racunam imam jos cili peti mj da sve stignem!! Kako je kod vas??

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• cordis00
    02. Svibanj 2025. 12:35

Ja cekam da mi dode narudzba, moram jos prekopat od cura sta imam, vrece tetre i sl.
    Pa cu pocet to prat i spremat kroz 2-3tj, do 35 planiram imat sve spremljeno, ukljucujuci i kufer.
    Sto se tice “priprema”, mislila sam obavit iducu depilaciju sa 34 pa 38 pa kako bude dalje. Bojim se da ce mi s 39 bit kasno. Idem na secernu pastu pa nema smisla prije 4tj radit jer nema sta za pocupat. Pedikuru isto tako racunam mozda jos dvaput, moram vidjeti. Trajni lak na rukama skidam sa 36, tako imam termin.
    I tako oko 35 imam termin kod frizerke da rijesim izrast/preljev/sisanje pa da sam barem do 9.mj mirna.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

petrucika
    02. Svibanj 2025. 13:11

Ja san isto mislila ic izvuc prenove iduci misec samo nezz ocu ja moc toliko siditi!!! Samo me to sputava tako da cu vidit!! Zapravo ne iduci misec nego ovaj🤣ono kad sidnu komplikacije i kupiti sebi neku haljinicu za izlazak cisto eto da i sebe pocastim na kraju!! A trajni lak ja radim sama to trajni i gel ali nisan cilu trudnocu i necu nista dok rodim samo obicni na noge!! A brijem se ziletom eto to nikako otic uvik da icu pa evo nikad!!! 

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• cordis00
    02. Svibanj 2025. 14:19

Ja sam antitalent za nokte, meni je to prepipkavo i ruzno nalakiram i obicni lak. Zao mi je sta cu cilo ljeto provest sa ruznim noktima, al boze moj😅.
    Uh sjedenje i mene muci, al mislim da cu izgurat taj jedan put, bolje i to nego izrast iducih par mj, a bila sam u 3mj zadnji put i stvarno moram sad u 6.
    Zilet isto nisam nikad prakticirala, prije sam isla na vosak, al secerna je stvarno top, prorijedi dlake i bas ih izvuce iz korjena da sporo rastu pa i kad narastu se slabo vide sta se tice zimskih depilacija.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• cordis00
    02. Svibanj 2025. 14:22

Zaboravila sam pitat kakvu ces haljinu i gdje? Ja bi se isto pocastila jednom za izlazak. Al me muci podrucje struka/trbuha. Koju velicinu da si uzmem. Trudnicku ne bi, al ako ne nadem nista cu onda morat trudnicku u koju sigurno stanem.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• Tinchilina
    02. Svibanj 2025. 15:39

Megyca, pretpostavljam da si zatvorena kad nisi nista pisala. Mislim, zbog kontrakcija. Vjerujem da su neugodne al bitno da te ne otvaraju. Baš mi je drago da si se malo javila ❤️ 
    Meni su kontrakcije skroz prestale, ne znam kad sam zadnji put imala koju, od bolnice valjda. Mislim super, al neobicno kak su ih zaustavili.

Spring, kolko dugo si ledila, cca? 

Cordisoo, svaka ti čast. Ne bi to izdurala ni ne trudna hahahaah

💙 5/2023

petrucika
    02. Svibanj 2025. 15:45

cordis00

Zaboravila sam pitat kakvu ces haljinu i gdje? Ja bi se isto pocastila jednom za izlazak. Al me muci podrucje struka/trbuha. Koju velicinu da si uzmem. Trudnicku ne bi, al ako ne nadem nista cu onda morat trudnicku u koju sigurno stanem.

Ja nisan pramenove davala godinu ipo!! Kao pustala san svoju samo ju sisala jer mi se bila jako unistila od pramenova onda znas kakv je moja🤣haljinu ti ja zamisljam gore na spaline onako uska gore od struka doli zvinasta kao siroka i duza ono do gleznja!! Ja san tako zamislila sad kobzna ocu to nac! Ne bi usko imat cu droba struka nigdi tako da to ne dolazi u obzir!! 

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Tinchilina
    02. Svibanj 2025. 16:55

Ne znam hoćete li moć otvorit ovaj link, al nekako me ovo ne bi privuklo sad u Vinogradsku. A mozda je to i cilj ovog posta:

https://www.facebook.com/share/r/19K3ANzZTo/

💙 5/2023

• greta10
    02. Svibanj 2025. 18:43

Ahahahha a meni je simpa post😅. Al sigurno im nije lako kad su 3 godine i vise imali duplo osoblja i aparata:(

Curica 6/23 🩷

• greta10
    02. Svibanj 2025. 18:43

Petrucika vidla sam takvu haljinu u zari kako opisujes. Probat cu ti nac link

Curica 6/23 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.