Petra_aaa, drago mi je da je sve dobro! 💪🏼
.
Emma, ja se svaku noć dižem u isto vrijeme, više ni ne gledam na sat, ali znam da je svaka dva sata buđenje za WC. Nekad uspijem zaspati baš odmah, nekad surfam kao i ti i uglavnom isto ujutro duže ležim u krevetu nego što sam inače… Nemam nikakav savjet, samo se tješim da već stvaramo neki ritam 😅.
.
Ja sam htjela pitati koje pelene preporučujete? Najviše preporuka za pampers premium care i baby love, jesu i vama te dobre, koje uzimate? I pretpostavljam da i njih brzo prerastu veličinu 1? Pitam jer će neki članovi obitelji doći iz inozemstva pa su ponudili da to tamo kupe, a ja nisam još istraživala ni koje ni koju veličinu…
Od mene imaš sve preporuke za pelene bella baby happy, nisu toliko plastične, ne promačaju, svaka 3,4 mjeseca su na akciji od 30%. Ja se onda opremim pa imam. Sad sam si uzela već i imam spremno.
U početku bebe brzo rastu da pa nemoj uzimati puno veličine 1.
🩷 7/2022
Cure kako se vi borite s nesanicom?…Ja sam noću obično budna od oko 2,3h nekad do 5 ujutro i onda zaspem tek tamo ujutro kako treba. Prije 10h se ne mogu ustati iz kreveta🥴.
Koliko se vi puta dižete za mokrenje kroz noć?
Evo iskoristila sam priliku noćas pa sam knjige ponaručivala sebi a i mužu mi je rođendan kroz mjesec dana pa sam njemu ubacila 3 knjige, vjerujem da će mu se sviditi😍. Imate li vi kakvu knjigu za preporučiti za buduće tate?
Lijepi pozdrav, nadam se da vi lijepo i kvalitetno spavate dok ja ovo pišem🥹💕🙋🏻♀️
Ta nesanica je koma, nemam ti pametan savjet 🙈 Kad me ulovi nema pomoci uz sve tehnike koje znam za uspavljivanje... isto se probudim svaku noc oko 3 ili 4 za pisanje i onda ili odma zaspim ili sam budna par sati. Na srecu mi je sve cvrsci san i sve se rjeđe to dogada sto vise trudnoca odmice. Najgore mi je bilo u drugom tromjesečju s nesanicom.
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Cure kako se vi borite s nesanicom?…Ja sam noću obično budna od oko 2,3h nekad do 5 ujutro i onda zaspem tek tamo ujutro kako treba. Prije 10h se ne mogu ustati iz kreveta🥴.
Koliko se vi puta dižete za mokrenje kroz noć?
Evo iskoristila sam priliku noćas pa sam knjige ponaručivala sebi a i mužu mi je rođendan kroz mjesec dana pa sam njemu ubacila 3 knjige, vjerujem da će mu se sviditi😍. Imate li vi kakvu knjigu za preporučiti za buduće tate?
Lijepi pozdrav, nadam se da vi lijepo i kvalitetno spavate dok ja ovo pišem🥹💕🙋🏻♀️
Ja inace spavam ka top nemam problema nikakvih ne idem nocu u wc to sam samo na pocetku i stala sam ima par mj! Oko tipa sedam ujutro prvi puta odem!! Ali ja kasno idem spavat takav mi je ritam bio i prije trudnoce i nista se nije tu priminilo prije dva sata nikad!! Ali sinoc evo prvi puta nisan mogla zaspat dosle su mi misli o porodu i samo mi je mozak vrtija informacije!! Nisan bice prije 3:30 j zaspala jutros bez problema u 6:45 h odmorna 🤣zavudila san se samoj sebi!! Evo sad pijem kavu i perem robu za bolnicu za kofer spremit!!!😘
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Pelene ovise o gradi bebe, moje su cure duguljaste, tipa violeta cotton su im bile siroke u guzi. Pampers premium su uze. Ja sam njima te bella happy baby uzimala tj starijoj, al su promijenili nesto i pocele su promakati i onda sam presla na muller beauty baby, sad sam na njima za malu i top su mi!
Pampers active baby koristim mladoj za noc, a starijoj pampers night pants, al sad se ostavljamo pelena za spavanje. Starijoj sam i za vrtic spremala pampers premium care pants jer su kao gacice i sama ih oblaci kad se oblaci u pidamu u vrticu i skida itd, al kazem, izjavila je da vise ne zeli pelenu. A s njom bas muku mucimo s tim piskenjem, po danu je odavno prestala, al pije puno tekucine drugi dio dana i po noci i dalje piski, a cvrst je spavac i to ju ne probudi. Vidit cemo sad.
Violeta sam koristila kod obje brojeve 1 i 2, al su kao pamucne, al krute i siroke i nisu im nikako pasale, super su mi se pokazale brojevi 1 i 2 dm marka, vec sam zaboravila kako se zovu, probala sam one klasicne s indikatorom i one kao eko bio sta vec, da je bolje za kozu, jednako su dobre bile. Al bebe ionako malo piske/kakaju u toj dobi na pocetku, bitnije da nema iritacije, a moje nisu imale.
Kasnije veci brojevi dm su mi propustale. Tako da su mi muller zakon, sad mi mala koristi 7icu, idu do 8 mislim i imaju jumbo pakiranja👍🏻.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Jutro cure da se javim samo sretno koja ima pregled i jedna vazna kako ja pratim te sitnice pa tako i to od sutra jer je 1.5. Tko ima termin u 6 mj kad nas pitaju kad je termin?? Iduci misec!!!!! Kako to dobrooo zvuci!!!! Pa sretno nam svima drage ljetnice jos malo i eto prvih bebica🥰🥰🥰🫶🫶🫶😍😍😍
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Ja se budim redovno na 2 sata, i kraće. Ispadne uvijek min 4 puta do jutra. U zadnje vrijeme idemo ranije spavati, tako oko 23h, pa se budim u 1, pa 3, pa 5 i ujutro prije buđenja svih idem jos jednom. Problem mi bude ovo pred jutro kad već krene svitati, pa znam biti budna nakon 5. U prijašnjoj trudnoću mi je bilo isto tako, tako da me to ne iznennađuje, al mislim da sam tad još lošije spavala po noći, jer sam mogla ujutro produljiti a sad ne mogu pa sam puno umornija. Nažalost nisam pronašla "pomoć".Proći će kad se beba rodi, onda ću htjet spavat ko medo, a neću moć 😅
💙 5/2023
Da, ja svaku trudnocu idem na wc po noci, najcesce 2x, a imam i nesanicu, nema tu lijeka😅.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕26.10.24., 3. trudnoća
Hvala cure za preporuke. Znači i to je sve kao drugo isprobavanje šta odgovara, a za početak onda nikakvo skladištenje velikih količina.
.
Cure, kako to zvuči "idući mjesec" 😍. Meni je 2 mjeseca, ali svejedno me evo uhvatila panika jer to je to, bliži se!
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Hvala cure za preporuke. Znači i to je sve kao drugo isprobavanje šta odgovara, a za početak onda nikakvo skladištenje velikih količina.
.
Cure, kako to zvuči "idući mjesec" 😍. Meni je 2 mjeseca, ali svejedno me evo uhvatila panika jer to je to, bliži se!
Mi smo sa prvim izmjenjali sve bio je sitan rodjen sa 3000 i 50 cm i sigurno je 1 mj nosio 1 velicinu a odjecu 56 skoro 1.5 mj, njemu je cak dugo mogao i broj 48 odjece 🥹 Pampers premium care i Violeta cotton su nam bile odlicne na pocetku. Sad planiram uzeti jedan paket babylove dok vidim koliki ce bebac biti pa lako uzmemo druge blizu nam je dm.
Moja druga je bila veca, rodena 4100 53 cm, al je bila meni mrsava i duze je nosila 1icu pelenu, duze od starije koja je bila po kila manje imala.
I moja druga je sa 6 mj nosila 74 broj. Broj 56 je nosila mozda do 3 tj, ne sjecam se vise. A ako decko bude i veci…😅
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕26.10.24., 3. trudnoća
Sortiraj odgovore
Najstariji